frosch 25.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 No ładne to, to Oczywiscie musiałaś się wszystkim na wigilii pokazać w nowej kreacji no cos ty dzieciatko zna moja mame i oszczedzilo jej zawalu serca zostawiajac paczuszke u mnie w mieszkaniu ( do mamy zawiozlo oficalnie praske ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.12.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Znaczy się oszczędziło wrażeń mamie Co do rankingu to już się nie przytulasz do andre59 Idę popracować, bo w końcu po to przyszedłem do pracy . Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.12.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Znaczy się oszczędziło wrażeń mamie Co do rankingu to już się nie przytulasz do andre59 Idę popracować, bo w końcu po to przyszedłem do pracy . Miłego dnia mysle , ze jeszcze nie raz bede miala okazje sie do niego przytulic ja tez mykam do kuchni przemilego dnia ci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.12.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 dzien doberek donosze ,z e Wigilia byla super moja corka chciala isc w nowych lyzwach na pasterke mam mnostwo prezentow pp , bylas na pasterce ? ( ja niestety nie ) Froszku, nie byłam Za to dziś byłam na mszy o 12 i widziałam fajną piątkę chrzczonych bobasków - czwórka łysolków, a ostatnia dziewczynka miała włosy czarne jak smoła Fajnie to wyglądało I byłam na spacerze w moim-waszym ulubionym parku przy Olimpijskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.12.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 myslalam , ze od Rw-owiczow dostalam prezent sam zobacz http://sklep.krisline.com.pl/includes/thumbnailpopup.php?fileName=../photos/_products/310/hiacynt_gorset.jpg O rany, taki prezent od Mikołaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.12.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Co robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Co robicie? leżymy przed tv .....z brzuchami do góry założe sie ,że mamy podobne gabaryty dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Co robicie? cześć Olusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Froschka cudo ta bielizna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.12.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Co robicie? leżymy przed tv .....z brzuchami do góry założe sie ,że mamy podobne gabaryty dzisiaj ja tez jadłam wiec chyba nie da rady mieć większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Ewka a jak dzieciaki, zadowolone ze szlafroków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Ewka a jak dzieciaki, zadowolone ze szlafroków? Kaska zachwycona po przyjśicu do domu ( byliśmy dzisiaj u rodziców i teściów ) zaraz w niego wskoczyła i namawia nas na szlafrokowy wieczór Dawidowi też sie japa ucieszyła ...jak zobaczył biały szlafrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Ewka a jak dzieciaki, zadowolone ze szlafroków? Kaska zachwycona po przyjśicu do domu ( byliśmy dzisiaj u rodziców i teściów ) zaraz w niego wskoczyła i namawia nas na szlafrokowy wieczór Dawidowi też sie japa ucieszyła ...jak zobaczył biały szlafrok my byliśmy u moich rodziców, ze względu na mój stan niezbyt komfortowo czułam się w bluzce i spódniczce, około 20 przebrałam się w cieplutką sprezentowaną piżamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 a Ty Olka jak sie czujesz ? przecież To juz za kilkanaście dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.12.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 a Ty Olka jak sie czujesz ? przecież To juz za kilkanaście dni teoretycznie to jakieś 33 dni, dziś zaczynamy 35 tydzień, dobrze się czuje, dziś byliśmy na godzinnym spacerze, pod koniec już trochę plecy bolały ale jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 a Ty Olka jak sie czujesz ? przecież To juz za kilkanaście dni teoretycznie to jakieś 33 dni, dziś zaczynamy 35 tydzień, dobrze się czuje, dziś byliśmy na godzinnym spacerze, pod koniec już trochę plecy bolały ale jest ok no tak....... okolice Dnia Babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.12.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Cześć dziewczyny Ew-ka, wszystkiego najlepszego z okazji imenin http://www.twojekwiaty.pl/photo/613.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Froschka cudo ta bielizna . zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 cze Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Olka ....znasz tą płytę ? Kolędy na XXI Wiek Preisnera ....uwielbiam ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts