Anna Wiśniewska 23.12.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Pisz sterszczenie i rób ranking, a ja chwilowo się oddalę, bo Paweł zasnął, a to oznacza czas na sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Marjucha , nie zazdroszcze swiat kurka wodna... musze jeszcze leciec na miasto dowiedzialam sie wlasnie w "wielkiej " tajemnicy od starszego syna , ze moja corka marzy o lyzwach pod choinke ( fakt, stare sa juz na nia za male ) poprosila o nie tate , ktory spytal sie jej wprost ,co by chciala i ...odmowil jej ( mnie nic nie mowila , bo twierdzi , ze mama zaraz poleci i jej kupi ) co prawda mam juz dla niej prezent ( bedzie musial poczekac do jej urodzin w marcu ). Kupie jej te lyzwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Marjucha , nie zazdroszcze swiat kurka wodna... musze jeszcze leciec na miasto dowiedzialam sie wlasnie w "wielkiej " tajemnicy od starszego syna , ze moja corka marzy o lyzwach pod choinke ( fakt, stare sa juz na nia za male ) poprosila o nie tate , ktory spytal sie jej wprost ,co by chciala i ...odmowil jej ( mnie nic nie mowila , bo twierdzi , ze mama zaraz poleci i jej kupi ) co prawda mam juz dla niej prezent ( bedzie musial poczekac do jej urodzin w marcu ). Kupie jej te lyzwy To się nazywa kochana mama . Co do świąt to naprawdę nie będzie tak źle. Przecież mam w pracy internet i może ktoś będzie na RW . Poza tym już zapowiedziała się jedna przemiła osoba, że któregoś dnia dotrzyma mi towarzystwa, więc będzie ok. Co do łyżew, to próbowałem jeździć dwa razy i za każdym razem ściągali mnie z lodu ciagnąc za kaptur, gdy ja leżałem na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.12.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 A może mąż zrobił podpuchę i w tajemnicy też kupi łyżwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 ja w prezencie kupiłam sobie kuchenkę pod zabudowę Mastercooka - gazową na czarnej szklanej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.12.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 ja w prezencie kupiłam sobie kuchenkę pod zabudowę Mastercooka - gazową na czarnej szklanej płycie. To ja też się pochwalę. Kupiłem sobie w prezencie amplituner Pioneera do kina domowego, bo coś nie wierzyłem, że Mikołaj się domyśli . Dobrzę, że w styczniu mam imieniny, to dokupię resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 ja w prezencie kupiłam sobie kuchenkę pod zabudowę Mastercooka - gazową na czarnej szklanej płycie. To ja też się pochwalę. Kupiłem sobie w prezencie amplituner Pioneera do kina domowego, bo coś nie wierzyłem, że Mikołaj się domyśli . Dobrzę, że w styczniu mam imieniny, to dokupię resztę Super! U nas pod tym względem mała porażka. Miał być telewizor, ale nie wyszło Może na walentynki, albo rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.12.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 A co będę sobie żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.12.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 pozdrawiam wszystkich ...wróciłam z pracy ...a teraz do kuchni papatki marjucha ...gdzie Ty pracujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.12.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 pozdrawiam wszystkich ...wróciłam z pracy ...a teraz do kuchni papatki marjucha ...gdzie Ty pracujesz ? Nie pytaj Powodzenia w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.12.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Cześć prezentujący prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.12.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Cześć prezentujący prezenty Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.12.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 pozdrawiam wszystkich ...wróciłam z pracy ...a teraz do kuchni papatki marjucha ...gdzie Ty pracujesz ? Nie pytaj Powodzenia w kuchni. ok ..nie pytam bo to pewnie tajemnica służbowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.12.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 pozdrawiam wszystkich ...wróciłam z pracy ...a teraz do kuchni papatki marjucha ...gdzie Ty pracujesz ? Nie pytaj Powodzenia w kuchni. ok ..nie pytam bo to pewnie tajemnica służbowa To dla Twojego bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 23.12.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Też lubię bić rekordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.12.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Też lubię bić rekordy ciekawe jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Przyszłam na chwilę do Was, bo jak nie dziś, to dopiero w środę się tu pojawię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.12.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Przyszłam na chwilę do Was, bo jak nie dziś, to dopiero w środę się tu pojawię.... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.12.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Przyszłam na chwilę do Was, bo jak nie dziś, to dopiero w środę się tu pojawię.... ja też Ale ja muszę uciekać, gdyż mam trochę roboty. Ponownie zawitam tu za jakiś czas Aaaale pięknie pachnie jabłecznikiem w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.12.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Przyszłam na chwilę do Was, bo jak nie dziś, to dopiero w środę się tu pojawię.... ja też : Serio? A ja tu będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts