Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Trochę nudnawo w robocie, więc wymyślam problemy, czyli kolejne PYTANIE: Jak się sprawują uchwyty ceramiczne w kuchni i wilkina w łazience - jak myślicie, jakie macie doświadczenia???

O takie na ten przykład 8)

I mniej więcej (bardziej mniej niż więcej :wink:) cos takiego:

moja sasiadka ma teakowe uchwyty....nie narzeka....i nawet fajnie wygladają

Pasowałyby mi takie do kuchni, ale mojej drugiej połowie już nie pasują :roll:

hmm...musisz przekonac.... :lol:

Muszę mieć albo dobre argumenty, albo dobry obiad :lol: :lol: :lol:

O to to to ... zaraz jade na lunch :):) Z kumpelką :)

Napisz potem co dobrego pałaszowałaś 8)

Juz mogę napisać :

naleśniki ze szpinakiem w liściach, suszonymi pomidowani, polane serem Camembert :):) Mniammmmmmm

nalesniki ze szpinakime :o :-? :evil: czym wy sie zywicie ?? :o :o :o

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

booking,.skyeurope.com a wydawca jest verisign.com masz przynajmenij verisigna?

mi to jednak wyglada ze on eni przepuszcza https sprawdz dowolona inna storne z https ( bank?, gmail?) jak tego tez nie bedzie to potwierdzi ten fakt..

nie wiem o co chodzi .....więc przyjdę wieczorem ......może mnie tu obrażają a ja nie kumam ? :wink:

masz racje z takimi to lepiej uwazac :wink:

A ja zapomniałam się pochwalić: wczoraj przywieźli nam wannę... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A da się w niej spać????

:roll: :wink: :D

Może i by dało radę :lol: tylko że wanna odjechała z reklamacją, że jest porysana :o :o :o :o tak to jest jak kobiety nie ma i facet sam decyduje :wink: Sławek nie pomyślał, że na niej jest folia ochronnna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ew-ka - teraz to kaszka z mleczkiem. Zaczęło się jak młodsze miało 2 misiące a starsze 1 rok i 8 miesięcy - to była polka galopka.

Teraz to chłopaki są duże i ja nie jestem uwiązana ..

A to też czasem dobrze robi :):) Oj dobrze:)

jak moje dzieciaki były malutkie to mąż pojechał w " świat " za chlebem na 6 tygodni .Do dzisiaj to wspominam jak najgoszy koszmar :-?

Ale wiąże sie z tym pewna anegdota....otóż mąż wrócił po tych długich tygodniach nieoczekianie ( nie było wówczas telefonów na żądanie) w środku nocy .Po czułym powitaniu :oops: postanowił jednak zajrzeć do pokoju dzieci ( Kasia 3 latka ,Dawid 6).Kasia jednak się przebudziła i mąż mówi szeptem " Kasiu ....tatuś wrócił " ...Kaska zaspana popatrzyła na Tatusia i palcem pokazała na zdjęcie przy łóżeczku ....tu jest Tatuś .

Rano kiedy dzieciaki przywitały się z ojcem i nacieszyły prezentami ....Heniek pyta Kasi ....a Tatuś był w nocy u Ciebie ....a Kaśka na to ....a ja myślałam ,że to Pan Stasiu :o 8) :-? :wink:

zgadnijcie .......co mąż na to ??????

:o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wytyczony, dziś zaczęli robić szalunek i częściowo wylali chudziaka

No to piknie !!!! Gratuluję :)

no i czekamy dalej na kredyt, już wszystkie (?) kwity wypełniliśmy

my tez wszystkie w pon dowieziemy bo z powodu papieza dzis sie nie dało.. :roll: :wink:

pan sam do nas dziś przyjechał

do nas pani tez przyjedize ale przez korki nie było jak kuriera zamówic..

w jakim banku bierzecie?

Sylvia jakie korki ?? w czwartek to po Warszawce sie jezdzilo jak w niedziele pusciusienko, wszyscy chyba sie korkow wystraszyli z powodu Papieza i samochody zostawili w domkach :wink:

ale jakbys go tak ladnie bardzo ladnie poprosila to moze by troche czasu poswiecil, bo to ze tak od reki nie wie to wiadomo

ładnie poprosić to ja mogę znajomego. Nie żartuj :evil:

Spytałam sie normalnie. On chce, abym kase zarabiała, ale każdy problem musi "nabrać mocy urzędowej". A ja nie mam czasu :roll: