Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Elo ekipa :D

Teska ja mam przepis który podobno zawsze wychodzi - testuję w tym roku, tylko niestety będę go mogła podać w poniedziałek dopiero :roll: Jesteś zainteresowana?

Tak

ja bede piekla dzien przed wigilia.Kupiłas gotowa mase makowa z bakaliami?? ja kupiłam bakkaland - podobno jest dobra:) pierwszy raz pieke makowca....

Cześć!!!

Aaaale dziś śmigałam po miescie moim groszkowym autkiem ;)

Nawet Pan Nauczyciel-Instruktor mnie pochwalił, że jestem super-kierownicą :lol: 8)

Taaaa.... Zobaczymy jak egzamin pójdzie :wink:

Ola, jakie ładne ty te stworzonka lepisz!!!

A owcę-yellow byś zrobiła? :lol: :wink:

Teska - ja przepisu nie znam, ale zapytam mamę-która-wszystko-wie i jak się dowiem, to Ci napiszę :)

oki....

Teska ja mam przepis który podobno zawsze wychodzi - testuję w tym roku, tylko niestety będę go mogła podać w poniedziałek dopiero :roll: Jesteś zainteresowana?

Tak

ja bede piekla dzien przed wigilia.Kupiłas gotowa mase makowa z bakaliami?? ja kupiłam bakkaland - podobno jest dobra:) pierwszy raz pieke makowca....

Oki, to w poniedziałek naskrobię, a masę gotą ofkors kupiłam tylko nie mam pojęcia jakiej firmy :o u nas na wsi nie było wyboru :lol: :lol: :lol: wzięłam to co sprzedawali, najwyżej doprawię, gorzej jak trzeba będzie przemielić :roll:

cześć dziewczynki :lol:

frosch bardzo mi przykro :cry:

ciesz się, że miałaś ją tak długo

ja już nie mam żadnej babci :(

jea dzieki bardzo

nie jest najgorzej .....mam jeszcze jedna :)

kobiety w mojej rodzinie sa twarde 8)

moja babunia mialaby w czerwcu 90 lat ( od roku cierpala na raka ) :(

Froschku teraz dopiero wyczytałam :cry: przykro mi, ale pięknego wieku babcia dożyła! No i szczęściaro masz jeszcze jedną!

Tak

Oki, to w poniedziałek naskrobię, a masę gotą ofkors kupiłam tylko nie mam pojęcia jakiej firmy :o u nas na wsi nie było wyboru :lol: :lol: :lol: wzięłam to co sprzedawali, najwyżej doprawię, gorzej jak trzeba będzie przemielić :roll:

to podobno jest na miazge przemielone. no nic i tak nie mialam wyboru...makowca upiec chce...ale ta zabawa z moczeniem maku mieleniem.... :cry:

olka , frosch jest zachwycony froscheczkami-nierozlaczkami

dojechaly do niego cale i zdrowe owiniete kilometrem recznika papierowego :)

lazil wczoraj i szukal dla nich miejsca , ktore musi byc super bezpieczne , coby im sie zadna krzywda nie stala :o

na koniec powiedzial , ze trzeba je lakierem bezbarwnym pociagnac , zeby byly latwiejsze w konserwacji :roll: :o

:D :D :lol: :lol: super