premiumpremium 08.12.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 cześć dziewczynki frosch bardzo mi przykro ciesz się, że miałaś ją tak długo ja już nie mam żadnej babci Faktycznie, froschku długo miałaś swoją babcię... Ja co prawda jeszcze mam jedną, ale jej bardzo nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Elo ekipa Teska ja mam przepis który podobno zawsze wychodzi - testuję w tym roku, tylko niestety będę go mogła podać w poniedziałek dopiero Jesteś zainteresowana? Tak ja bede piekla dzien przed wigilia.Kupiłas gotowa mase makowa z bakaliami?? ja kupiłam bakkaland - podobno jest dobra:) pierwszy raz pieke makowca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Cześć!!! Aaaale dziś śmigałam po miescie moim groszkowym autkiem Nawet Pan Nauczyciel-Instruktor mnie pochwalił, że jestem super-kierownicą Taaaa.... Zobaczymy jak egzamin pójdzie Ola, jakie ładne ty te stworzonka lepisz!!! A owcę-yellow byś zrobiła? Teska - ja przepisu nie znam, ale zapytam mamę-która-wszystko-wie i jak się dowiem, to Ci napiszę oki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.12.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Elo ekipa Teska ja mam przepis który podobno zawsze wychodzi - testuję w tym roku, tylko niestety będę go mogła podać w poniedziałek dopiero Jesteś zainteresowana? Tak ja bede piekla dzien przed wigilia.Kupiłas gotowa mase makowa z bakaliami?? ja kupiłam bakkaland - podobno jest dobra:) pierwszy raz pieke makowca.... Oki, to w poniedziałek naskrobię, a masę gotą ofkors kupiłam tylko nie mam pojęcia jakiej firmy u nas na wsi nie było wyboru wzięłam to co sprzedawali, najwyżej doprawię, gorzej jak trzeba będzie przemielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 cześć dziewczynki frosch bardzo mi przykro ciesz się, że miałaś ją tak długo ja już nie mam żadnej babci jea dzieki bardzo nie jest najgorzej .....mam jeszcze jedna kobiety w mojej rodzinie sa twarde moja babunia mialaby w czerwcu 90 lat ( od roku cierpala na raka ) Froschku teraz dopiero wyczytałam przykro mi, ale pięknego wieku babcia dożyła! No i szczęściaro masz jeszcze jedną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Elo ekipa Teska ja mam przepis który podobno zawsze wychodzi - testuję w tym roku, tylko niestety będę go mogła podać w poniedziałek dopiero Jesteś zainteresowana? Tak ja bede piekla dzien przed wigilia.Kupiłas gotowa mase makowa z bakaliami?? ja kupiłam bakkaland - podobno jest dobra:) pierwszy raz pieke makowca.... Oki, to w poniedziałek naskrobię, a masę gotą ofkors kupiłam tylko nie mam pojęcia jakiej firmy u nas na wsi nie było wyboru wzięłam to co sprzedawali, najwyżej doprawię, gorzej jak trzeba będzie przemielić to podobno jest na miazge przemielone. no nic i tak nie mialam wyboru...makowca upiec chce...ale ta zabawa z moczeniem maku mieleniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.12.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 olka , frosch jest zachwycony froscheczkami-nierozlaczkami dojechaly do niego cale i zdrowe owiniete kilometrem recznika papierowego lazil wczoraj i szukal dla nich miejsca , ktore musi byc super bezpieczne , coby im sie zadna krzywda nie stala na koniec powiedzial , ze trzeba je lakierem bezbarwnym pociagnac , zeby byly latwiejsze w konserwacji super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.12.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.12.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 A owcę-yellow byś zrobiła? o żółtej sierści, bo nie czaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.12.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Heloł . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.12.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 tak, tak juz całkiem niedaleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 znow sie zacina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 tak, tak juz całkiem niedaleczko a dokad??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 czajniki.......no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 no wystawiam!!! komu komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 gdzie kobietki uciekłyście???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.12.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 o kurka, ale nieoczekiwany zwrot akcjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts