jea 05.12.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Tak mnie jakoś melancholia ogarnęła na Mikołaja pewnie czekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Tak mnie jakoś melancholia ogarnęła na Mikołaja pewnie czekasz za stary i brodatych nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 kto by na takiego dziada czekał http://www.tychy.silesianet.pl/humor/zdjecia/mikolaj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ale mi net muli wam tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 a co powiecie na takiego ? http://www.karikatur-cartoon.de/weihnachten/terroranschlag.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czasem nienawidze mojej roboty http://www.karikatur-cartoon.de/weihnachten/gasmaske.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 jutro nie bede miala czasu , wiec dzisiaj sobie troche pofolguje : kohany mikąłaju! kciałem sóper zabawke spejs randzera na gwizdke. Byłem gzecny całyrok. Tfuj pszyjaciel - Billi Drogi Billi, Ladna pisownia. Jesteś na najlepszej drodze do zrobienia kariery w koszeniu trawy. A może bym Ci tak k.... wysłał elementarz, żebyś się nauczył pisać i czytać. Twój Święty Mikołaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Kochany Święty Mikołaju, Bardzo Cię proszę zrób na Gwiazdkę tak żeby moi rodzice znów byli razem. Bardzo cierpię z powodu ich rozwodu. Nie chcę innego prezentu. proszę Cię zrób to dla mnie. Twoja Sara. Droga Saro, widziałem Twojego starego z jego sekretarką. Może chcesz LEGO ??????? Mikołaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Kochany Mikołaju, Proszę Cię o szczęście ,radość i Pokój dla wszytkich ludzi na Ziemi. Ania Droga Aniu, dostaniesz Lalkę i więcej nie ćpaj. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Św. Mikołaj przyjechał do Afryki i rozmawia z dziećmi: - Biedactwa, a dlaczego wy takie wychudzone jesteście? - Bo my nie jadłyśmy nic od miesiąca - odpowiadają dzieci. - Nie chcecie jeść? Nie będzię prezentów dla niegrzecznych dzieci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Jaś pisze do św. Mikołaja: "Mikołaju, przyślij mi braciszka!". Mikołaj odpisuje: "Przyślij mi mamusię!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Piątego grudnia kilkuletnia Małgosia kładąc się do łóżka mówi do dziadka:- Kiedy rano się obudzę, chciałabym znaleźć w swoim łóżku piękną, jasnowłosą laleczkę!- Ja też chciałbym! - mówi dziadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Jasio krzyczy na cały głos:- Święty Mikołaju, przynieś mi zdalnie sterowanego robota!Mama:- Dlaczego tak wrzeszczysz? Przecież św. Mikołaj słyszy każdy szept.- Ale tatuś jest w sąsiednim pokoju i może nie usłuszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Policjant wypytuje świętego Mikołaja:- Obywatelu Mikołaju, czemu tak krzyczycie i płaczecie?- Jakiś złodziej ukradł mój worek.- Z premedytacją?- Nie, z prezentami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 moglabym tak pare stronek nastukac a to z dedykacja dla ew-uni http://humor.gery.pl/cms/content/repository/images/Galeria/4269.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 moglabym tak pare stronek nastukac a to z dedykacja dla ew-uni http://humor.gery.pl/cms/content/repository/images/Galeria/4269.jpg bardzo Ci dziękuję Froszka już mam zmieniony awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 i prosze cie nie smutaj sie nie smutam się - ale lenia mam wyslij go mailem ew-ce , ja zawsze energia rozpiera np. na Mikolaja albo na imieniny fiu fiu .... aż strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Św. Mikołaj przyjechał do Afryki i rozmawia z dziećmi: - Biedactwa, a dlaczego wy takie wychudzone jesteście? - Bo my nie jadłyśmy nic od miesiąca - odpowiadają dzieci. - Nie chcecie jeść? Nie będzię prezentów dla niegrzecznych dzieci!!! cześc babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.12.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Żaba z tego dowcipu też najbardziej się śmiałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts