zaba_gonia 01.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A kto jutro wstaje kibicować siatkarzom? aj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.12.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Też Miód też jest OK a'propo miodu, taki kawał mi się przypomniał: 12-letni synek, pyta sie ojca (w miescie otwarto wlasnie agencje towarzyska): - Tato, a co wlasciwie robi sie w takiej agencji? Ojciec mocno zaklopotany odpowiada: - Synku, og?lnie rzecz biorac mozna powiedziec, ze robi sie tam czlowiekowi dobrze. Synek jest ciekawy. Raz dostaje od ojca pieniadze na kino, ale zamiast na film biegnie do owej agencji i dzwoni do drzwi. Otwiera mu zdziwiona pani: - A co ty chlopczyku chciales? - No, chcia?em, zeby mi zrobic dobrze, mam nawet pieniadze! Pani zaprosila chlopca do srodka, nastepnie zaprowadzila go do kuchni,ukroila trzy duze pajdy swiezego chleba, posmarowala maslem i miodem i podala chlopcu. Chlopiec wpada do domu i krzyczy: - Mamo, tato, bylem w agencji towarzyskiej Ojciec malo nie spadl z krzesla, mamie oczy nas wierzch wyszly. - I co?! - pytaja niesmialo rodzice - Dwie zmoglem, ale trzecia juz tylko wylizalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.12.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Sama nie chcę Cześć wszystkim. Ania gratki. Widzę, że niedługo przestaniesz być cieniasem i przekroczysz 5000 postów Widzisz, jak mnie kiedyś tam zmotywowałeś, nie umieszczając w swoim zestawieniu? Ale za cieniasa to Cię walnę cienias, cienias, cienias ....... Jeszcze raz a zrobię z Ciebie worek treningowy! http://www.amika.hr/images/boks.jpg Obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Obiecanki cacanki Tak łatwo to się sprowokować nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Też Miód też jest OK a'propo miodu, taki kawał mi się przypomniał: 12-letni synek, pyta sie ojca (w miescie otwarto wlasnie agencje towarzyska): - Tato, a co wlasciwie robi sie w takiej agencji? Ojciec mocno zaklopotany odpowiada: - Synku, og?lnie rzecz biorac mozna powiedziec, ze robi sie tam czlowiekowi dobrze. Synek jest ciekawy. Raz dostaje od ojca pieniadze na kino, ale zamiast na film biegnie do owej agencji i dzwoni do drzwi. Otwiera mu zdziwiona pani: - A co ty chlopczyku chciales? - No, chcia?em, zeby mi zrobic dobrze, mam nawet pieniadze! Pani zaprosila chlopca do srodka, nastepnie zaprowadzila go do kuchni,ukroila trzy duze pajdy swiezego chleba, posmarowala maslem i miodem i podala chlopcu. Chlopiec wpada do domu i krzyczy: - Mamo, tato, bylem w agencji towarzyskiej Ojciec malo nie spadl z krzesla, mamie oczy nas wierzch wyszly. - I co?! - pytaja niesmialo rodzice - Dwie zmoglem, ale trzecia juz tylko wylizalem Coś w tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A kto jutro wstaje kibicować siatkarzom? wszyscy wstaja i śpiewają POLSKA -BIAŁOCZERWONI ............POLSKA-BIAŁOCZERWONI ............... POLSKA -BIAŁOCZERWONI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A kto jutro wstaje kibicować siatkarzom? wszyscy wstaja i śpiewają POLSKA -BIAŁOCZERWONI ............POLSKA-BIAŁOCZERWONI ............... POLSKA -BIAŁOCZERWONI Tak jest! I na Kadziewicza będzie można sobie znów popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Kurcze, powoli trzeba już szykować się spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Nie dociągnę dziś jednak do Olimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/3d/118.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.12.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Zmykam, narka do zobaczenia jutro o 7 .Chyba założę moją kibicową koszulkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Nie dociągnę dziś jednak do Olimpu późno troszkę ale jutro lub w niedzielę zrobimy bibkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 już się rozchodzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Zmykam, narka do zobaczenia jutro o 7 .Chyba założę moją kibicową koszulkę . jeszcze pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Zmykam, narka do zobaczenia jutro o 7 .Chyba założę moją kibicową koszulkę . Zmieścisz się? Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 już się rozchodzicie? przekopały lodówkę i coś im to rozbudziło zmysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Nie dociągnę dziś jednak do Olimpu późno troszkę ale jutro lub w niedzielę zrobimy bibkę Yhy Poczytam sobie jeszcze "Dom nad rozlewiskiem". Wciąga! Choć to jeszcze nie do końca moja bajka Dobrej nocy! I emocjonującego acz radosnego poranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 to o której chłopaki grają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 daleko jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 O 7 rano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts