Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Marjucha , nie zazdroszcze swiat :-?

kurka wodna... musze jeszcze leciec na miasto :evil:

dowiedzialam sie wlasnie w "wielkiej " tajemnicy :wink: od starszego syna , ze moja corka marzy o lyzwach pod choinke :-? ( fakt, stare sa juz na nia za male :oops: )

poprosila o nie tate , ktory spytal sie jej wprost ,co by chciala i ...odmowil jej :(( mnie nic nie mowila , bo twierdzi , ze mama zaraz poleci i jej kupi 8) )

co prawda mam juz dla niej prezent ( bedzie musial poczekac do jej urodzin w marcu ). Kupie jej te lyzwy :p :D

Marjucha , nie zazdroszcze swiat :-?

kurka wodna... musze jeszcze leciec na miasto :evil:

dowiedzialam sie wlasnie w "wielkiej " tajemnicy :wink: od starszego syna , ze moja corka marzy o lyzwach pod choinke :-? ( fakt, stare sa juz na nia za male :oops: )

poprosila o nie tate , ktory spytal sie jej wprost ,co by chciala i ...odmowil jej :(( mnie nic nie mowila , bo twierdzi , ze mama zaraz poleci i jej kupi 8) )

co prawda mam juz dla niej prezent ( bedzie musial poczekac do jej urodzin w marcu ). Kupie jej te lyzwy :p :D

To się nazywa kochana mama 8) .

Co do świąt to naprawdę nie będzie tak źle. Przecież mam w pracy internet i może ktoś będzie na RW :lol: .

Poza tym już zapowiedziała się jedna przemiła osoba, że któregoś dnia dotrzyma mi towarzystwa, więc będzie ok. :D

Co do łyżew, to próbowałem jeździć dwa razy i za każdym razem ściągali mnie z lodu ciagnąc za kaptur, gdy ja leżałem na plecach :oops: :oops:

ja w prezencie kupiłam sobie kuchenkę pod zabudowę Mastercooka - gazową na czarnej szklanej płycie.

:lol: :lol: :lol:

To ja też się pochwalę.

Kupiłem sobie w prezencie amplituner Pioneera do kina domowego, bo coś nie wierzyłem, że Mikołaj się domyśli :D .

Dobrzę, że w styczniu mam imieniny, to dokupię resztę 8) :oops: :D

ja w prezencie kupiłam sobie kuchenkę pod zabudowę Mastercooka - gazową na czarnej szklanej płycie.

:lol: :lol: :lol:

To ja też się pochwalę.

Kupiłem sobie w prezencie amplituner Pioneera do kina domowego, bo coś nie wierzyłem, że Mikołaj się domyśli :D .

Dobrzę, że w styczniu mam imieniny, to dokupię resztę 8) :oops: :D

Super! :lol:

U nas pod tym względem mała porażka. Miał być telewizor, ale nie wyszło :-?

Może na walentynki, albo rocznicę ślubu :wink: