Majka 08.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW no pieknie. Czyli albo okręt podwodny, albo ............. a ja chyba do emerytury nie dociągnę Jajcek, znajdziesz mnie w najlepszym BP w Krakowie Dlaczego Maju? co dlaczego? dlaczego okręt podwodny? bo marynarze maja wczesniejsza emeryturę /policja i górnicy / dlaczego najlepsze BP? to zart, pewnie takie jak wiele innych dlaczego nie dociągnę do emerytury? - sporo lat zostalo, praca nerwowa, a jak choleryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? och! przeciez to nie Twoja wina!!!! teraz jestem w Poznaniu do soboty Qrczak przydałoby się w końcu skroić jakieś spotkanko, tylko czy wydolimy jutro bo dzisiaj to masakrę mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Dlaczego wow? tak sie i czuje troche jak emeryt Tak tak, emeryt Przepraszam ale jak masz na imię bo ten nick jest opisowy a cieżko mi sie jakoś bezposrednio zwrócic zeby nie ciągac tych cytatów bo to cie zle czyta Imię mam w podpisie Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW no pieknie. Czyli albo okręt podwodny, albo ............. a ja chyba do emerytury nie dociągnę Jajcek, znajdziesz mnie w najlepszym BP w Krakowie Dlaczego Maju? co dlaczego? dlaczego okręt podwodny? bo marynarze maja wczesniejsza emeryturę /policja i górnicy / dlaczego najlepsze BP? to zart, pewnie takie jak wiele innych dlaczego nie dociągnę do emerytury? - sporo lat zostalo, praca nerwowa, a jak choleryk bez nerwów codzilo mi o to ostatnie pytanie. moze jestes przemęczona? a co do mie to jest tak ze jezeli przepisy o zaopatrzeniu emertalnym sie zmienią na mniej jak sie latwo domyslic korzyste to nie będzie wyboru trzeba bedzieszybciutko przejsc na emeryture bo sytuacja jest niestabilna w woju i jak cos daja to trzeba szybko brac, bo mamy kontrakty trzyletnie i słuzba stala to juz historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Dlaczego wow? tak sie i czuje troche jak emeryt Tak tak, emeryt Przepraszam ale jak masz na imię bo ten nick jest opisowy a cieżko mi sie jakoś bezposrednio zwrócic zeby nie ciągac tych cytatów bo to cie zle czyta Imię mam w podpisie Kasia Fajnie tak mi sie zdawalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? och! przeciez to nie Twoja wina!!!! teraz jestem w Poznaniu do soboty Qrczak przydałoby się w końcu skroić jakieś spotkanko, tylko czy wydolimy jutro bo dzisiaj to masakrę mamy czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Soreczka ale napale w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? och! przeciez to nie Twoja wina!!!! teraz jestem w Poznaniu do soboty Qrczak przydałoby się w końcu skroić jakieś spotkanko, tylko czy wydolimy jutro bo dzisiaj to masakrę mamy czekam na propozycje Usiłujemy się dodzwonić do koleżanki, z którą spotykamy się od prawie 2 lat musimy łapać ją zanim wróci do Wyspiarzy. Jak się dodzwonimy i coś ustalimy, to będe wiedziała na ile mam piątek wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Jajcek, znajdziesz mnie w najlepszym BP w Krakowie Tiaaaaaaa mow mi jeszcze Powiem tak, mnie znajdziesz w SOLIDEX-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? och! przeciez to nie Twoja wina!!!! teraz jestem w Poznaniu do soboty Qrczak przydałoby się w końcu skroić jakieś spotkanko, tylko czy wydolimy jutro bo dzisiaj to masakrę mamy czekam na propozycje Usiłujemy się dodzwonić do koleżanki, z którą spotykamy się od prawie 2 lat musimy łapać ją zanim wróci do Wyspiarzy. Jak się dodzwonimy i coś ustalimy, to będe wiedziała na ile mam piątek wolny jasne spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Jajcek, znajdziesz mnie w najlepszym BP w Krakowie Tiaaaaaaa mow mi jeszcze Powiem tak, mnie znajdziesz w SOLIDEX-ie W solidsecurity??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam.Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam. Co słychać? Cześć Krzyś, ciepło się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam. Co słychać? no nie wiem ja napalilem w komnku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? och! przeciez to nie Twoja wina!!!! teraz jestem w Poznaniu do soboty Qrczak przydałoby się w końcu skroić jakieś spotkanko, tylko czy wydolimy jutro bo dzisiaj to masakrę mamy czekam na propozycje Usiłujemy się dodzwonić do koleżanki, z którą spotykamy się od prawie 2 lat musimy łapać ją zanim wróci do Wyspiarzy. Jak się dodzwonimy i coś ustalimy, to będe wiedziała na ile mam piątek wolny jasne spoko No to się dodzwoniliśmy i jutro nie damy rady się spotkać na budowie, a co z sobotą? Pewno będziesz chciała szybko do domku zmykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 no sorrry ale muszepapatki jak to mówi JAJCEK do narazicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 no sorrry ale muszepapatki jak to mówi JAJCEK do narazicha To papatki przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Jajcek, znajdziesz mnie w najlepszym BP w Krakowie Tiaaaaaaa mow mi jeszcze Powiem tak, mnie znajdziesz w SOLIDEX-ie tu? http://www.solidex.com.pl/_i/zdjecia/01.jpg to mnie znajdziesz tu http://www.prodomo.turystyka.pl/namiary_pliki/image004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 08.06.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 O! Jak tu fajnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 O! Jak tu fajnie jest! No pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts