Nefer 07.06.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ja mojemu powiedziałam ,że jeśli TO kiedyś zrobi to tak ,żeby sie nikt nie dowiedział A szczególnie małżonka.... Znałam gościa co miał powiedzenie: "Na zimę buty zabierać , na lato dziecko robić - żona ma w domu siedzieć" i miał 5 dzieci, żonę na wsi zostawiał i sam do Warszawy na gościnne występy - bawił się świetnie - biznesmen pier..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a tak poza tym Wam powiem ,że moi serdeczni znajomi sie rozstali po 27 latach małżeństwa On miał babę od 10 lat i nikt nic nie wiedział ....to znaczy panowie coś podejrzewali ale jest solirarność plemników i pary zaden nie puścił To był szok dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 zeby wszystkie tak myslaly .... zasada numer jeden: czego oczy nie widzą ..... Zresztą mój mąż wie, że jeśli się kiedykolwiek o czymś dowiem to poczekam aż uśnie ( bo nie mogę mu dać rady inaczej...) i zrobię duże kuku :) No i tu juz gorzej z rozwinieciem tematu, Nefer troche zbaczasz tymi madrosciami w zlym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a tak poza tym Wam powiem ,że moi serdeczni znajomi sie rozstali po 27 latach małżeństwa On miał babę od 10 lat i nikt nic nie wiedział ....to znaczy panowie coś podejrzewali ale jest solirarność plemników i pary zaden nie puścił To był szok dla nas Ludzie są bezlitośni. To prawdziwa tragedia - szczególnie dla kobiety, która nie ma takiej "łatwości" w zaczynaniu życia od nowa. Chociaż znam też takie kobiety, które zostawiały mężów i dzieci ... ehhh .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 zeby wszystkie tak myslaly .... zasada numer jeden: czego oczy nie widzą ..... Zresztą mój mąż wie, że jeśli się kiedykolwiek o czymś dowiem to poczekam aż uśnie ( bo nie mogę mu dać rady inaczej...) i zrobię duże kuku :) No i tu juz gorzej z rozwinieciem tematu, Nefer troche zbaczasz tymi madrosciami w zlym kierunku no bo ze mną jak z kobrą : cacy, cacy, do czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a tak poza tym Wam powiem ,że moi serdeczni znajomi sie rozstali po 27 latach małżeństwa On miał babę od 10 lat i nikt nic nie wiedział ....to znaczy panowie coś podejrzewali ale jest solirarność plemników i pary zaden nie puścił To był szok dla nas Ludzie są bezlitośni. To prawdziwa tragedia - szczególnie dla kobiety, która nie ma takiej "łatwości" w zaczynaniu życia od nowa. Chociaż znam też takie kobiety, które zostawiały mężów i dzieci ... ehhh .. to jest tragedia dla niej ....ma 54 lata i co dalej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 zeby wszystkie tak myslaly .... zasada numer jeden: czego oczy nie widzą ..... Zresztą mój mąż wie, że jeśli się kiedykolwiek o czymś dowiem to poczekam aż uśnie ( bo nie mogę mu dać rady inaczej...) i zrobię duże kuku :) No i tu juz gorzej z rozwinieciem tematu, Nefer troche zbaczasz tymi madrosciami w zlym kierunku no bo ze mną jak z kobrą : cacy, cacy, do czasu :) teraz juz wiem ze z Toba na odleglosc trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dobry wieczór dziewczyny Cześć Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a tak poza tym Wam powiem ,że moi serdeczni znajomi sie rozstali po 27 latach małżeństwa On miał babę od 10 lat i nikt nic nie wiedział ....to znaczy panowie coś podejrzewali ale jest solirarność plemników i pary zaden nie puścił To był szok dla nas Ludzie są bezlitośni. To prawdziwa tragedia - szczególnie dla kobiety, która nie ma takiej "łatwości" w zaczynaniu życia od nowa. Chociaż znam też takie kobiety, które zostawiały mężów i dzieci ... ehhh .. to jest tragedia dla niej ....ma 54 lata i co dalej ???? Po pierwsze - dobrze skierować uczucia - czyli się wkur...ić po drugie - puścić gnoja w skarpetkach po trzecie - zająć się sobą - spa, odnowa, ciuchy, nowy wózek, nowe hobby - zacząć żyć !!! i cieszyć się wolnością, bo do tej pory to była strata czasu...a jeszcze nie jest stara - come on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cze Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dobry wieczór dziewczyny Cześć Jacek Dobry wieczór Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 O rety Faceci na cenzurowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dobry wieczór dziewczyny Cześć Jacek cześć andre mówimy o skokach w bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 O rety Faceci na cenzurowanym Ale Ci się trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dobry wieczór dziewczyny Cześć Jacek cześć andre mówimy o skokach w bok Właśnie czytam i tak sobie myślę, że to jednak kobiety mają władzę nad mężczyznami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 sorki za wyłączenie się z tak ciekawej dyskusji , ale miałam telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dobry wieczór dziewczyny Cześć Jacek cześć andre mówimy o skokach w bok Właśnie czytam i tak sobie myślę, że to jednak kobiety mają władzę nad mężczyznami Obawiam się, że władza po obu stronach jest mocno ograniczona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dobry wieczór dziewczyny Cześć Jacek cześć andre mówimy o skokach w bok Właśnie czytam i tak sobie myślę, że to jednak kobiety mają władzę nad mężczyznami i ten tok rozumowania mi sie podoba władza nad facetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dla mnie ważne jest to, że ZAWSZE, ZAWSZE mogę na tego faceta liczyć. Bez względu na okoliczności - stoi przy mnie murem. Ważne są czyny :) Tu mnie trochę uspokoiłaś, aczkolwiek nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ja tam władzy żadnej nie chcę, każdy jest wolny i ma wolny wybor, ale wiadomo ze wybory mają swoje konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts