mirek_gdynia 07.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być a mało to zdesperowanych panienek jest na świecie No jasne, bo każda mężatka to Matka Polka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Anna Wiśniewska - 2 lipcaMaksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Oj markus, to nie tak. Po prostu nieco większy procent mężczyzn się przyznaje niż procent kobiet. To uwarunkowanie społeczne: facet, który zdradza żonę to Casanova , kobiet, która zdradza męża to k...wa :)proste:) A mnie się wydaje, że faceci w takich badaniach lubią koloryzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Ew-ciu A można się wpisać? 2 lipca Anulka wpisuj sie wpisuj A gdzie moge to zrobić? Tutaj? No to 2 lipca ekhm, ekhm, ...ego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być a mało to zdesperowanych panienek jest na świecie No jasne, bo każda mężatka to Matka Polka Hmm, no nie każda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Jacek już Cie wpisał na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Jak go znam to teraz mnie będzie skubany fajnie gryzł w niepowiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A gdzie moge to zrobić? Tutaj? No to 2 lipca ekhm, ekhm, ...ego roku spojrz wyzej, juz Cie dopisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Oj markus, to nie tak. Po prostu nieco większy procent mężczyzn się przyznaje niż procent kobiet. To uwarunkowanie społeczne: facet, który zdradza żonę to Casanova , kobiet, która zdradza męża to k...wa :)proste:) A mnie się wydaje, że faceci w takich badaniach lubią koloryzować A aspiracyjność to inna rzecz. Pokaż mi kobietę, która mając męża przechwala się posiadaniem kochanków... a facet owszem i tu - patrz wyżej czyli uwarunkowanie społeczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A gdzie moge to zrobić? Tutaj? No to 2 lipca ekhm, ekhm, ...ego roku spojrz wyzej, juz Cie dopisalem Widziałam, DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Jak go znam to teraz mnie będzie skubany fajnie gryzł w niepowiem co Ugryzie - to zabierasz. Jak z małym szczeniakiem. Zdziwisz się jak szybko załapie, że nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Jak go znam to teraz mnie będzie skubany fajnie gryzł w niepowiem co wszystko ma swoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Oj markus, to nie tak. Po prostu nieco większy procent mężczyzn się przyznaje niż procent kobiet. To uwarunkowanie społeczne: facet, który zdradza żonę to Casanova , kobiet, która zdradza męża to k...wa :)proste:) A mnie się wydaje, że faceci w takich badaniach lubią koloryzować No pewnie. Facet w życiu nie przyzna się do dwóch rzeczy: 1. że jest kiepskim kierowca 2. że jest kiepskim kochankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Gratki Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Jak go znam to teraz mnie będzie skubany fajnie gryzł w niepowiem co Ugryzie - to zabierasz. Jak z małym szczeniakiem. Zdziwisz się jak szybko załapie, że nie wolno Taa, niech sie szczeniak uczy od małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przychodzi 80 -letni pacjent do lekarza ... -panie doktorze mój kolega ma 83 lata i może TO robić codziennie , a mój inny kolega 85 letni -robi TO co drugi dzień . A ja panie doktorze już nic nie mogę ...to co ja mam biedny począć ??? -Też się zacząć chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Gratki Jajcek! Ja ci dam swoją kolej! Sa sobie nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A aspiracyjność to inna rzecz. Pokaż mi kobietę, która mając męża przechwala się posiadaniem kochanków... a facet owszem i tu - patrz wyżej czyli uwarunkowanie społeczne :) Krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje, takze i facet nie bedzie sie chwalil i rozglaszal wszem i wobec bo wczesniej czy pozniej to dojdzie do tej drugiej polowki, a krzycza tylko Ci sie musza dowartosciowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts