andre59 04.12.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 he\j dziewczyny kochane 1-Mecz z Rosją był nawjekszym widowiskiem 2-w siatke grałam w szkole średniej..... wiec i u mnie sentyment też jest ogromny 3-kolację właśnie zjadłam ,a właściwie to późny obiad (kluseczki ,karkówkę i zasmażaną kapustkę kiszoną ) 4-piłam do kolacji Carlo Rosi -ROSE , a mąż wodę niegazowana -się w adswent umartwia bo umrę ze śmiechu no weź nie umieraj, jeszcze trochę piwa trza wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 witam niewitanych wygimnastykowany ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 , a mąż wodę niegazowana -się w adswent umartwia bo umrę ze śmiechu ja też mało co nie pęcłam ...kiedy przewracał oczami i mlaskał ...jaka pyszna woda ,sam mniód ,niebo w gębie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć Żaba! Ale Ty jesteś nieczuła : Ja nieczuła????????????? Az za bardzo jestem czuła... zwłaszcza po piwie a propos picia pociągam sobie winko z flaszki bo mi sie nie chce wstać po kieliszek i czekam na powrót małza juz ze mną żle jak sama do kompa pije, ale w końcu jakoś muszę nadrobic te zaległości na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Coś czuję że z Wami nie pogadam , net mi strasznie zamula a limit cierpliwości na dziś wyczerpany Polookam trochę po raz setny na "Seksmisję " i spróbuję Jolkę z Wyborczej zapoznać Miłego piwnego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Funia .......ładny widok musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 he\j dziewczyny kochane 1-Mecz z Rosją był nawjekszym widowiskiem 2-w siatke grałam w szkole średniej..... wiec i u mnie sentyment też jest ogromny 3-kolację właśnie zjadłam ,a właściwie to późny obiad (kluseczki ,karkówkę i zasmażaną kapustkę kiszoną ) 4-piłam do kolacji Carlo Rosi -ROSE , a mąż wodę niegazowana -się w adswent umartwia - w siatę zawsze byłam @#@#$upa - takiej kolacji zazdraszczam - mój małż pości tylko jak mu sie żołądek popsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Coś czuję że z Wami nie pogadam , net mi strasznie zamula a limit cierpliwości na dziś wyczerpany Polookam trochę po raz setny na "Seksmisję " i spróbuję Jolkę z Wyborczej zapoznać Miłego piwnego wieczoru Sexmisja ? a gdzie leci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Funia .......ładny widok musi być i na dodatek to wino to nieco podłe jakiś połsłodki sikacz oj nisko upadłam ps. dobrnęłam do końca z zaległosciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Funia ...mam pytanko do Cię można zawrócić Ci gitarę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Funia ...mam pytanko do Cię można zawrócić Ci gitarę ? oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Funia .......ładny widok musi być i na dodatek to wino to nieco podłe jakiś połsłodki sikacz oj nisko upadłam o tak Funiu...to smutne..nie dosyc że do komapa pijesz, to jeszcze sikacza Staczasz sie Funiu...jak my wszysscy na rw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.12.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 My dziś pijemy Palacio czerwone. Jakoś tak ostatnio nasze ulubione Wciąż oblewamy sreberka I Toblerone zajadamy. Już mi za słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Staczasz sie Funiu...jak my wszysscy na rw.. czyli w tej tragedii są i jasne aspekty staczam się ale w jakże miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Funia ...mam pytanko do Cię można zawrócić Ci gitarę ? oczywiście otóż ....moja Kaśka ( córka ) wzieła latem udział w sesji zdjęciowej -kolega robił kilku osobom zdjecia na dachu ( pokazywałam kiedyś na Forum -niezwykle efektowne ) i wyobraź sobie ,że zdjęcia bez zgody autora ani tym bardziej osób ze zdjęć ....zostały umieszczone w jakiej angielskiej gazecie Zadzwoniła i poinformowała o tym moją Kaskę -jej znajoma Angielka z UK która rozpoznała te zdjęcia i Kasię na nich . Kasia zadzwoniła do kolegi -autora tych zdjęć ,który zrobił taaaakie oczy strasznie sie oburzyli i chcą pozwać gazetę ....mają prawo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 hmm..tez sie staczam...w samotnosci pije danielsa....tzn przy kompie pije.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Staczasz sie Funiu...jak my wszysscy na rw.. czyli w tej tragedii są i jasne aspekty staczam się ale w jakże miłym towarzystwie Zawsze raźniej jak sie wie, ze nie samemu jest sie na dnie..prawda??? Możemy się wzajemnie wspierać i pomagac sobie nawzajem.............. to takie piękne... Podać blixniemu pomocna dłoń... Być przy nmim jak tego potzrebuje.. to sens życia każdego z nas ................ Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.12.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 hmm..tez sie staczam...w samotnosci pije danielsa....tzn przy kompie pije.... tesko witamuy w naszym klubie... Nie lękaj sie..jesteśmy z Tobą.. Wskażemy Ci właścieą drogę .......... Pamiętaj o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.12.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Mnie też się zdarzało pić do kompa Co za towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts