forum_user 22.12.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Dzień dobry Mam nadzieję że dobry Jestem taka zła, że chyba kogoś uduszę. Ja jeszczę śpię, to duś. Nie będę się wyrywał Jak nie będziesz się wyrywał to co to za przyjemność Wiem, uduszę kuriera z UPS. On chyba coś przeczuwa, dlatego się u mnie nie pojawia Ew-ka, to migrena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Ewka mnie ostatnio tez tak bolała...pomagała pyralgina....a pozniej moj wypróbowany obrzydliwy sposób... kawa fusiasta( dwie łyzeczki zaparzone, przecedzone, do tego trzy cztery l yzki soku z cytryny- wymieszaj i wypij....no najlepiej nad zlewem unikaj cukrów, zółtego sera itp i orzechów ......znam te wszystkie bólotwórcze produkty -dzieki za wsparcie zawsze pomagała Aspiryna -ostatnio przerzuciłam sie na Solpadeinę ale wczoraj wieczorem juz nic nie pomagało - wszystko mi perzeszkadzało.... nawet tykanie zegara odczuwałam jak walenie młotem zkawa jeszcze nie próbowałam ......ale na pewno zrobię ...mówisz nad zlewem ciekawe dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Nie dość, że głowa boli to jeszcze musiałaś ranking robić ...widzisz ...nie ma ,że boli obowiązki to rzecz święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Dzień dobry Mam nadzieję że dobry Jestem taka zła, że chyba kogoś uduszę. Ja jeszczę śpię, to duś. Nie będę się wyrywał Jak nie będziesz się wyrywał to co to za przyjemność Wiem, uduszę kuriera z UPS. On chyba coś przeczuwa, dlatego się u mnie nie pojawia Ew-ka, to migrena? No dobrze, trochę mogę się wyrywać . Mnie unikał kurier z OPEK-u. Zamiast po dwóch dniach zjawił się po sześciu. I skubany wyczaił moment gdy mnie nie było w domu. No, ale sprzęt dotarł cały więc mu wybaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.12.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Dzień dobry Mam nadzieję że dobry Jestem taka zła, że chyba kogoś uduszę. Ja jeszczę śpię, to duś. Nie będę się wyrywał Jak nie będziesz się wyrywał to co to za przyjemność Wiem, uduszę kuriera z UPS. On chyba coś przeczuwa, dlatego się u mnie nie pojawia Ew-ka, to migrena? No dobrze, trochę mogę się wyrywać . Mnie unikał kurier z OPEK-u. Zamiast po dwóch dniach zjawił się po sześciu. I skubany wyczaił moment gdy mnie nie było w domu. No, ale sprzęt dotarł cały więc mu wybaczam. Ale jak nie dotrze przed świetami to ja mu nie wybaczę On ma prezenty dla mojej rodziny- 5 szt. Jak przez niego będę musiała w ostatniej chwili kupowac prezenty to obedrę go ze skory. Paczkę miał dostarczyc w poniedziałek i cały czas mu nie podrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Ewka mnie ostatnio tez tak bolała...pomagała pyralgina....a pozniej moj wypróbowany obrzydliwy sposób... kawa fusiasta( dwie łyzeczki zaparzone, przecedzone, do tego trzy cztery l yzki soku z cytryny- wymieszaj i wypij....no najlepiej nad zlewem unikaj cukrów, zółtego sera itp i orzechów ......znam te wszystkie bólotwórcze produkty -dzieki za wsparcie zawsze pomagała Aspiryna -ostatnio przerzuciłam sie na Solpadeinę ale wczoraj wieczorem juz nic nie pomagało - wszystko mi perzeszkadzało.... nawet tykanie zegara odczuwałam jak walenie młotem zkawa jeszcze nie próbowałam ......ale na pewno zrobię ...mówisz nad zlewem ciekawe dlaczego ? A często tak masz? Może warto zrobić sobie jakieś dokładniejsze badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Ewka mnie ostatnio tez tak bolała...pomagała pyralgina....a pozniej moj wypróbowany obrzydliwy sposób... kawa fusiasta( dwie łyzeczki zaparzone, przecedzone, do tego trzy cztery l yzki soku z cytryny- wymieszaj i wypij....no najlepiej nad zlewem unikaj cukrów, zółtego sera itp i orzechów ......znam te wszystkie bólotwórcze produkty -dzieki za wsparcie zawsze pomagała Aspiryna -ostatnio przerzuciłam sie na Solpadeinę ale wczoraj wieczorem juz nic nie pomagało - wszystko mi perzeszkadzało.... nawet tykanie zegara odczuwałam jak walenie młotem zkawa jeszcze nie próbowałam ......ale na pewno zrobię ...mówisz nad zlewem ciekawe dlaczego ? mnie oststnio bolała głowa 4 dni....szło zwariować...ta kawa pomogła.. a czemu nad zlewem....bo zoładek idzie do gardła....to jest obrzydliwstwo...neurolog mi powiedział kiedys o tym patencie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 i jeszcze Wam coś powiem .....okrutnie ,ale to okrutnie martwię się o moja koleżankę z Niemiec( przyjaciółka z podstawówki) .Ostatni raz miałam z nią kontakt w czerwcu ......wyszła za mąż ( Niemiec) -powiedziała ,że nie zmienia adresu e-mail ,zostawia swoje mieszkanie z telefonem ....a ja nie moge się do niej dodzwonić ( nie ma takiego numeru) a wszystkie e-malie wracają do mnie nie mam adresu zamieszkania ( to jest właśnie XXI wiek - i te cholerne koputery ) żeby napisać zwykły list ......Miałam nadzieją ,że na świeta sie odezwie a tu cisza Nie wiem co o tym wszystkim sądzić -ona nigdy tak długo nie milczała ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 i jeszcze Wam coś powiem .....okrutnie ,ale to okrutnie martwię się o moja koleżankę z Niemiec( przyjaciółka z podstawówki) .Ostatni raz miałam z nią kontakt w czerwcu ......wyszła za mąż ( Niemiec) -powiedziała ,że nie zmienia adresu e-mail ,zostawia swoje mieszkanie z telefonem ....a ja nie moge się do niej dodzwonić ( nie ma takiego numeru) a wszystkie e-malie wracają do mnie nie mam adresu zamieszkania ( to jest właśnie XXI wiek - i te cholerne koputery ) żeby napisać zwykły list ......Miałam nadzieją ,że na świeta sie odezwie a tu cisza Nie wiem co o tym wszystkim sądzić -ona nigdy tak długo nie milczała ...... a znasz jej nowe nazwisko??? moze zadzwon do niemieckiego biura numerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Dzień dobry Mam nadzieję że dobry Jestem taka zła, że chyba kogoś uduszę. Ja jeszczę śpię, to duś. Nie będę się wyrywał Jak nie będziesz się wyrywał to co to za przyjemność Wiem, uduszę kuriera z UPS. On chyba coś przeczuwa, dlatego się u mnie nie pojawia Ew-ka, to migrena? No dobrze, trochę mogę się wyrywać . Mnie unikał kurier z OPEK-u. Zamiast po dwóch dniach zjawił się po sześciu. I skubany wyczaił moment gdy mnie nie było w domu. No, ale sprzęt dotarł cały więc mu wybaczam. Ale jak nie dotrze przed świetami to ja mu nie wybaczę On ma prezenty dla mojej rodziny- 5 szt. Jak przez niego będę musiała w ostatniej chwili kupowac prezenty to obedrę go ze skory. Paczkę miał dostarczyc w poniedziałek i cały czas mu nie podrodze Ten mój kurier też wiózł ważną przesyłkę, bo prezent dla mnie. Sam sobie zrobiłem, a co? Ten Twój dziś przyjedzie pełen skruchy. Ja ich znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 pokaże Wam jej zdjęcie ze ślubu .....na Jamajce na plaży ...... http://img290.imageshack.us/img290/2451/jolaslubpn0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ewunia , jesli poczta niemiecka zna nowy adres twojej kolezanki , przekieruja jej korespondencje ( warunek - przed przeprowadzka podala adres na ktory maja wysylac posty ) . nie wiem tylko jak dlugo mozna to robic swoja droga dziwne, ze sie nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ewunia swoja droga dziwne, ze sie nie odzywa mój mądry mąż mówi ,że nowy mąż ją dobrze ubezpieczył i .......zamordował ona jest sierotą ...nikogo nie ma ...w ubiegłym roku zmarł jej Tato więc nikt jej nie szuka ......widzieliście takiego pocieszyciela -jak mój małżonek ? ręce opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 mnie od wczoraj okrutnie boli głowa ciśnie mnie na oczy ..łzy mi ciurkiem kapią nic nie pomaga ......chyba sie zastrzelę Nie strzelaj proszę Poproś swojego doktora o receptę na jakiś typowo p-migrenowy lek ( Imigran , Sumamigren , Zomig ) i miej go w pogotowiu . Nie należą one do najtańszych , jedna tabletka w zależności od dawki kosztuje 40-60 PLN ale naprawdę pomaga , skutecznie przerywa napad migrenowy . A tak w ogóle witam ponownie , przelotem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.12.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ewunia swoja droga dziwne, ze sie nie odzywa mój mądry mąż mówi ,że nowy mąż ją dobrze ubezpieczył i .......zamordował ona jest sierotą ...nikogo nie ma ...w ubiegłym roku zmarł jej Tato więc nikt jej nie szuka ......widzieliście takiego pocieszyciela -jak mój małżonek ? ręce opadaja Bądź dobrej myśli Może jest tak szczęśliwa że zapomniała o bożym świecie . I przez myśl jej nie przejdzie że ktoś czeka na wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ewunia swoja droga dziwne, ze sie nie odzywa mój mądry mąż mówi ,że nowy mąż ją dobrze ubezpieczył i .......zamordował ona jest sierotą ...nikogo nie ma ...w ubiegłym roku zmarł jej Tato więc nikt jej nie szuka ......widzieliście takiego pocieszyciela -jak mój małżonek ? ręce opadaja nie moze byc az tak zle mam nadzieje , ze sie sie wkrotce odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Maxi ....buziaki spadam do pracy do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.12.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Cześć dziewczyny Święta coraz bliżej a tu migreny jakieś się pojawiają Ew-ka może walnij jednego, ja jestem przeciwnikiem wynalazków. Koleżanka może na wyjeździe i dlatego cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Heloł. Zdążyłam dziś już zaliczyć dentystę . Wczoraj wieczorem ząb mnie rozbolał, trzeba było szybko szukać ratunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Heloł. Zdążyłam dziś już zaliczyć dentystę . Wczoraj wieczorem ząb mnie rozbolał, trzeba było szybko szukać ratunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts