Nefer 27.05.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Jacuś jesteś ? Czy już sobie pobiegłeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Jestem jestem ksiezniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.05.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 NOi jak tam u Was? Troszkę spokojniej ? Jak się mieszka (przeprowadza)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 mieszkamy ale wszystko ciagle w biegu, ekipa siedzi i maluje pomiesdzczenia a my miedzy folia pochowani albo ciagle w samochodzie to zyrandole wypoczynek itp a wieczorem padamy jak muchy i tyle nam z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.05.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 no, ale to minie...A potem będzie super :) Jak Joasia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Joasia calkiem calkiem chyba dlatego ze nie ma poprostu czasu zeby siedziec i myslec ale za to przez to cale zamieszanie jakas nerwowa sie zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.05.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Joasia calkiem calkiem chyba dlatego ze nie ma poprostu czasu zeby siedziec i myslec ale za to przez to cale zamieszanie jakas nerwowa sie zrobila Za dużo na raz. Może jakąś przyjemnostkę byś jej walną ? (KWIATUSZKI? bez powodu...dobrze robią) Uciekam - muszę podleczyć koleżankę - dwa dni temu odebrała swoją 16 letnią córkę ze szpitala po nieudanej próbie samobójczej...Musimy się napić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Joasia calkiem calkiem chyba dlatego ze nie ma poprostu czasu zeby siedziec i myslec ale za to przez to cale zamieszanie jakas nerwowa sie zrobila Za dużo na raz. Może jakąś przyjemnostkę byś jej walną ? (KWIATUSZKI? bez powodu...dobrze robią) Uciekam - muszę podleczyć koleżankę - dwa dni temu odebrała swoją 16 letnią córkę ze szpitala po nieudanej próbie samobójczej...Musimy się napić. to jej wspolczuje a Ti dzialeczke przepisalas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.05.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Joasia calkiem calkiem chyba dlatego ze nie ma poprostu czasu zeby siedziec i myslec ale za to przez to cale zamieszanie jakas nerwowa sie zrobila Za dużo na raz. Może jakąś przyjemnostkę byś jej walną ? (KWIATUSZKI? bez powodu...dobrze robią) Uciekam - muszę podleczyć koleżankę - dwa dni temu odebrała swoją 16 letnią córkę ze szpitala po nieudanej próbie samobójczej...Musimy się napić. to jej wspolczuje a Ti dzialeczke przepisalas ? Jeszcze czakm an jeden pier......ony papier z gminy (przenumerowali działki i muszą mi potwierdzić numer z KW) - po prostu wyrzyg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.05.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 uciekam papapaapaaa - pewnie wpadnę dopiero jutro - pocałuj dzieci i Joasię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Joasia calkiem calkiem chyba dlatego ze nie ma poprostu czasu zeby siedziec i myslec ale za to przez to cale zamieszanie jakas nerwowa sie zrobila Za dużo na raz. Może jakąś przyjemnostkę byś jej walną ? (KWIATUSZKI? bez powodu...dobrze robią) Uciekam - muszę podleczyć koleżankę - dwa dni temu odebrała swoją 16 letnią córkę ze szpitala po nieudanej próbie samobójczej...Musimy się napić. to jej wspolczuje a Ti dzialeczke przepisalas ? Jeszcze czakm an jeden pier......ony papier z gminy (przenumerowali działki i muszą mi potwierdzić numer z KW) - po prostu wyrzyg... bedzie dobrze a narazie wyluzj i sie poprostu napij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 uciekam papapaapaaa - pewnie wpadnę dopiero jutro - pocałuj dzieci i Joasię. papatki, jutro bede wieczorkiem, dzieki moze ucaluje jak nie bedzie kąsać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 nio ta i znowu sam zostalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 A stronke juz prawie 8 godzin sie wlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 a jak mnie tylko jeden dzien nie ma to i kilkanascie stronek sie przewali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 nie bede sam klikal, moze ktos zajrzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 chiba jednak dzis juz nikogo tu nie spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.05.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 i jak wrazenia ? wiesz co ja tam wole ksiązki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.05.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.05.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Nie bluźnij, Verka, nie bluźnij. Mój wyjechał we wrześniu 2005 wrócił na Boże Narodzenie 2005 ( na 3 dni) i w Sylwestra już go nie było. Potem wrócił w marcu 2006 ( potem wracał na weekendy) teraz wyjeżdża 5 czerwca i będzie wracał na weekendy do listopada 2006, teraz łatwiej mi policzyć dni kiedy był w domu. Będą dwie przerwy : jedna na podróż do Paryża a druga na urlop - 2 tyg lipca. A po listopadzie 2006 znów się okaże, że to dopiero początek. Juz się przyzwyczaiłam Nie bluźnię Nefer. On pracuje w Szczecinie, a ja mieszkam w Puławach, więc możesz sobie wyobrazić ile razy się widzimy. Teraz jeszcze zaczął kolejne studia podyplomowe. Ty przynajmniej jeździsz do Paryża z mężem, a ja co . Mi tylko zostają wieczne obiecanki, gdzie my to nie pojedziemy, a i tak na kończy się na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts