Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Na lotnisku pewnie będą tłumy :lol:

Ze złotymi chłopakami sprzed 32 lat na czele :lol:

Ciekawe, czy sreberka się spodziewają takiego powitania. Chyba nie :lol:

Myślę że nie . Ale przedsięwzięcie jest ogromne , ze względów bezpieczeństwa postawiono w stan gotowości wiele służb .

Mam nadzieję że telewizja nam to pokaże :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Na lotnisku pewnie będą tłumy :lol:

Ze złotymi chłopakami sprzed 32 lat na czele :lol:

Ciekawe, czy sreberka się spodziewają takiego powitania. Chyba nie :lol:

Myślę że nie . Ale przedsięwzięcie jest ogromne , ze względów bezpieczeństwa postawiono w stan gotowości wiele służb .

Mam nadzieję że telewizja nam to pokaże :D

Myślę, że pokaże. Może nawet na żywo :wink:

Froschka, ja ogromnie przeżywałąm całe mistrzostwa. Chłopaki grali rewelacyjnie, jeszcze wiele sukcesów przed nimi i już się cieszę, ze będzie co oglądać :lol: Moze dlatego tak się tym emocjonuję, że ja też keidyś grałam w siatkówkę, chyba ze 12 lat :roll:

wstyd sie przyznac , ze juz zapomnialam o naszych medalistach :oops:

wczoraj tak aktywnie kibicowalam , ze chyba sie wypalilam :-?

bylam rozczarowana, zawiedziona, potem sie cieszylam a dzisiaj juz nie pamietalam o tym meczu :o :oops:

Mecz zachwycający nie był , nasi byli strasznie spięci .

Ale przegrali w końcu z Mistrzami i to była ich jedyna porażka na tych Mistrzostwach , co też jest ewenementem :D . Brazylijczycy byli wczoraj nie do zatrzymania :D

ja niestety w siiate nie gralam ( no za paroma wyjatkami na wkacjach) :oops:

wiem ,co czujesz Aniu , bo ja ogladam z takiiimi wypiekami gimnastyke artystyczna i jazde figurowa na lodzie ( cos w czlowieku zostaje do smierci , jakis sentyment i pasja chyba )

maxtorka , nie ogladalam zadnego meczu poza tym wczorajszym :oops:

wiem ,co czujesz Aniu , bo ja ogladam z takiiimi wypiekami gimnastyke artystyczna i jazde figurowa na lodzie ( cos w czlowieku zostaje do smierci , jakis sentyment i pasja chyba )

SENTYMENT I PASJA

Otóż to :lol:

Żałuj, że nie oglądałaś. Jeśli będą powtórki, to koniecznie obejrzyj ten z Rosją :lol:

he\j dziewczyny kochane :D

1-Mecz z Rosją był nawjekszym widowiskiem :D

2-w siatke grałam w szkole średniej..... wiec i u mnie sentyment też jest ogromny :D

3-kolację właśnie zjadłam ,a właściwie to późny obiad (kluseczki ,karkówkę i zasmażaną kapustkę kiszoną )

4-piłam do kolacji Carlo Rosi -ROSE , a mąż wodę niegazowana -się w adswent umartwia :wink:

Hejka poniedziałkowa

kolejny przybity tydzień przed nami

i jeszcze - kurde- za dwa i pół tygodnia swięta :-?

Funiu...trzy tygodnie:):) ale i tak bliziutko.....

za trzy to będziesz już miała dzień zarcia za sobą :-?

:wink:

żadnych namiarów na rybkę!!!!!

no tak...

a czemu zadnych na rybke??? :lol:

bo w ogóle piernicze te święta :wink:

A czemu je pierniczysz???

bez powodu

tylko gotowanie, sprzątanie i cała ta zadyma - najchetniej uciekłabym z rodzinką do górali

ps. dobry wieczór

Ja oglądałam prawie wszystkie ale tak bardziej z doskoku , za bardzo wszystko przeżywam i się denerwuję :roll:

Ale siatkę bardzo lubię , też kiedyś w szkole średniej i na początku studiów grałam . A z wypiekami oglądam pływanie ( z racji trenowania ) . Gimnastyka artystyczna to moje niespełnione marzenie . Kiedyś mój trener zażartował że z racji moich kieszonkowych ( kiedyś :wink: ) gabarytów powinnam basen na salę gimnstyczną zamienić . Ale za stara byłam , miałam już prawie 9 lat 8) :lol: więc o poważnym trenowaniu mowy być nie mogło , ale chodziłam jako wolny słuchacz :wink: . Odkąd pamiętam robiłam szpagaty , mostki , salta itp .....w domu , na plaży , gdzie się dało 8)

Teraz niestety leń mnie straszny ogarnął ale od środy zaczynam basen :D

I chyba wrócę do jogi , choć pół godzinki dziennie .

he\j dziewczyny kochane :D

1-Mecz z Rosją był nawjekszym widowiskiem :D

2-w siatke grałam w szkole średniej..... wiec i u mnie sentyment też jest ogromny :D

3-kolację właśnie zjadłam ,a właściwie to późny obiad (kluseczki ,karkówkę i zasmażaną kapustkę kiszoną )

4-piłam do kolacji Carlo Rosi -ROSE , a mąż wodę niegazowana -się w adswent umartwia :wink:

:lol: :lol: :lol:

bo umrę ze śmiechu :lol: :lol: :lol: