Anna Wiśniewska 04.12.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 O kurde Takim tekstem zacząć stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 czyli ...wszystkie piją do kompa ....bo mnie tez czasem sie to zdarza ale numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Staczasz sie Funiu...jak my wszysscy na rw.. czyli w tej tragedii są i jasne aspekty staczam się ale w jakże miłym towarzystwie Zawsze raźniej jak sie wie, ze nie samemu jest sie na dnie..prawda??? Możemy się wzajemnie wspierać i pomagac sobie nawzajem.............. to takie piękne... Podać blixniemu pomocna dłoń... Być przy nmim jak tego potzrebuje.. to sens życia każdego z nas ................ Amen ładnie to napisałaś, wzruszyłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Aniu ....gatki http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/1926.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Staczasz sie Funiu...jak my wszysscy na rw.. czyli w tej tragedii są i jasne aspekty staczam się ale w jakże miłym towarzystwie Zawsze raźniej jak sie wie, ze nie samemu jest sie na dnie..prawda??? Możemy się wzajemnie wspierać i pomagac sobie nawzajem.............. to takie piękne... Podać blixniemu pomocna dłoń... Być przy nmim jak tego potzrebuje.. to sens życia każdego z nas ................ Amen ładnie to napisałaś, wzruszyłem się... płaczmy zatem razem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 298 2. inż. Mamoń - 257 3. SławekD-żonka - 190 4. verunia- 141 5. Joanna i Janusz - 139 6. kze - 133 7. Whisper -119 8. Olkalybowa - 113 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 80 13. Teska - 64 14. Ania Wiśniewska - 52 15. Sonika - 51 16. badi - 46 17. monka - 44 18. Aga J.G - 40 19. andrzejka - 39 20. Moniś - 36 21. facio - 35 22. zaba_gonia - 32 23. markus_gdynia, andre59 - 29 25. Jezier - 28 26. Ew-ka - 27 27. Nefer - 26 28. Witos - 25 29. marcel2000 - 23 30. frosch - 22 31. Trini - 20 32. Funia - 18 33. Tola, Sylvia1 - 16 35. Agniesia - 14 36. joola, Karolka - 13 38. gawel , Maxtorka -12 40. Jane, Wojty, prymasek - 10 43. kasia64, duende - 9 45. kolia, Zielonooka - 7 47. Januszz, tabaluga1 - 6 49. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 5 54. Ewuś, Pawson - 4 56. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, jea - 3 60. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, pp, ave!, - 2 65. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko -1 Streszczenie Było o tym, kto co kiedyś trenował i że wszyscy piją do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Staczasz sie Funiu...jak my wszysscy na rw.. czyli w tej tragedii są i jasne aspekty staczam się ale w jakże miłym towarzystwie Zawsze raźniej jak sie wie, ze nie samemu jest sie na dnie..prawda??? Możemy się wzajemnie wspierać i pomagac sobie nawzajem.............. to takie piękne... Podać blixniemu pomocna dłoń... Być przy nmim jak tego potzrebuje.. to sens życia każdego z nas ................ Amen ładnie to napisałaś, wzruszyłem się... płaczmy zatem razem.. i przepijajmy do siebie, dobrze???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Funia ...mam pytanko do Cię można zawrócić Ci gitarę ? oczywiście otóż ....moja Kaśka ( córka ) wzieła latem udział w sesji zdjęciowej -kolega robił kilku osobom zdjecia na dachu ( pokazywałam kiedyś na Forum -niezwykle efektowne ) i wyobraź sobie ,że zdjęcia bez zgody autora ani tym bardziej osób ze zdjęć ....zostały umieszczone w jakiej angielskiej gazecie Zadzwoniła i poinformowała o tym moją Kaskę -jej znajoma Angielka z UK która rozpoznała te zdjęcia i Kasię na nich . Kasia zadzwoniła do kolegi -autora tych zdjęć ,który zrobił taaaakie oczy strasznie sie oburzyli i chcą pozwać gazetę ....mają prawo ??? jak najbardziej naruszenie dóbr osobistych (wizerunek) + kwestia uzyskanego wynagrodzenia tyle, że najpierw trzeba ustalić, czy ktoś bez zgody Twojej córki nie sprzedał praw autorkich do zdjęc ze zgodą na publikację. Mogło sie zdarzyć, ze podpisy "modelek" były po prostu podrobione. Niewykluczone, że zdjecia sprzedał kolega i tyle problem bedzie w sytuacji gdy zdjecia były gdzieś wczesniej wpuszczone w obeig np. w net za jej zgodą,a potem gazeta - już tylko korzystjąc ze zgody administratora - pobrała to i opublikowała. Ale to wszytko aktualne na naszym podwórku - jak to sie ma w UK - nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Staczasz sie Funiu...jak my wszysscy na rw.. czyli w tej tragedii są i jasne aspekty staczam się ale w jakże miłym towarzystwie Zawsze raźniej jak sie wie, ze nie samemu jest sie na dnie..prawda??? Możemy się wzajemnie wspierać i pomagac sobie nawzajem.............. to takie piękne... Podać blixniemu pomocna dłoń... Być przy nmim jak tego potzrebuje.. to sens życia każdego z nas ................ Amen ładnie to napisałaś, wzruszyłem się... płaczmy zatem razem.. i przepijajmy do siebie, dobrze???... a jak to sie robi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.12.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Staczasz sie Funiu...jak my wszysscy na rw.. czyli w tej tragedii są i jasne aspekty staczam się ale w jakże miłym towarzystwie Zawsze raźniej jak sie wie, ze nie samemu jest sie na dnie..prawda??? Możemy się wzajemnie wspierać i pomagac sobie nawzajem.............. to takie piękne... Podać blixniemu pomocna dłoń... Być przy nmim jak tego potzrebuje.. to sens życia każdego z nas ................ Amen ładnie to napisałaś, wzruszyłem się... płaczmy zatem razem.. i przepijajmy do siebie, dobrze???... a jak to sie robi??? Jak?, a tak: TWOJE ZDROWIE , ŻABA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 bardzo Ci ...Dobra Kobieto ...dziekuję autor tych zdjęć wydał zgode na opublikowanie jednego zdjęcia do jakiegoś folderu ( niestety tam tez opubilkowali kilka i to gorszej jakości i dodatkowo bez nazwiska autora ) poza tym nikt nie wyrażał zgody na publikowanie zdjęć ....ale skąd one sie znalazły w UK ???? internet nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ale to wszytko aktualne na naszym podwórku - jak to sie ma w UK - nie mam pojęcia. więcej informacji - gdy podasz więcej szczegółów tylko jedno ostrzeżenie - procesy o ochronę dóbr osobistych są długi i niestety (przez takich jak ja) drogie plus - że w systemie common law (u brytoli) częsciej wszystko załatwia się poza salą przez ugodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 nalać komuś piwko ??? http://img231.imageshack.us/img231/4295/piwolanepn4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Staczasz sie Funiu...jak my wszysscy na rw.. czyli w tej tragedii są i jasne aspekty staczam się ale w jakże miłym towarzystwie Zawsze raźniej jak sie wie, ze nie samemu jest sie na dnie..prawda??? Możemy się wzajemnie wspierać i pomagac sobie nawzajem.............. to takie piękne... Podać blixniemu pomocna dłoń... Być przy nmim jak tego potzrebuje.. to sens życia każdego z nas ................ Amen ładnie to napisałaś, wzruszyłem się... płaczmy zatem razem.. i przepijajmy do siebie, dobrze???... a jak to sie robi??? Jak?, a tak: TWOJE ZDROWIE , ŻABA !!! AAAAAAAAAAAAA...i Twoje Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ale to wszytko aktualne na naszym podwórku - jak to sie ma w UK - nie mam pojęcia. więcej informacji - gdy podasz więcej szczegółów tylko jedno ostrzeżenie - procesy o ochronę dóbr osobistych są długi i niestety (przez takich jak ja) drogie plus - że w systemie common law (u brytoli) częsciej wszystko załatwia się poza salą przez ugodę Kaśka studiuje Europeistykę na UJ ...bardzo ją to zaintrygowało ( ma zajęcia z prawa europejskiego ) i chce zobaczyć jak sie to odbywa w rzeczywistości ....poza tym Ruth -ta Angielka u której Kaska mieszkała latem w UK i znalazła tę gazetę .....ma wielką ochotę pomóc Kasi i jej koledze w tej sprawie ale sie porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 hmm..tez sie staczam...w samotnosci pije danielsa....tzn przy kompie pije.... tesko witamuy w naszym klubie... Nie lękaj sie..jesteśmy z Tobą.. Wskażemy Ci właścieą drogę .......... Pamiętaj o tym no tak...no tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 dzieki imienniczko a teraz z innej beczki .......mam prośbę do wszystkich ...niech każdy wejdzie we własny PROFIL i spróbuje prześledzić własna historię wpisów .....ja nie potrafie wybrać innej strony oprócz pierwszej u innych wszystko jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ale to wszytko aktualne na naszym podwórku - jak to sie ma w UK - nie mam pojęcia. więcej informacji - gdy podasz więcej szczegółów tylko jedno ostrzeżenie - procesy o ochronę dóbr osobistych są długi i niestety (przez takich jak ja) drogie plus - że w systemie common law (u brytoli) częsciej wszystko załatwia się poza salą przez ugodę Kaśka studiuje Europeistykę na UJ ...bardzo ją to zaintrygowało ( ma zajęcia z prawa europejskiego ) i chce zobaczyć jak sie to odbywa w rzeczywistości ....poza tym Ruth -ta Angielka u której Kaska mieszkała latem w UK i znalazła tę gazetę .....ma wielką ochotę pomóc Kasi i jej koledze w tej sprawie ale sie porobiło jakby co słuze pomocą a teraz spadam - pachnaca kapiel czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Mnie też się zdarzało pić do kompa Co za towarzystwo doborowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Mnie też się zdarzało pić do kompa Co za towarzystwo doborowe ja tak zawsze robię ... bo tylko tu towarzystwo doborowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts