Olkalybowa 07.12.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Do sklepu mam taaak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak jestem głodna to wariuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.12.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.12.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak jestem głodna to wariuję . Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.12.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak jest u Was z zakupami? Robicie takie duże raz na tydzień, czy codziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.12.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Cześć! I czołem Byłaś na tych rolkowych masażach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.12.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A u mnie dziś rozbieranie świnki Biorę Pawła i ewakuujemy się na masaże. Znowu sobie boki poobijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Cześć! cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak jest u Was z zakupami? Robicie takie duże raz na tydzień, czy codziennie? Staramy się czasami robić duze ale potem i tak kończymy co dziennie w wiejskim sklepie na spacerze Bułki, mleko, kawa i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.12.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A u mnie dziś rozbieranie świnki Biorę Pawła i ewakuujemy się na masaże. Znowu sobie boki poobijam a jak zachlapią Ci ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.12.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Cześć! I czołem Byłaś na tych rolkowych masażach ? Byłam już dwa razy Dziś trzeci. Ponoć sporo się po nich chudnie, ale ja stawiam na relaks. Plecom bardzo pomaga Ale boczki to sobie wczoraj poobijałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.12.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak jest u Was z zakupami? Robicie takie duże raz na tydzień, czy codziennie? Staramy się czasami robić duze ale potem i tak kończymy co dziennie w wiejskim sklepie na spacerze Bułki, mleko, kawa i te sprawy ja mam do sklepu 4 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.12.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Ja codziennie kupuję pieczywo i Gazetę . W miarę potrzeb wędliny , sery , warzywa , itp . W zasadzie takich typowych wielkich cotygodniowych zakupów nie robię bo codziennie i tak jeżdżę do pracy więc załatwiam to że tak powiem na bieżąco . Czasami tylko skuszę się na większą ilość wody mineralnej i soków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.12.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak jest u Was z zakupami? Robicie takie duże raz na tydzień, czy codziennie? raz na jakiś czas za to konkretne drobiazgi raczej codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.12.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak teraz siedzę w domu to jestem zupełnie zależna w tych sprawach od męża, bo mamy jedno autko, kto to widział jeden samochód w tych czasach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A u mnie dziś rozbieranie świnki Biorę Pawła i ewakuujemy się na masaże. Znowu sobie boki poobijam a jak zachlapią Ci ściany? Nie zachlapią, przyjechała już bez naczyń krwionośnych. Blada taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.12.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak teraz siedzę w domu to jestem zupełnie zależna w tych sprawach od męża, bo mamy jedno autko, kto to widział jeden samochód w tych czasach . Znam ten ból. Też uważam, że to niesprawiedliwe. Bartek ma brykę, Paweł ma brykę, a ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.12.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Żona bardzo lubi robić zakupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak teraz siedzę w domu to jestem zupełnie zależna w tych sprawach od męża, bo mamy jedno autko, kto to widział jeden samochód w tych czasach . Znam ten ból. Też uważam, że to niesprawiedliwe. Bartek ma brykę, Paweł ma brykę, a ja? ja też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.12.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts