Maxtorka 04.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 [widoczne. Psychicznie - stwierdził, ze się wyciszyłam, wszystko robię spokojniej, ale mam problemy z koncentracją Bo się musisz za dwoje koncentrować Jak możesz sobie pozwolić na odpoczynek , także psychiczny , wykorzystaj to . Wszystkie stresy niestety odbijają się na maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 [widoczne. Psychicznie - stwierdził, ze się wyciszyłam, wszystko robię spokojniej, ale mam problemy z koncentracją Bo się musisz za dwoje koncentrować Jak możesz sobie pozwolić na odpoczynek , także psychiczny , wykorzystaj to . Wszystkie stresy niestety odbijają się na maluszku Odpoczywam, odpoczywam. Koleżanka mi powiedziała, ze jeśli ja jestem zmęczona, to juzek jest zmęczony podwójnie-wzięłam to sobie do serca. Lekarz mnie wysłał na zwolnienie, bo mam problemy z ciśnieniem więc mam całe dni na leżenie, spacerowanie, pływanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A juzkowi nie jest na basenie za zimno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A juzkowi nie jest na basenie za zimno ? Nie, bo ja mam taki wypasiony jednoczęściowy strój kąpielowy I pływam sobie, zeby mi sie z tego wszystkiego zimno nie zrobiło Jak na razie sprzeciwów ze strony juzka nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Podejrzewam że On to nawet lubi I ma taki basen w basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.12.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Heloł . Widziałyście może film/kreskówkę "Sezon na misia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Podejrzewam że On to nawet lubi I ma taki basen w basenie Dogadzam mu jak mogę Heloł . Widziałyście może film/kreskówkę "Sezon na misia"? Heloł! Ja nie widziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Heloł . Widziałyście może film/kreskówkę "Sezon na misia"? Haaaj Też nie widziałam , a to nowe jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.12.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Wybieramy się z przyjaciółmi do kina. Oni chcą iść na "Kult"-thirell, ja z Małym pójdziemy sobie na misia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.12.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 hej dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Wybieramy się z przyjaciółmi do kina. Oni chcą iść na "Kult"-thirell, ja z Małym pójdziemy sobie na misia . Też bym poszła na misia Ostatnia bajka jaką oglądałam, to chyba Shrek 2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Heloł . Widziałyście może film/kreskówkę "Sezon na misia"? http://film.onet.pl/_i/film/s/sezon_na_misia/p/p1.jpg niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Heloł . Widziałyście może film/kreskówkę "Sezon na misia"? Haaaj Też nie widziałam , a to nowe jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.12.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nie, no, ten internet mi tak muli że nie da się nic czytać. Wracam do lektury "Dom nad rozlewiskiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zaraz się zdenerwuję.... Strasznie wolno wysyła mi posty na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.12.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Heloł . Widziałyście może film/kreskówkę "Sezon na misia"? Haaaj Też nie widziałam , a to nowe jest ? no z tych nowszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.12.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zaraz się zdenerwuję.... Strasznie wolno wysyła mi posty na forum u mnie też z tym nienajlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nie, no, ten internet mi tak muli że nie da się nic czytać. Wracam do lektury "Dom nad rozlewiskiem" Cześć verka , cześć Ewcia Mnie nie dość że muli to jeszcze wysyła po dwa posty Mam w odwodzie trening tenisa stołowego ( stół mamy w domciu ) albo "Diabeł ubiera się u Prady " " Cień wiatru " za mną Fajnie się czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.12.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Komu gacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zaraz się zdenerwuję.... Strasznie wolno wysyła mi posty na forum Pp , spokojnie , w Twoim stanie zalecamy spokój A w ogóle koniec stronki się zbliża i dlatego tak muli , między innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts