frosch 21.11.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 To ja chyba stąd pójdę, albo znajdę w internecie słownik polsko-śląski... sorrki jak czegos nie rozumiesz to pytaj nas , nie meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.11.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 słownik dla nie ślązoków biksa-puszka metalowa szrank-szafa ubraniowa najduchy- łobuziaki O Wy Ślązoki Mój juzek będzie pół-śląski krojcok sie godo No ok, mam krojcoka w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 albo taki prezent i pamiatka zarazem http://www.allegro.pl/item141375008_magiczna_ramka_z_glina_zrob_odcisk_stopki_.html#photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Premiumpremium- zostań to jest pewnego typu odreagowanie stresów w pracy, niemożności używania gwary i fajnego spotkania z Tymi, którzy kultywują takie mówienie mo syn -ślązok- po matce i ojcu po studiach nie potrafi tak mówić- WSTYD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 a kaj jo żech jest w tym streszczeniu otworzysz stronke to bedziesz ...cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 To ja chyba stąd pójdę, albo znajdę w internecie słownik polsko-śląski... sorrki jak czegos nie rozumiesz to pytaj nas , nie meza Nie mam innego wyjścia, bo mąż w pracy i na Śląsku, a ja tu sama... A co znaczy "gryfno dziołcha"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 To ja chyba stąd pójdę, albo znajdę w internecie słownik polsko-śląski... dziołcha nie wydziwiej ino zostoń i godej po naszymu ...jo tyż nie ślązaczka a trocha godom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 albo taki prezent i pamiatka zarazem http://www.allegro.pl/item141375008_magiczna_ramka_z_glina_zrob_odcisk_stopki_.html#photo stopki sa slodkie ale ja nie mam takich malych stopek w domu moze psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 to-super dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 To ja chyba stąd pójdę, albo znajdę w internecie słownik polsko-śląski... sorrki jak czegos nie rozumiesz to pytaj nas , nie meza Nie mam innego wyjścia, bo mąż w pracy i na Śląsku, a ja tu sama... A co znaczy "gryfno dziołcha"?? super laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Premiumpremium- zostań to jest pewnego typu odreagowanie stresów w pracy, niemożności używania gwary i fajnego spotkania z Tymi, którzy kultywują takie mówienie mo syn -ślązok- po matce i ojcu po studiach nie potrafi tak mówić- WSTYD A powiem Wam, ze teść mój z Kurpiów - ojjj jaka piękna gwara Teściowa - z Bieszczadów, a wylądowali na Śląsku. Krzysiek mój nie zaciąga tak bardzo, chociaż potrafi, natomiast jego siostra typowa Ślązaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 To ja chyba stąd pójdę, albo znajdę w internecie słownik polsko-śląski... dziołcha nie wydziwiej ino zostoń i godej po naszymu ...jo tyż nie ślązaczka a trocha godom jo tyz krojcok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 to-super dziewczyna To ja chyba stąd pójdę, albo znajdę w internecie słownik polsko-śląski... sorrki jak czegos nie rozumiesz to pytaj nas , nie meza Nie mam innego wyjścia, bo mąż w pracy i na Śląsku, a ja tu sama... A co znaczy "gryfno dziołcha"?? super laska O rany rany.... Ale mnie określił... A przyznać się nie chciał, co to znaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Premiumpremium- zazdroszczę Ci- masz gdzie jeździć na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Prosze godać po ich naszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 21.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Już jestem byłem na zakupach , na allegro dalej nie chodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 to-super dziewczyna To ja chyba stąd pójdę, albo znajdę w internecie słownik polsko-śląski... sorrki jak czegos nie rozumiesz to pytaj nas , nie meza Nie mam innego wyjścia, bo mąż w pracy i na Śląsku, a ja tu sama... A co znaczy "gryfno dziołcha"?? super laska O rany rany.... Ale mnie określił... A przyznać się nie chciał, co to znaczy... jakby cos ci jeszcze powiedzial to spytaj nas cokolwiek powie przetlumaczymy ladnie w trosce o twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 to teraz jo ida se te okna pooglądać [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Premiumpremium- zazdroszczę Ci- masz gdzie jeździć na wakacje A mam Mają dom w samym sercu kurpiowskiego lasu, do którego się niebawem przeprowadzą we dwoje. A tam jest jeszcze brat teścia, niesamowity wujek i jego boskie "kobzity" i "zino" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Już jestem byłem na zakupach , na allegro dalej nie chodze wracasz z bliska znalazles cos? jakies promocje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts