andre59 06.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Wy macie do gór blisko, a u mnie teren płaski jak stolnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dobry wieczór Żaba, co to są carvingi? Nie wiesz ? To takie super narty na ktorych sie świetnie wycina zakręty, odpowiednio profilowane. ja jestem fanką jazdy carwingowej. Planuje jakiś kursik w tym roku żeby sie podszkolic i moc robić te wszystkie kołeczka , dotykanie ręką stoku itp No jak babcie kocham, nie wiedziałem Narty na nogach to ja raz w życiu (dotychczasowym) miałem To jak ty zime wytrzymujesz Zima bez nart to koszmar Świeta prawda!!!!!!!!! zaimponowałaś mi Verunia A jeździsz bez kijków? Bo ja jakoś mam opory.. Precz z kijkami. Zobaczysz jak fajnie bez nich. Rodzinę juz przekonałam i wszyscy jeżdzą bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Wy macie do gór blisko, a u mnie teren płaski jak stolnica To prawda , ale parę godzin jazdy i jestes w gorach Ja mam do wyciągu 20 km, ale tam mała gorka jest , zaledwie 300m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Andre Są gorsi Ja nigdy nart na nogach nie miałam I nigdy w górach zimą nie byłam Ale za to pływam, żegluję i prawie nurkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Verunia Dzisiaj Ty stawiasz Jeszcze 18 i jesteś na Olimpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Verunia Dzisiaj Ty stawiasz Jeszcze 18 i jesteś na Olimpie A fajnie na tym Olimpie? Liderowanie mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.12.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dobry wieczór Żaba, co to są carvingi? Nie wiesz ? To takie super narty na ktorych sie świetnie wycina zakręty, odpowiednio profilowane. ja jestem fanką jazdy carwingowej. Planuje jakiś kursik w tym roku żeby sie podszkolic i moc robić te wszystkie kołeczka , dotykanie ręką stoku itp No jak babcie kocham, nie wiedziałem Narty na nogach to ja raz w życiu (dotychczasowym) miałem To jak ty zime wytrzymujesz Zima bez nart to koszmar Świeta prawda!!!!!!!!! zaimponowałaś mi Verunia A jeździsz bez kijków? Bo ja jakoś mam opory.. Precz z kijkami. Zobaczysz jak fajnie bez nich. Rodzinę juz przekonałam i wszyscy jeżdzą bez juz próbowałam...zawsze mi czegoś brakuje... Może w tym roku sporóbuję, jak śnieg w końcu spadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Mam jeszcze trochę roboty w domu, na razie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dobry wieczór Żaba, co to są carvingi? Nie wiesz ? To takie super narty na ktorych sie świetnie wycina zakręty, odpowiednio profilowane. ja jestem fanką jazdy carwingowej. Planuje jakiś kursik w tym roku żeby sie podszkolic i moc robić te wszystkie kołeczka , dotykanie ręką stoku itp No jak babcie kocham, nie wiedziałem Narty na nogach to ja raz w życiu (dotychczasowym) miałem To jak ty zime wytrzymujesz Zima bez nart to koszmar Świeta prawda!!!!!!!!! zaimponowałaś mi Verunia A jeździsz bez kijków? Bo ja jakoś mam opory.. Precz z kijkami. Zobaczysz jak fajnie bez nich. Rodzinę juz przekonałam i wszyscy jeżdzą bez juz próbowałam...zawsze mi czegoś brakuje... Może w tym roku sporóbuję, jak śnieg w końcu spadnie... Ja kupiłam sobie rok temu kask, jest bardziej przydatny niz te kijki. Znam przypadek ze goscio sie wywalił i wbił sobie kijka w brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Postawię wam raczej jutro. Dzisiaj tez już spadamPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Verunia Dzisiaj Ty stawiasz Jeszcze 18 i jesteś na Olimpie A fajnie na tym Olimpie? Liderowanie mi odpowiada Szczerze? (Ale to słowo wygląda Takie wyszczerzone) Nie czuję żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Postawię wam raczej jutro. Dzisiaj tez już spadam Pa Jakoś Ci nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Mam jeszcze trochę roboty w domu, na razie dziewczyny Papa Andre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Wy sobie żartujecie z tym spadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Nie żartujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 I tak nie wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Wyłazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Postawię wam raczej jutro. Dzisiaj tez już spadam Pa Jakoś Ci nie wierzę ale kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts