zaba_gonia 08.06.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Myślisz, że wszystkie trzy? No nie, nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Myślisz, że wszystkie trzy? No nie, nie przesadzaj A tak poważnie to myślę, że możemy wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Myślisz, że wszystkie trzy? No nie, nie przesadzaj A tak poważnie to myślę, że możemy wygrać niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale mistrzostwa świata to nie zdobędziemy raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Myślisz, że wszystkie trzy? No nie, nie przesadzaj A tak poważnie to myślę, że możemy wygrać niemożliwe... Możliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dlaczego taką pesymistką jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przegramy z Kostaryką za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dlaczego taką pesymistką jesteś? że co???? aaaaaaa pesymistką...coś mnie rozkojarzyło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przegramy z Kostaryką za to A z Niemcami to O podwójny wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć inżynierze Znowu z dubeltówki strzelasz? Poprawiłem ortografię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć Ewka witaj - ja wierzę w zwycięstwo z Ekwadorem przecież Ale tak naprawdę to nie zamierzam im kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć inżynierze Znowu z dubeltówki strzelaż? Zgadza się ale nie strzelażuję tylko strzelrzuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć inżynierze Znowu z dubeltówki strzelaż? Aha Andre - no i cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć Żaba Cześć Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć Ewka witaj - ja wierzę w zwycięstwo z Ekwadorem przecież Ale tak naprawdę to nie zamierzam im kibicować Gratki Mamonku ja trzymam kciuki od rana moi pracownicy maja jutro do pracy przynieść szaliki lub koszulki biało-czerwone ..... Nie ma że boli ..... trzymamy kciuki i wierzymy w zwycięstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć Żaba Cześć Ew-ka cze andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts