mirek_gdynia 07.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Wam dziewczyny tylko jedno w głowie Kocha,... czy nie kocha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Wam dziewczyny tylko jedno w głowie Kocha,... czy nie kocha? Nie powiem co tobie tylko w głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a tak poza tym Wam powiem ,że moi serdeczni znajomi sie rozstali po 27 latach małżeństwa On miał babę od 10 lat i nikt nic nie wiedział ....to znaczy panowie coś podejrzewali ale jest solirarność plemników i pary zaden nie puścił To był szok dla nas A może to nie baba jeno kobieta była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cześćiczołem! Mam pytanko: Czy w połowie 4 miesiąca moze się już wykluwać pierwszy ząb? (Albo inaczej - czy przy 8,5 kg może się już wykluwać itd... ) pewnie ze moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? nio ta, mnie dopiero czwarty dzien nie ma w domu a juz wczoraj malzonka pyta sie czemu nie dzwonie i czy aby napewno ja sluzbowo pojechalem ? Władza musi kontrolować zgodność faktów z przepisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? nio ta, mnie dopiero czwarty dzien nie ma w domu a juz wczoraj malzonka pyta sie czemu nie dzwonie i czy aby napewno ja sluzbowo pojechalem ? A bo to można też kota zagłaskać na śmierć.... Może dlatego, że dla mnie rozłąka z moim mężem to rzecz w miarę normalna. Czsem gadamy cały dzień na Tlenie, a czasem wystarczy raz pogadać wieczorem... po pewnym czasie się człowiek przyzwyczaja...a czasem takie "wiszenie na telefonie" mnie męczyło... bo chcę się np. napić z przyjaciółmi. Ale juz teraz szanujemy swoje przyjemności. Wczoraj mój mąż poszedł z ekipą na kolację. Skończyli o 3.30. Nie zadzwonił i dobrze , bo bym go zabiła I ja to rozumiem - nic się takiego nie dzieje, żeby w środku imprezy, w kanajpie, gdzie jest głośno rzucał wszystko i do mnie dzwonił ... i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Albo kombinuje alibi :) z tym alibi .....to mialam jednego znajomego ,który mieszkal kilkadziesiąt km od nas a pracował w moim mieście i dość częso nas odwiedzał . W czasie tych odwiedzin dzwonił do żony ,że przyjechał do nas i trochę posiedzi bo Ewa ( czyli ja ) coś tam przygotowała i sie gościmy .......po czym .....dość szybko sie od nas zwijał..... bo -jak się tłumaczył kompletnie zapomniał o jakiejś bardzo ważnej sprawie .Po jakim czasie zoriętowałam się ,że robimy mu za alibi ....i postanowiłam dać mu nauczkę .....po jego wyjeździe od nas .....dzwoniłam do jego żony z pytaniem czy już dojechał ,bo nie mogę sie na jego komórkę dodzwonić a warunki na drodze takie kiepskie .....po kilku takich akcjach -przestał do nas zaglądać obraził sie czy co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cześćiczołem! Mam pytanko: Czy w połowie 4 miesiąca moze się już wykluwać pierwszy ząb? (Albo inaczej - czy przy 8,5 kg może się już wykluwać itd... ) Objawy: Nadpobudliwość Niemożenie zasnąć Grymaśność Ślinotok jak u buldoga od kilku tygodni Będzie zembisko. Do tego pogoda nie sprzyja... no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie My tylko lubimy pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Ew-ciu A można się wpisać? 2 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cześćiczołem! Mam pytanko: Czy w połowie 4 miesiąca moze się już wykluwać pierwszy ząb? (Albo inaczej - czy przy 8,5 kg może się już wykluwać itd... ) Objawy: Nadpobudliwość Niemożenie zasnąć Grymaśność Ślinotok jak u buldoga od kilku tygodni może ...prawidłowy objaw wyżynania sie ząbków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Albo kombinuje alibi :) z tym alibi .....to mialam jednego znajomego ,który mieszkal kilkadziesiąt km od nas a pracował w moim mieście i dość częso nas odwiedzał . W czasie tych odwiedzin dzwonił do żony ,że przyjechał do nas i trochę posiedzi bo Ewa ( czyli ja ) coś tam przygotowała i sie gościmy .......po czym .....dość szybko sie od nas zwijał..... bo -jak się tłumaczył kompletnie zapomniał o jakiejś bardzo ważnej sprawie .Po jakim czasie zoriętowałam się ,że robimy mu za alibi ....i postanowiłam dać mu nauczkę .....po jego wyjeździe od nas .....dzwoniłam do jego żony z pytaniem czy już dojechał ,bo nie mogę sie na jego komórkę dodzwonić a warunki na drodze takie kiepskie .....po kilku takich akcjach -przestał do nas zaglądać obraził sie czy co ???? No bo mu popsułaś chytry plan.... hihihi i dobrze ja jestem zwolenniczką prostych rozwiązań : nie kocham to wychodzę. Męczenie w ten sposób kogoś jest niehumanitarne po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cześćiczołem! Mam pytanko: Czy w połowie 4 miesiąca moze się już wykluwać pierwszy ząb? (Albo inaczej - czy przy 8,5 kg może się już wykluwać itd... ) pewnie ze moze Kurrrrr... JUŻ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być a mało to zdesperowanych panienek jest na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Ew-ciu A można się wpisać? 2 lipca Koniecznie trzeba Dopisz się Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Ew-ciu A można się wpisać? 2 lipca Anulka wpisuj sie wpisuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Oj markus, to nie tak. Po prostu nieco większy procent mężczyzn się przyznaje niż procent kobiet. To uwarunkowanie społeczne: facet, który zdradza żonę to Casanova , kobiet, która zdradza męża to k...wa :)proste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts