Anna Wiśniewska 02.12.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Cześć wszystkim! Dziecko spi, zaraz zaczniemy z mężusiem świętowanie wejścia do finału Zakupiliśmy dziś 12 butelek wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.12.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 głowa czy tak ogólnie ? ja dzisiaj robiłam stroik adwentowy( brzozowy ) przed domem a moi panowie wieszali sople na tarasie i werandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.12.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 cześć macie coś na kaca? poszalałam wczoraj trochę Monka Jajeczniczja na masełku i zimne piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.12.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 głowa czy tak ogólnie ? głowa i tak ogólnie słaba jestem zapodałam sobie bursztynowy napój z pianka i juz jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.12.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 głowa czy tak ogólnie ? ja dzisiaj robiłam stroik adwentowy( brzozowy ) przed domem a moi panowie wieszali sople na tarasie i werandzie O właśnie, świece adwentowe już mogę ustawić na oknach Uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.12.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Cześć wszystkim! Dziecko spi, zaraz zaczniemy z mężusiem świętowanie wejścia do finału Zakupiliśmy dziś 12 butelek wina i tak 12 na raz będziecie degustować zostawcie sobie coś na jutro, na klina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 a my siedzimy przy kominku i zimowej herbatce .......dom otula zapach cynamonowej pomarańczy ( olejek w kominku zapachowym) ,oświeciłam wszystkie lampeczki na zewnątrz i w domu .....tylko śniegu brakuje o tym zawsze marzyłam.......marzenia sie spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.12.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Cześć wszystkim! Dziecko spi, zaraz zaczniemy z mężusiem świętowanie wejścia do finału Zakupiliśmy dziś 12 butelek wina i tak 12 na raz będziecie degustować zostawcie sobie coś na jutro, na klina Nie, no 12 butelek to tak na 6 dni starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.12.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 cześć macie coś na kaca? poszalałam wczoraj trochę Monka Jajeczniczja na masełku i zimne piwko no chciałam jajecznicę z rana wciągnąć ale jajka wyszły a piwko już mnie stawia na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.12.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 a my siedzimy przy kominku i zimowej herbatce .......dom otula zapach cynamonowej pomarańczy ( olejek w kominku zapachowym) ,oświeciłam wszystkie lampeczki na zewnątrz i w domu .....tylko śniegu brakuje o tym zawsze marzyłam.......marzenia sie spełniają Pewnie, że się spełniają! My też dziś przy kominku. To ja uciekam Bawcie się dobrze, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.12.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 a my siedzimy przy kominku i zimowej herbatce .......dom otula zapach cynamonowej pomarańczy ( olejek w kominku zapachowym) ,oświeciłam wszystkie lampeczki na zewnątrz i w domu .....tylko śniegu brakuje o tym zawsze marzyłam.......marzenia sie spełniają super Ewcia mi sie nie uda tak jak planowaliśmy wprowadzić się na święta ale w następne sobie odbijemy, bedzie wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.12.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 My też dziś przy kominku. To ja uciekam Bawcie się dobrze, pa! Wy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.12.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 a my siedzimy przy kominku i zimowej herbatce .......dom otula zapach cynamonowej pomarańczy ( olejek w kominku zapachowym) ,oświeciłam wszystkie lampeczki na zewnątrz i w domu .....tylko śniegu brakuje o tym zawsze marzyłam.......marzenia sie spełniają Pewnie, że się spełniają! My też dziś przy kominku. To ja uciekam Bawcie się dobrze, pa! wy też się bawcie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.12.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 mi sie nie uda tak jak planowaliśmy wprowadzić się na święta ale w następne sobie odbijemy, bedzie wspaniale będzie na 100 % ja też pamiętam ostatnie świeta przed przeprowadzką ....nic mi sie nie chciało robić w starym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.12.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 będzie na 100 % ja też pamiętam ostatnie świeta przed przeprowadzką ....nic mi sie nie chciało robić w starym mieszkaniu skąd ja to znam okna mam tak brudne (bo mi koty pomazały )że prawie nic nie widać ale nie chce mi się za nie zabrać strasznie leniwa się zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.12.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 zmykam na razie, trzeba córcię z imprezy odebrać. Mam nadzieje że nie będzie miała jutro kaca jak mamusia dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 02.12.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 UDA SIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 02.12.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 żeby tylko nikt nie wyczaił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 02.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 uda sie uda sie uuuudaaa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 02.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ....ŁO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts