jea 06.12.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 gdzie sie te kartki licytuje? a propo napisałem list do mikolaja żeby mi spawarke przyniósł i wiecie co .....normalnie mnie olał zaspawam mu płozy do szyn tramwajowych niech sie buja może za ciężka była i czym mu zaspawasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 PS. Mikołaj w psychologu sie pojawił , ale go salowa pogoniła Może tu zawita ? inż. św. Mikołaj przybywa wszędzie tam gdzie jest oczekiwany, zapraszam do pomocy św. Mikołajowi http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87792 Wasz inż. św. Mikołaj ps. nie qmam dlaczego taka grzeczna dziewczyna Ania uważa że jestem stary. Ale podpadziocha. Juz mnie Mikołaj na kolana nie weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.12.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Czeeeeeść Ale miałam Mikołajki w tym roku Miałam usg dziś i widziałam juzka! Ale duuuży jest, ma prawie 8cm i akurat szalał w moim brzuchu przybierając różne pozy Aż wreszcie zrobił pokazówę i wsadził sobie palucha do japy i zaczął go ssać Wrażenie niesamowite!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 WITAM ŚW. InŻ . MIKOŁAJA POPROSZE O ŁADNY PREZENT dziekuję Mikołajowi za piękny ,pachnący prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Czeeeeeść Ale miałam Mikołajki w tym roku Miałam usg dziś i widziałam juzka! Ale duuuży jest, ma prawie 8cm i akurat szalał w moim brzuchu przybierając różne pozy Aż wreszcie zrobił pokazówę i wsadził sobie palucha do japy i zaczął go ssać Wrażenie niesamowite!!!!! wzruszjący moment mnie nie było dane go przeżyć kiedyś nie było takiej techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.12.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 WITAM ŚW. InŻ . MIKOŁAJA POPROSZE O ŁADNY PREZENT dziekuję Mikołajowi za piękny ,pachnący prezent A co pachnącego dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 dziekuję mikołajowi za piękny ,pachnący prezent a co pachnącego dostałaś? calvin klein truth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.12.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 dziekuję Mikołajowi za piękny ,pachnący prezent A co pachnącego dostałaś? CALVIN KLEIN TRUTH Lubię ten zapach A mój Mikołaj wyjechał dzis zagramanicę i prezent będzie w piątek Ja tam cierpliwa jestem Witam wieczornie Chyba dziś się na basen wybiorę . Tylko kto mnie do tej wody wrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 dziekuję Mikołajowi za piękny ,pachnący prezent A co pachnącego dostałaś? CALVIN KLEIN TRUTH Lubię ten zapach ja też ....co prawda były rozkazy na Euforię ,ale Truth też mi się już kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Chyba dziś się na basen wybiorę . Tylko kto mnie do tej wody wrzuci chce Ci się ? nalej sobie pachnących olejków do wanny ,kilka maseczek na buźke i na piętek będziesz jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.12.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Chyba dziś się na basen wybiorę . Tylko kto mnie do tej wody wrzuci chce Ci się ? nalej sobie pachnących olejków do wanny ,kilka maseczek na buźke i na piętek będziesz jak nowa No z tymi chęciami to nie bardzo Ale się umówiłam i nie wypada się wycofać tak w ostatniej chwili . Na pewno będzie fajnie Jak się nie utopię to tu dziś jeszcze wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.12.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja dostałam od św. Mikołaja nowe carvingi Czesć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Cześć dziewczęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.12.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dobry wieczór Żaba, co to są carvingi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Hejka Andre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dobry wieczór Żaba, co to są carvingi? Nie wiesz ? To takie super narty na ktorych sie świetnie wycina zakręty, odpowiednio profilowane. ja jestem fanką jazdy carwingowej. Planuje jakiś kursik w tym roku żeby sie podszkolic i moc robić te wszystkie kołeczka , dotykanie ręką stoku itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.12.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dobry wieczór Żaba, co to są carvingi? Nie wiesz ? To takie super narty na ktorych sie świetnie wycina zakręty, odpowiednio profilowane. ja jestem fanką jazdy carwingowej. Planuje jakiś kursik w tym roku żeby sie podszkolic i moc robić te wszystkie kołeczka , dotykanie ręką stoku itp No jak babcie kocham, nie wiedziałem Narty na nogach to ja raz w życiu (dotychczasowym) miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dobry wieczór Żaba, co to są carvingi? Nie wiesz ? To takie super narty na ktorych sie świetnie wycina zakręty, odpowiednio profilowane. ja jestem fanką jazdy carwingowej. Planuje jakiś kursik w tym roku żeby sie podszkolic i moc robić te wszystkie kołeczka , dotykanie ręką stoku itp No jak babcie kocham, nie wiedziałem Narty na nogach to ja raz w życiu (dotychczasowym) miałem To jak ty zime wytrzymujesz Zima bez nart to koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.12.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dobry wieczór Żaba, co to są carvingi? Nie wiesz ? To takie super narty na ktorych sie świetnie wycina zakręty, odpowiednio profilowane. ja jestem fanką jazdy carwingowej. Planuje jakiś kursik w tym roku żeby sie podszkolic i moc robić te wszystkie kołeczka , dotykanie ręką stoku itp No jak babcie kocham, nie wiedziałem Narty na nogach to ja raz w życiu (dotychczasowym) miałem To jak ty zime wytrzymujesz Zima bez nart to koszmar Świeta prawda!!!!!!!!! zaimponowałaś mi Verunia A jeździsz bez kijków? Bo ja jakoś mam opory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dobry wieczór Żaba, co to są carvingi? Nie wiesz ? To takie super narty na ktorych sie świetnie wycina zakręty, odpowiednio profilowane. ja jestem fanką jazdy carwingowej. Planuje jakiś kursik w tym roku żeby sie podszkolic i moc robić te wszystkie kołeczka , dotykanie ręką stoku itp No jak babcie kocham, nie wiedziałem Narty na nogach to ja raz w życiu (dotychczasowym) miałem To jak ty zime wytrzymujesz Zima bez nart to koszmar Kiedyś jeździłem na sankach i łyżwach, potem lubiłem kręcić bąki samochodem z tylnym napędem a teraz zimą szufluję śnieg sprzed posesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts