jea 21.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? Pewnie, zabierzcie ze sobą coś do jedzenia i picia a zabawa będzie przednia a moge z piaskowom babkom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 U mnie dziś na obiad pizza z kurczakiem. U mnie zupa śmieciówka i makaron z sosem pomidorowym - jak już się tak chwalicie Menu urodzinowe skompletowane, zakupy zrobione, teraz tylko oddać się przyjemnościom gotowania, smażenia, krojenia, siekania i mieszania U mnie dziś na obiad pizza z kurczakiem. a ja robie po praz pierwszy nowy przepis....filet z indyka w dziwnym sosie... tzn dwie zupy cebulowe i smietana 36% pieczone w piekarniku..znajomi tym sie zajadają....i najwazniejsze 10 minut przygotowanie Szwagierka kiedyś nam to zrobiła. Zjadliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 witam niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? Pewnie, zabierzcie ze sobą coś do jedzenia i picia a zabawa będzie przednia mozna przyjechac z osobami i psami towarzyszacymi? pewnie, Bezan się ucieszy będzie miał z kim tańczyć skoluj jakies dwie znajome suczki , bo moj to pan Chester jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 U mnie dziś na obiad pizza z kurczakiem. a ja robie po praz pierwszy nowy przepis....filet z indyka w dziwnym sosie... tzn dwie zupy cebulowe i smietana 36% pieczone w piekarniku..znajomi tym sie zajadają....i najwazniejsze 10 minut przygotowanie Teska Ja to znam w wersji piersi z kurczaka i po jednej zupie cebulowa i krem z borowików. REWELACJA!!! Smacznego! tez znam wersje kurczakowa ,ale tylko z cebulowa .dobre z ryzem na sypko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.11.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Aż mi się jeść przez Was zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Aż mi się jeść przez Was zachciało na co czekasz pp? juzka nie wolno glodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.11.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Przez Was dostaję obkurczu żołądka, a w pracy mam siedzone do 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Matko Jedyna , nie zdawalam sobie sprawy , ze pastwie sie nad glodnymi przepraszam , wiecej nie bede ide do kuchni ..........nie powiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.11.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Aż mi się jeść przez Was zachciało na co czekasz pp? juzka nie wolno glodzic Ale właśnie chodzi o to, ze ja Go wcalę nie głodzę... Matko Jedyna , nie zdawalam sobie sprawy , ze pastwie sie nad glodnymi przepraszam , wiecej nie bede ide do kuchni ..........nie powiem po co Nie no, aż taka głodna nie jestem, tylko wiecie, jem jeden posiłek dziennie - zaczynam go rano, kończę wieczorem Po co idziesz do tej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.11.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? Pewnie, zabierzcie ze sobą coś do jedzenia i picia a zabawa będzie przednia mozna przyjechac z osobami i psami towarzyszacymi? pewnie, Bezan się ucieszy będzie miał z kim tańczyć skoluj jakies dwie znajome suczki , bo moj to pan Chester jest Ania W. i verunia dysponują dwiema suczkami rasy owczarek niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.11.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Nie no, aż taka głodna nie jestem, tylko wiecie, jem jeden posiłek dziennie - zaczynam go rano, kończę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? Pewnie, zabierzcie ze sobą coś do jedzenia i picia a zabawa będzie przednia mozna przyjechac z osobami i psami towarzyszacymi? pewnie, Bezan się ucieszy będzie miał z kim tańczyć skoluj jakies dwie znajome suczki , bo moj to pan Chester jest Ania W. i verunia dysponują dwiema suczkami rasy owczarek niemiecki Ja też takową dysponuję I pięcioma miesięcznymi rozkosznymi szczeniakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? Pewnie, zabierzcie ze sobą coś do jedzenia i picia a zabawa będzie przednia mozna przyjechac z osobami i psami towarzyszacymi? pewnie, Bezan się ucieszy będzie miał z kim tańczyć skoluj jakies dwie znajome suczki , bo moj to pan Chester jest Ania W. i verunia dysponują dwiema suczkami rasy owczarek niemiecki Ja też takową dysponuję I pięcioma miesięcznymi rozkosznymi szczeniakami mało ci szczeniakow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? Pewnie, zabierzcie ze sobą coś do jedzenia i picia a zabawa będzie przednia mozna przyjechac z osobami i psami towarzyszacymi? pewnie, Bezan się ucieszy będzie miał z kim tańczyć skoluj jakies dwie znajome suczki , bo moj to pan Chester jest Ania W. i verunia dysponują dwiema suczkami rasy owczarek niemiecki Ja też takową dysponuję I pięcioma miesięcznymi rozkosznymi szczeniakami mało ci szczeniakow? a kociaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? Pewnie, zabierzcie ze sobą coś do jedzenia i picia a zabawa będzie przednia mozna przyjechac z osobami i psami towarzyszacymi? pewnie, Bezan się ucieszy będzie miał z kim tańczyć skoluj jakies dwie znajome suczki , bo moj to pan Chester jest Ania W. i verunia dysponują dwiema suczkami rasy owczarek niemiecki Ja też takową dysponuję I pięcioma miesięcznymi rozkosznymi szczeniakami mało ci szczeniakow? a kociaki ? Kociaki to my miau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 A czemu tak późno Kasiu No tak ale pewnei Cię już nie ma Zanim odbiorę Dorotę od mamy, zanim dopcham się na naszą wieś, to jest około 18 W domu praktycznie tylko nocujemy Nio tak ale nie martw się przyjdzie wiosna i lato to 18 będzie jeszcze bardzo młoda godzina Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? Pewnie, zabierzcie ze sobą coś do jedzenia i picia a zabawa będzie przednia mozna przyjechac z osobami i psami towarzyszacymi? pewnie, Bezan się ucieszy będzie miał z kim tańczyć skoluj jakies dwie znajome suczki , bo moj to pan Chester jest Ania W. i verunia dysponują dwiema suczkami rasy owczarek niemiecki moj jest owczarek prawie niemiecki , wiec moze sie nie pogryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 21.11.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 O rozmawiacie o zwierzątkach, to i ja sie przyłącze, miałem kotka ale mi go samochód przejechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 O rozmawiacie o zwierzątkach, to i ja sie przyłącze, miałem kotka ale mi go samochód przejechał. a co ty Witos się z nami nie witos? Dawno cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts