jea 22.12.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Jea, Pogodnych i spokojnych Świąt w Nowym Roku spełnienia marzeń Ewa dziękuję i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 jea ..ta marchewka ci jeszcze nie obrzydla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 mam nadzieję nikogo nie pominąć... nie myślcie, że jestem pazerna na stronkę... w żadnym razie jutro jadę po jodłę kalifornijską - na razie jako choinkę - a potem do ogródka- może ktos ma w ogródku? hmmm...nie mam nawet ogrodka ktoz by z nas smial tak pomyslec gratki zaraz przyjdzie martwy karp i musze je oprawic , zaprawic i odstawic jak zaprawiasz??? ja mam zamrozony....ale jak cos fajnego wczesniej rozmroze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 mam nadzieję nikogo nie pominąć... nie myślcie, że jestem pazerna na stronkę... w żadnym razie jutro jadę po jodłę kalifornijską - na razie jako choinkę - a potem do ogródka- może ktos ma w ogródku? ja miałam ale padła.....moze i dobrze...bo to rosnie wielgasne drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 jamles czymu zes mi nie machol w Pyrzowicach ? musiałaś patrzeć w inkszo strona machołech zielonom chusteczkom tam sie tera potracic idzie tys bul pewnie w tym nowym pawilonie zielonom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 jamles czymu zes mi nie machol w Pyrzowicach ? musiałaś patrzeć w inkszo strona machołech zielonom chusteczkom tam sie tera potracic idzie tys bul pewnie w tym nowym pawilonie zielonom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.12.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 jea ..ta marchewka ci jeszcze nie obrzydla ? zaraz wezme sie za Twoją choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 jea ..ta marchewka ci jeszcze nie obrzydla ? zaraz wezme sie za Twoją choinkę to juz lepiej chrup marchewkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 mam nadzieję nikogo nie pominąć... nie myślcie, że jestem pazerna na stronkę... w żadnym razie jutro jadę po jodłę kalifornijską - na razie jako choinkę - a potem do ogródka- może ktos ma w ogródku? hmmm...nie mam nawet ogrodka ktoz by z nas smial tak pomyslec gratki zaraz przyjdzie martwy karp i musze je oprawic , zaprawic i odstawic jak zaprawiasz??? ja mam zamrozony....ale jak cos fajnego wczesniej rozmroze wyczyszczona i pokrojona w dzwonka wrzucam do duzej michy , sole , pieprze i dodaje , ziarnka ziela,troche galki muszkatalowej, listki laurowe pokruszone, troche czosnku pogniecionego, galazki zielonej pietruszki, ogromna ilosci cebuli i cytryny pokrojonej w krazki ( ja daje naprawde duzo , odmulam w ten sposob) i mieszam to wszystko lapami , zakrywam folia spozywcza i wkladam zazwyczaj do spizarki , ale w tym roku pojdzie do lodowki , bo temperatura na dworze plusowa i do Wigilii pare razy mieszam to tymi lapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 jea ..ta marchewka ci jeszcze nie obrzydla ? zaraz wezme sie za Twoją choinkę dzieciatko do ciebie nie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.12.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 jea ..ta marchewka ci jeszcze nie obrzydla ? zaraz wezme sie za Twoją choinkę nie martw sie... bombek i łańcucha nie trawie... więc Ci je zostawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 zabije moja mame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.12.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Premiumpremium Wyśmienitego samopoczucia, zdrowia na Święta i Nowy Rok O rany, dziękuję bardzo Jakie to miłe, tyle życzeń dostałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.12.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Cześć Wszystkim, tak w ogóle (zapomniałam się przywitać ). Odżyłam wreszcie, tak mnie w krzyżu bolało, że ruszyć się nie mogłam. Ale już się ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 mam nadzieję nikogo nie pominąć... nie myślcie, że jestem pazerna na stronkę... w żadnym razie jutro jadę po jodłę kalifornijską - na razie jako choinkę - a potem do ogródka- może ktos ma w ogródku? hmmm...nie mam nawet ogrodka ktoz by z nas smial tak pomyslec gratki zaraz przyjdzie martwy karp i musze je oprawic , zaprawic i odstawic jak zaprawiasz??? ja mam zamrozony....ale jak cos fajnego wczesniej rozmroze wyczyszczona i pokrojona w dzwonka wrzucam do duzej michy , sole , pieprze i dodaje , ziarnka ziela,troche galki muszkatalowej, listki laurowe pokruszone, troche czosnku pogniecionego, galazki zielonej pietruszki, ogromna ilosci cebuli i cytryny pokrojonej w krazki ( ja daje naprawde duzo , odmulam w ten sposob) i mieszam to wszystko lapami , zakrywam folia spozywcza i wkladam zazwyczaj do spizarki , ale w tym roku pojdzie do lodowki , bo temperatura na dworze plusowa i do Wigilii pare razy mieszam to tymi lapami pozniej panierka??? chyba wyciagne te karpie....mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 to ja tez wieczorowo witam...gotuje warzywka na sałatkę....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 mam nadzieję nikogo nie pominąć... nie myślcie, że jestem pazerna na stronkę... w żadnym razie jutro jadę po jodłę kalifornijską - na razie jako choinkę - a potem do ogródka- może ktos ma w ogródku? hmmm...nie mam nawet ogrodka ktoz by z nas smial tak pomyslec gratki zaraz przyjdzie martwy karp i musze je oprawic , zaprawic i odstawic jak zaprawiasz??? ja mam zamrozony....ale jak cos fajnego wczesniej rozmroze wyczyszczona i pokrojona w dzwonka wrzucam do duzej michy , sole , pieprze i dodaje , ziarnka ziela,troche galki muszkatalowej, listki laurowe pokruszone, troche czosnku pogniecionego, galazki zielonej pietruszki, ogromna ilosci cebuli i cytryny pokrojonej w krazki ( ja daje naprawde duzo , odmulam w ten sposob) i mieszam to wszystko lapami , zakrywam folia spozywcza i wkladam zazwyczaj do spizarki , ale w tym roku pojdzie do lodowki , bo temperatura na dworze plusowa i do Wigilii pare razy mieszam to tymi lapami pozniej panierka??? chyba wyciagne te karpie....mniam wyciagam z tej zaprawy na papierowe reczniki i panieruje maka-jajko-bulka, smaze z dwoch stron , przekladam na blache i dochodza w piekarniku oblozone ta cytryna z zaprawy i posypane powiorkowanym maslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ave dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 spadam , bo choinka czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 mam nadzieję nikogo nie pominąć... nie myślcie, że jestem pazerna na stronkę... w żadnym razie jutro jadę po jodłę kalifornijską - na razie jako choinkę - a potem do ogródka- może ktos ma w ogródku? hmmm...nie mam nawet ogrodka ktoz by z nas smial tak pomyslec gratki zaraz przyjdzie martwy karp i musze je oprawic , zaprawic i odstawic jak zaprawiasz??? ja mam zamrozony....ale jak cos fajnego wczesniej rozmroze wyczyszczona i pokrojona w dzwonka wrzucam do duzej michy , sole , pieprze i dodaje , ziarnka ziela,troche galki muszkatalowej, listki laurowe pokruszone, troche czosnku pogniecionego, galazki zielonej pietruszki, ogromna ilosci cebuli i cytryny pokrojonej w krazki ( ja daje naprawde duzo , odmulam w ten sposob) i mieszam to wszystko lapami , zakrywam folia spozywcza i wkladam zazwyczaj do spizarki , ale w tym roku pojdzie do lodowki , bo temperatura na dworze plusowa i do Wigilii pare razy mieszam to tymi lapami pozniej panierka??? chyba wyciagne te karpie....mniam a masz do mieszania...te łapy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts