Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

to polecam jeszcze karkoweczke...pychota...

 

kg karkowki kroisz na plastry , plastry cebuli , majeranek, ketchup,i przyprawa do mies knorra.

 

troszke na dno zaroodpornego naczynia ketchupu , na to karkowka posypana z dwoch stron przyprawa do miesa, na nia plastry cebuli, na to ketchup i majeranek ( ja lubie duzo) nastepnie znow karkowka itp...

 

pieczesz kg karkowki 60 minut w piekarniku 190-200 st na termoobiegu, ja najpierw przykrywam pozniej odkrywam....pychota....

 

Aż mi ślinka pociekłą :wink:

Muszę wypróbować :lol:

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/7968/#findComment-8859360
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • ila66

    12921

  • Jajcek

    11240

  • andre59

    10909

  • stukpuk

    10872

Najaktywniejsi w wątku

Witam wreszcie bez mgły!

 

Niech ktoś po kawkę skoczy, bo ja mam ręce zajęte

 

http://www.kuchnia.com.pl/DiD/paczki1.jpghttp://www.kuchnia.com.pl/DiD/chrust1.jpg

 

http://encyklopedia.korba.pl/page/images/thumb/4/4e/Kawa_%281%29.jpg/180px-Kawa_%281%29.jpg

 

Bardzo proszę :)

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/7968/#findComment-8859358
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...