zaba_gonia 30.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Ew-ka - ja Ciebie lubię bardzo, ale czy nie pisałaś w przypływie szczerości kiedyś, że Ty zołza jesteś? Może dlatego To andrzejka , nie Ewa. I prosze mi tu nie kokietować następnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ja wiem ,że ideałem nie jestem a złośliwa i cholernie pamiętliwa ale już się nie zmienię i trza mnie tolerować a inżynier to mnie lubi ale wirtualnie ,bo na żywo by mnie znienawidził taka zołza ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Ew-ka - ja Ciebie lubię bardzo, ale czy nie pisałaś w przypływie szczerości kiedyś, że Ty zołza jesteś? Może dlatego To andrzejka , nie Ewa. I prosze mi tu nie kokietować następnej.... Żabko - możesz być pewna, że odróżniam Ewkę od Andrzejki Andrzejka dała pytanie w psychologu, a Ewka pisała coś na RW jak traktuje ludzi w pracy (chyba mi się nie wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zaba ,a masz ochotę na ciasteczko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Ew-ka - ja Ciebie lubię bardzo, ale czy nie pisałaś w przypływie szczerości kiedyś, że Ty zołza jesteś? Może dlatego To andrzejka , nie Ewa. I prosze mi tu nie kokietować następnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Ew-ka - ja Ciebie lubię bardzo, ale czy nie pisałaś w przypływie szczerości kiedyś, że Ty zołza jesteś? Może dlatego To andrzejka , nie Ewa. I prosze mi tu nie kokietować następnej.... Żabko - możesz być pewna, że odróżniam Ewkę od Andrzejki Andrzejka dała pytanie w psychologu, a Ewka pisała coś na RW jak traktuje ludzi w pracy (chyba mi się nie wydaje) musiałam przegapiś ten odcinek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 oooooo Ty Marcinie wstręciuchu pamiętasz ? to było wieki temu a tak na marginesie to moi pracownicy mnie UWIELBIAJA WŁAŚNIE DOSTALI KOLEJNĄ PODWYŻKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zaba ,a masz ochotę na ciasteczko ???? JA????? ZAWSZE!!!! najlepiej z bita śmietaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ACHA .....bez podwyżki też mnie uwielbiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zaba ,a masz ochotę na ciasteczko ???? Mnie też nikt nie lubi, bo dla mnie ciasteczka nie ma Idę sobie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zaba ,a masz ochotę na ciasteczko ???? JA????? ZAWSZE!!!! najlepiej z bita śmietaną... no to uważaj ...... ....... ....przygotuj się na ........................... .................................mocne wrażenia ..... .......http://homepage.mac.com/pauljlucas/personal/men/gallery/images/toucan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zaba ,a masz ochotę na ciasteczko ???? Mnie też nikt nie lubi, bo dla mnie ciasteczka nie ma Idę sobie już Ja Ci zaraz przyniosę.... ZOSTAŃ!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Sorry, musiałem na trochę od kompa odejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Marcinku .....bez krępacji ....częstuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 http://homepage.mac.com/pauljlucas/personal/men/gallery/images/toucan.jpg MAMONKU TEZ CHCESZ TAKIE???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 i co zaba ? może być takie ciacho na wieczór ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Marcinku .....bez krępacji ....częstuj się Moze i Andre zechce!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ooooo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 i co zaba ? może być takie ciacho na wieczór ????? Pytanie..... Ale do Mamonia się nie umywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No nieee... dziewczyny.... co Wam się marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts