Nefer 07.06.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 No, już po konferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 To była wycieczka kulturalna do teatru, więc jestem spokojna, poza tym moja to taka grzeczna dziewczynka po mamusi ja pamietam jak umnie woglniaku najgrzeczniejsza dziewczynka zaszla w ciaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 No, już po konferencji ale jedzie juz do domu czy jeszcze popracuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Moi rodzice też wierzyli, że ja do teatru poszłam z klasą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 To była wycieczka kulturalna do teatru, więc jestem spokojna, poza tym moja to taka grzeczna dziewczynka po mamusi ja pamietam jak umnie woglniaku najgrzeczniejsza dziewczynka zaszla w ciaze U mnie zaszła w ciąże ta najmniej grzeczna, więc reguł nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ja tylko wino na kulturalnych wycieczkach do teatru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 No, już po konferencji ale jedzie juz do domu czy jeszcze popracuje ? nie, już ją wygoniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Moi rodzice też wierzyli, że ja do teatru poszłam z klasą :) a gdzie poszłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Moi rodzice też wierzyli, że ja do teatru poszłam z klasą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 To była wycieczka kulturalna do teatru, więc jestem spokojna, poza tym moja to taka grzeczna dziewczynka po mamusi ja pamietam jak umnie woglniaku najgrzeczniejsza dziewczynka zaszla w ciaze U mnie zaszła w ciąże ta najmniej grzeczna, więc reguł nie ma Jaja sobie robimy verunia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Moi rodzice też wierzyli, że ja do teatru poszłam z klasą :) a gdzie poszłaś? pewnie z kolegami na wodke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 To była wycieczka kulturalna do teatru, więc jestem spokojna, poza tym moja to taka grzeczna dziewczynka po mamusi ja pamietam jak umnie woglniaku najgrzeczniejsza dziewczynka zaszla w ciaze U mnie zaszła w ciąże ta najmniej grzeczna, więc reguł nie ma Jaja sobie robimy verunia :) ładnie to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Moi rodzice też wierzyli, że ja do teatru poszłam z klasą :) a gdzie poszłaś? Jakto gdzie? Na imprezę !! I przychodziłam do domu ze słowami : ale jestem zmęczona - do łazienki, żeby nic nie zauważyli i do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 To była wycieczka kulturalna do teatru, więc jestem spokojna, poza tym moja to taka grzeczna dziewczynka po mamusi ja pamietam jak umnie woglniaku najgrzeczniejsza dziewczynka zaszla w ciaze U mnie zaszła w ciąże ta najmniej grzeczna, więc reguł nie ma Jaja sobie robimy verunia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Moi rodzice też wierzyli, że ja do teatru poszłam z klasą :) a gdzie poszłaś? pewnie z kolegami na wodke a nie - to jak wychodziłam z psem na spacer o 22.00. Czasem "spacerowałam" do 2 w nocy "bo mi piesek uciekł" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Moi rodzice też wierzyli, że ja do teatru poszłam z klasą :) a gdzie poszłaś? Jakto gdzie? Na imprezę !! I przychodziłam do domu ze słowami : ale jestem zmęczona - do łazienki, żeby nic nie zauważyli i do łóżeczka Moj brat jak zawsze wracal po jakiejs popijawie do domu to zawsze mozna bylo poznac bo tyko buty sciagal i jak przecinak do swojego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 To była wycieczka kulturalna do teatru, więc jestem spokojna, poza tym moja to taka grzeczna dziewczynka po mamusi ja pamietam jak umnie woglniaku najgrzeczniejsza dziewczynka zaszla w ciaze u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 to była wycieczka kulturalna do teatru, więc jestem spokojna, poza tym moja to taka grzeczna dziewczynka po mamusi ja pamietam jak umnie woglniaku najgrzeczniejsza dziewczynka zaszla w ciaze u mnie zaszła w ciąże ta najmniej grzeczna, więc reguł nie ma jaja sobie robimy verunia :) gratki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Moi rodzice też wierzyli, że ja do teatru poszłam z klasą :) a gdzie poszłaś? pewnie z kolegami na wodke a nie - to jak wychodziłam z psem na spacer o 22.00. Czasem "spacerowałam" do 2 w nocy "bo mi piesek uciekł" :) coz za pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts