frosch 24.12.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 sonika ty juz nie spisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam wszystkich wigilijnie witaj widze , ze na 7-ma masz do pracy punktualny byles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Co za poświęcenie. A daleko masz do Sosnowca? Już nawet nie próbuję uczyć się jeździć na łyżwach. Wolę nogę zwichnąć grając w piłkę na sali niż na łyżwach . A ja za pół godziny zmykam do domku a wieczorkiem się zresetuję piwkiem w gronie przyjaciół. Już się nie mogę doczekać nie tak strasznie daleko ..ok 1h samochodem , umowilam sie wlasnie z gosciem na wieczor , wezmie je do domu yupi taka jestem szczesliwa jesli chodzi o pilke , to ja stoje czasem na bramie ( kopa mam slabego ) zycze ci wspanialego wieczoru Ja kopa mam naprawdę mocnego i niektórzy nie chcą grać w przeciwnej drużynie, ale gorzej jest z celnością . No ale jak już trafię to ho, ho.. Wieczorek się udał. Przyjemnie było. Tylko ciężko się dziś wstawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Wieczorek się udał. Przyjemnie było. Tylko ciężko się dziś wstawało gosciu od lyzew zmienil termin na dzis rano , mam nadzieje ,z e mnie nie wyroluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.12.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam , jakie już - dla mnie to jest środek dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam , jakie już - dla mnie to jest środek dnia . taaaaaaaaak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Wieczorek się udał. Przyjemnie było. Tylko ciężko się dziś wstawało gosciu od lyzew zmienil termin na dzis rano , mam nadzieje ,z e mnie nie wyroluje To co On w końcu sprzedaje? Łyżwy czy rolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam wszystkich wigilijnie witaj widze , ze na 7-ma masz do pracy punktualny byles Nawet dwadzieścia minut przed czasem . Za to sobie pójdę godzinę wcześniej. Mikołaj mi kazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 HUUUURRRRRRRRRAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy syna http://www.energydrinks.at/energy/img/bilder/sekt.jpg O co chodzi z tym synem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.12.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam ranne ptaszki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.12.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Właśnie Froscha, rozdwoiłaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam ranne ptaszki . Witam "ranną" ptaszynę . Z tym synem to myślałem, że już sobie pojechałaś na porodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Froscha chyba pojechała po łyżwy. Idę z pół godzinki popracować, a potem może jakieś gatki dla froschki poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.12.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Wy to chyba jeszcze śpicie. Kawa dla wszystkich. Froscha dla Ciebie z mułem ofkors.http://www.coffee-etcetera.com/images/art/CoverShot.jpghttp://gimmecoffee.typepad.com/gimme_coffee/images/artcolleen.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.12.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 HUUUURRRRRRRRRAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy syna http://www.energydrinks.at/energy/img/bilder/sekt.jpg O co chodzi z tym synem? KZE został Tatusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.12.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 HUUUURRRRRRRRRAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy syna http://www.energydrinks.at/energy/img/bilder/sekt.jpg O co chodzi z tym synem? No właśnie to chyba ... o mnie chodzi.. Gadałęm z Frosch na priv i przyznalem się, że nie było mnie dawno na forum bo urodził mi sie syn... W dzienniku budowy opisałem wszystko.. A w ogóle to witam wszystkich po bardzo długiej przerwie.. Czy ktoś o mnie pytał się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.12.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Serdeczne GRATULACJE KZE dla Ciebie i Twojej Zoneczki !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.12.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Serdeczne GRATULACJE KZE dla Ciebie i Twojej Zoneczki !!!!!!! Dzięki, dzięki! Bardzo mi Was z RW brakowało, ale strasznie mialem mało czasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.12.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Serdeczne GRATULACJE KZE dla Ciebie i Twojej Zoneczki !!!!!!! Dzięki, dzięki! Bardzo mi Was z RW brakowało, ale strasznie mialem mało czasu.. A teraz rozumiem masz więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.12.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Kze, suuuppeerrr, gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts