kze 24.12.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Serdeczne GRATULACJE KZE dla Ciebie i Twojej Zoneczki !!!!!!! Dzięki, dzięki! Bardzo mi Was z RW brakowało, ale strasznie mialem mało czasu.. A teraz rozumiem masz więcej ? Teraz mam więcej... Przynajmniej wolne mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 No to teraz wiem już komu pogratulować. Kze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.12.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 No to teraz wiem już komu pogratulować. Kze gratulacje Dzięki, dzięki.. A co u Was słychać? Mam takie zaległości, że może ktoś mi streści ostatnie 2 miesiące..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 No ja raczej tego nie zrobię, bo świerzak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.12.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam Was cieplutko w ten Wigilijny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam Was cieplutko w ten Wigilijny poranek Dzieńdoberek PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.12.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam Was cieplutko w ten Wigilijny poranek Dzieńdoberek PP Ale Was tu dużo. Myślałam, że dziś nikt nie będzie miał czasu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.12.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 No dobrze, na mnie już czas. Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!!! http://www3.100lat.pl/gfx/cards/classic/horizontal/409_card_400ce947ff2e0a19feb2cd14608a830e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam Was cieplutko w ten Wigilijny poranek Dzieńdoberek PP Ale Was tu dużo. Myślałam, że dziś nikt nie będzie miał czasu na forum Normalnie stronka za stronka przelatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Jeszcze godzina i frosch z łyżwami powinna dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.12.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Jeszcze godzina i frosch z łyżwami powinna dotrzeć chyba pójdzie wypróbować na Stadion Zimowy tak się chyba ślizgawka w Sosnowcu nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Jeszcze godzina i frosch z łyżwami powinna dotrzeć chyba pójdzie wypróbować na Stadion Zimowy tak się chyba ślizgawka w Sosnowcu nazywa Pod warunkiem, że ma taki sam rozmiar stopy jak córka( bo to dla Niej miały być te łyżwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.12.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Życze wam kochani nalogowcy zdrowych spokojnych i szczesliwych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 huuuurrrrrrrrraaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy syna http://www.energydrinks.at/energy/img/bilder/sekt.jpg gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Jeszcze godzina i frosch z łyżwami powinna dotrzeć ales wyliczyl pare minut temu wrocilam MAM , MAM , MAM !!!!!!!!!!! mam lyzwy .......sliczne ! takie o jakich marzy moja Olcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Jeszcze godzina i frosch z łyżwami powinna dotrzeć chyba pójdzie wypróbować na Stadion Zimowy tak się chyba ślizgawka w Sosnowcu nazywa Pod warunkiem, że ma taki sam rozmiar stopy jak córka( bo to dla Niej miały być te łyżwy) mamy ten sam rozmiar ........nie tylko stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Wy to chyba jeszcze śpicie. Kawa dla wszystkich. Froscha dla Ciebie z mułem ofkors. http://www.coffee-etcetera.com/images/art/CoverShot.jpg http://gimmecoffee.typepad.com/gimme_coffee/images/artcolleen.JPG olka , jestes super dobra dziewczyna Dzieciatko Ci to dzisiaj wynagrodzi uciekam robic makowki ( wpadne tu na papierosa zobaczyc kogo obgadujecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 No to jak frosch sobie poszła to pogadajmy o... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Jeszcze godzina i frosch z łyżwami powinna dotrzeć ales wyliczyl pare minut temu wrocilam MAM , MAM , MAM !!!!!!!!!!! mam lyzwy .......sliczne ! takie o jakich marzy moja Olcia Sie umi liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Jeszcze godzina i frosch z łyżwami powinna dotrzeć chyba pójdzie wypróbować na Stadion Zimowy tak się chyba ślizgawka w Sosnowcu nazywa Pod warunkiem, że ma taki sam rozmiar stopy jak córka( bo to dla Niej miały być te łyżwy) mamy ten sam rozmiar ........nie tylko stopy A czego jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts