Maxtorka 04.12.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Na lotnisku pewnie będą tłumy Ze złotymi chłopakami sprzed 32 lat na czele Ciekawe, czy sreberka się spodziewają takiego powitania. Chyba nie Myślę że nie . Ale przedsięwzięcie jest ogromne , ze względów bezpieczeństwa postawiono w stan gotowości wiele służb . Mam nadzieję że telewizja nam to pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Na lotnisku pewnie będą tłumy Ze złotymi chłopakami sprzed 32 lat na czele Ciekawe, czy sreberka się spodziewają takiego powitania. Chyba nie mysle ze sie spodziewają ...zony juz doniosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.12.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Na lotnisku pewnie będą tłumy Ze złotymi chłopakami sprzed 32 lat na czele Ciekawe, czy sreberka się spodziewają takiego powitania. Chyba nie Myślę że nie . Ale przedsięwzięcie jest ogromne , ze względów bezpieczeństwa postawiono w stan gotowości wiele służb . Mam nadzieję że telewizja nam to pokaże Myślę, że pokaże. Może nawet na żywo Froschka, ja ogromnie przeżywałąm całe mistrzostwa. Chłopaki grali rewelacyjnie, jeszcze wiele sukcesów przed nimi i już się cieszę, ze będzie co oglądać Moze dlatego tak się tym emocjonuję, że ja też keidyś grałam w siatkówkę, chyba ze 12 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 wstyd sie przyznac , ze juz zapomnialam o naszych medalistach wczoraj tak aktywnie kibicowalam , ze chyba sie wypalilam bylam rozczarowana, zawiedziona, potem sie cieszylam a dzisiaj juz nie pamietalam o tym meczu Mecz zachwycający nie był , nasi byli strasznie spięci . Ale przegrali w końcu z Mistrzami i to była ich jedyna porażka na tych Mistrzostwach , co też jest ewenementem . Brazylijczycy byli wczoraj nie do zatrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ja niestety w siiate nie gralam ( no za paroma wyjatkami na wkacjach) wiem ,co czujesz Aniu , bo ja ogladam z takiiimi wypiekami gimnastyke artystyczna i jazde figurowa na lodzie ( cos w czlowieku zostaje do smierci , jakis sentyment i pasja chyba ) maxtorka , nie ogladalam zadnego meczu poza tym wczorajszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 dziewczyny..to juz historia.. Pijmy coś lepiej No i dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.12.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ja niestety w siiate nie gralam ( no za paroma wyjatkami na wkacjach) wiem ,co czujesz Aniu , bo ja ogladam z takiiimi wypiekami gimnastyke artystyczna i jazde figurowa na lodzie ( cos w czlowieku zostaje do smierci , jakis sentyment i pasja chyba ) maxtorka , nie ogladalam zadnego meczu poza tym wczorajszym SENTYMENT I PASJA Otóż to Żałuj, że nie oglądałaś. Jeśli będą powtórki, to koniecznie obejrzyj ten z Rosją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.12.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć Żaba! Ale Ty jesteś nieczuła Spadam na kolację. Będę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.12.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć Żaba! Ale Ty jesteś nieczuła : Ja nieczuła????????????? Az za bardzo jestem czuła... zwłaszcza po piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 he\j dziewczyny kochane 1-Mecz z Rosją był nawjekszym widowiskiem 2-w siatke grałam w szkole średniej..... wiec i u mnie sentyment też jest ogromny 3-kolację właśnie zjadłam ,a właściwie to późny obiad (kluseczki ,karkówkę i zasmażaną kapustkę kiszoną ) 4-piłam do kolacji Carlo Rosi -ROSE , a mąż wodę niegazowana -się w adswent umartwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hejka poniedziałkowa kolejny przybity tydzień przed nami i jeszcze - kurde- za dwa i pół tygodnia swięta Funiu...trzy tygodnie:) ale i tak bliziutko..... za trzy to będziesz już miała dzień zarcia za sobą żadnych namiarów na rybkę!!!!! no tak... a czemu zadnych na rybke??? bo w ogóle piernicze te święta A czemu je pierniczysz??? bez powodu tylko gotowanie, sprzątanie i cała ta zadyma - najchetniej uciekłabym z rodzinką do górali ps. dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 zaba , no pijemy za wszystkich Hajerow i Baski , z fajnym biustem http://www.naszakoscierzyna.pl/news_img/kufel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ja niestety w siiate nie gralam ( no za paroma wyjatkami na wkacjach) wiem ,co czujesz Aniu , bo ja ogladam z takiiimi wypiekami gimnastyke artystyczna i jazde figurowa na lodzie ( cos w czlowieku zostaje do smierci , jakis sentyment i pasja chyba ) maxtorka , nie ogladalam zadnego meczu poza tym wczorajszym Ja oglądałam prawie wszystkie ale tak bardziej z doskoku , za bardzo wszystko przeżywam i się denerwuję Ale siatkę bardzo lubię , też kiedyś w szkole średniej i na początku studiów grałam . A z wypiekami oglądam pływanie ( z racji trenowania ) . Gimnastyka artystyczna to moje niespełnione marzenie . Kiedyś mój trener zażartował że z racji moich kieszonkowych ( kiedyś ) gabarytów powinnam basen na salę gimnstyczną zamienić . Ale za stara byłam , miałam już prawie 9 lat więc o poważnym trenowaniu mowy być nie mogło , ale chodziłam jako wolny słuchacz . Odkąd pamiętam robiłam szpagaty , mostki , salta itp .....w domu , na plaży , gdzie się dało Teraz niestety leń mnie straszny ogarnął ale od środy zaczynam basen I chyba wrócę do jogi , choć pół godzinki dziennie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 zaba , no pijemy za wszystkich Hajerow i Baski , z fajnym biustem http://www.naszakoscierzyna.pl/news_img/kufel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.12.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć Żaba! Ale Ty jesteś nieczuła Spadam na kolację. Będę później Żaba nieczuła??? Nieeemooożliiiweee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 he\j dziewczyny kochane 1-Mecz z Rosją był nawjekszym widowiskiem 2-w siatke grałam w szkole średniej..... wiec i u mnie sentyment też jest ogromny 3-kolację właśnie zjadłam ,a właściwie to późny obiad (kluseczki ,karkówkę i zasmażaną kapustkę kiszoną ) 4-piłam do kolacji Carlo Rosi -ROSE , a mąż wodę niegazowana -się w adswent umartwia bo umrę ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć Żaba! Ale Ty jesteś nieczuła Spadam na kolację. Będę później Żaba nieczuła??? Nieeemooożliiiweee Właaaaaśnieeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.12.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Wychodzi na to, że każda z nas jakiś sport w młodości trenowała No i mamy dwie w-fistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Heloł . Widziałyście może film/kreskówkę "Sezon na misia"? Haaaj Też nie widziałam , a to nowe jest ? nie widziałam za to epokę lodowcową II i skok przez płot ps. Olka - dostałam OWCE!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts