gawel 27.07.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 wstawie jej zdjecie tylko wrzuce do photosite troche to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Oj chyba tak . Wychowanie Gabrysi zawdzieczam mojej mamie bo pilnowala jej przez 2,5 roku, a dodam że 4 lata temu przeszlana emeryture po 35 latach nauczania początkowego tak że naprawde nauczyla ja plynnie i poprawnie mówic (oglądac M jak milosc, pierwszą milosc itp tez ) Ja niestety bez takiego wsparcia, ale nauczymy się razem z Pawłem wszystkiego (teraz jestem na urlopie wypoczynkowym, ale zaraz potem na 3 lata na wychowawczym). Zdjęcie - koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Oj chyba tak . Wychowanie Gabrysi zawdzieczam mojej mamie bo pilnowala jej przez 2,5 roku, a dodam że 4 lata temu przeszlana emeryture po 35 latach nauczania początkowego tak że naprawde nauczyla ja plynnie i poprawnie mówic (oglądac M jak milosc, pierwszą milosc itp tez ) Ja niestety bez takiego wsparcia, ale nauczymy się razem z Pawłem wszystkiego (teraz jestem na urlopie wypoczynkowym, ale zaraz potem na 3 lata na wychowawczym). Zdjęcie - koniecznie! Fajnie ze mozesz sobie pozwolic moja Ania musiala wracac do pracy bo moglaby ją stracic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Oj chyba tak . Wychowanie Gabrysi zawdzieczam mojej mamie bo pilnowala jej przez 2,5 roku, a dodam że 4 lata temu przeszlana emeryture po 35 latach nauczania początkowego tak że naprawde nauczyla ja plynnie i poprawnie mówic (oglądac M jak milosc, pierwszą milosc itp tez ) Ja niestety bez takiego wsparcia, ale nauczymy się razem z Pawłem wszystkiego (teraz jestem na urlopie wypoczynkowym, ale zaraz potem na 3 lata na wychowawczym). Zdjęcie - koniecznie! Fajnie ze mozesz sobie pozwolic moja Ania musiala wracac do pracy bo moglaby ją stracic To nie jest tak różowo. Do pracy nie mam już po co wracać, co najwyżej po podpisanie porozumienia o rozwiązaniu umowy Więc choć okres składkowy wykorzystam a porozumienie podpiszę w późniejszym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.07.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 strasznie wolno sie wgrywa ale jescze chwila, a z pracą to wszystko to granda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 strasznie wolno sie wgrywa ale jescze chwila, a z pracą to wszystko to granda Granda, granda Ale wiesz co? Wyluzowałam i poukładałam sobie w głowie priorytety. Karierę można robić całe życie, pracę zmieniać też kilka razy. A własne dziecko jest malutkie tylko raz. I - że jak pieniążków przestanie wystarczać, to coś wymyślimy. Na razie starcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.07.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 http://gawel.photosite.com/nowyfolder/ oto moja Gabrysia (mam nadzieje ze sie zdjecie otworzy), Masz racje ja tez jestem zachlanny na kazdą chwile z nią spędzoną bo mala jest teraz potem to juz coinnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 http://gawel.photosite.com/nowyfolder/ oto moja Gabrysia (mam nadzieje ze sie zdjecie otworzy), Masz racje ja tez jestem zachlanny na kazdą chwile z nią spędzoną bo mala jest teraz potem to juz coinnego Otworzyło się Pannica cudniasta Fajne są dzieci w takim wieku. Już kombinują, mają własne rozumki, własne wnioski i nudzić się z nimi nie da rady Tylko z wybuchami śmiechu w odpowiedzi na bardzo poważne pytania i problemy należy poczekać aż dziecią zaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Nie dam rady dociągnąć do końca stronki Morfeusz wzywa gromkim nawoływaniem. Spać! Spokojnej nocki gaweł i do jutra najpewniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.07.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 ciesze sie ze ci sie mój Gabrylek podoba , ale musze leciec bo zaraz povudka do pracy tak ze dzieki i do klikniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.07.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.07.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.07.2006 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam piątkowo przedweekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Cześć Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ale pogańska godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.07.2006 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Cześć Aniu Co tak wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Tatuś niedysponowany i ja mam poranny dyżur z małyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.07.2006 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ale pogańska godzina Hahahaha Ja to rozumiem - bo praca, ale Ty? Pablo nie śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.07.2006 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Tatuś niedysponowany i ja mam poranny dyżur z małyn No tak A tatuś pochorował się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ale pogańska godzina Hahahaha Ja to rozumiem - bo praca, ale Ty? Pablo nie śpi? On nigdy o tej porze nie śpi Pobudki są o 5.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts