kasztanka 01.12.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 hejka ludziki grzejecie juz piecami w waszych domkach? bo my nadal tylko kominek...... Niektórzy mają dopiero stan surowy otwarty no jakby mam na mysli tylko tych co mieszkaja juz........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 anka gatki http://foto.koszulki.com/prods_mini/110792.jpg Froszka zdjęcie robiłas w lustrze? Twój Froszek to ma bosko taka laska w kuchni ? fiu fiu ...... ja tez sie mam bosko Froschek maluje mi wlasnie paznokcie To taka gra wstępna na Śląsku, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.12.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 hejka ludziki grzejecie juz piecami w waszych domkach? bo my nadal tylko kominek...... Niektórzy mają dopiero stan surowy otwarty no jakby mam na mysli tylko tych co mieszkaja juz........... to dobrze, bo my mamy tylko pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 anka gatki http://foto.koszulki.com/prods_mini/110792.jpg Froszka zdjęcie robiłas w lustrze? Twój Froszek to ma bosko taka laska w kuchni ? fiu fiu ...... ja tez sie mam bosko Froschek maluje mi wlasnie paznokcie To taka gra wstępna na Śląsku, tak? podaj szczegóły ja tej gry nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.12.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 anka gatki http://foto.koszulki.com/prods_mini/110792.jpg Froszka zdjęcie robiłas w lustrze? Twój Froszek to ma bosko taka laska w kuchni ? fiu fiu ...... ja tez sie mam bosko Froschek maluje mi wlasnie paznokcie To taka gra wstępna na Śląsku, tak? niebanalnie musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 anka gatki http://foto.koszulki.com/prods_mini/110792.jpg Froszka zdjęcie robiłas w lustrze? Twój Froszek to ma bosko taka laska w kuchni ? fiu fiu ...... ja tez sie mam bosko Froschek maluje mi wlasnie paznokcie To taka gra wstępna na Śląsku, tak? niebanalnie musi byc Ba, podstawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.12.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 kurka, kurka a ja ani kropli lakieru do paznokci nie mam w domu, a mogło być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.12.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 anka gatki http://foto.koszulki.com/prods_mini/110792.jpg Froszka zdjęcie robiłas w lustrze? Twój Froszek to ma bosko taka laska w kuchni ? fiu fiu ...... ja tez sie mam bosko Froschek maluje mi wlasnie paznokcie To taka gra wstępna na Śląsku, tak? podaj szczegóły ja tej gry nie znam obnazasz stopy , unosisz wysoko do gory......nastepnie artysta zaczyna tworzyc dzielo technika dowolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 kurka, kurka a ja ani kropli lakieru do paznokci nie mam w domu, a mogło być tak pięknie A jogurt w lodówce masz? Też jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.12.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 kurka, kurka a ja ani kropli lakieru do paznokci nie mam w domu, a mogło być tak pięknie A jogurt w lodówce masz? Też jest pięknie a tam jogurt.... kostki lodu to jest to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 obnazasz stopy , unosisz wysoko do gory......nastepnie artysta zaczyna tworzyc dzielo technika dowolna ooooo.....to ja wymiękam mam niesamowite łaskotki na stopach chyba ,że malowanie spreyem ....ale to chyba nie to samo masowanie to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Sama nie chcę Cześć wszystkim. Ania gratki. Widzę, że niedługo przestaniesz być cieniasem i przekroczysz 5000 postów Widzisz, jak mnie kiedyś tam zmotywowałeś, nie umieszczając w swoim zestawieniu? Ale za cieniasa to Cię walnę cienias, cienias, cienias ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 kurka, kurka a ja ani kropli lakieru do paznokci nie mam w domu, a mogło być tak pięknie A jogurt w lodówce masz? Też jest pięknie mam śmietanę szczeciniecką 12% sztuk dwie, ale miała być do śledzi na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Sama nie chcę Cześć wszystkim. Ania gratki. Widzę, że niedługo przestaniesz być cieniasem i przekroczysz 5000 postów Widzisz, jak mnie kiedyś tam zmotywowałeś, nie umieszczając w swoim zestawieniu? Ale za cieniasa to Cię walnę cienias, cienias, cienias ....... Jeszcze raz a zrobię z Ciebie worek treningowy! http://www.amika.hr/images/boks.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.12.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 obnazasz stopy , unosisz wysoko do gory......nastepnie artysta zaczyna tworzyc dzielo technika dowolna ooooo.....to ja wymiękam mam niesamowite łaskotki na stopach chyba ,że malowanie spreyem ....ale to chyba nie to samo masowanie to co innego juz po wszystkim spray tez byl (jakis tam utwardzacz czy cos ) teraz poprosze o masaz ciao , bawcie sie pozdro od Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 kurka, kurka a ja ani kropli lakieru do paznokci nie mam w domu, a mogło być tak pięknie A jogurt w lodówce masz? Też jest pięknie a tam jogurt.... kostki lodu to jest to... Też Miód też jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 kurka, kurka a ja ani kropli lakieru do paznokci nie mam w domu, a mogło być tak pięknie A jogurt w lodówce masz? Też jest pięknie mam śmietanę szczeciniecką 12% sztuk dwie, ale miała być do śledzi na jutro To ją lepiej zostaw do tych śledzi Chyba, że lubisz w dużych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.12.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A kto jutro wstaje kibicować siatkarzom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A kto jutro wstaje kibicować siatkarzom? My w komplecie! Pafcio dopilnuje na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A kto jutro wstaje kibicować siatkarzom? pytanie pobudka i na 9,00 do pracy ......ja sie załamie od 2 misięcy szukam człowieka do pracy i nie mam chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts