frosch 27.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Tobie coś porządnego? po co? Żeby w szafie leżało? Froschka, a nie dodałaś Tesce jednej stronki za dużo przypadkiem? i tak wszystko lezy w szafie po co mi bielizna ? sorrki ,poprawilam ( tak to jest jak sie stronke zdobywa , w nieodpowiednim momencie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 veruuuuuniaaaa !!!!! beeeeeeti !!!!!!!!!!!! .....zuuuuupa stygnie smacznego http://img201.imageshack.us/img201/5919/imag0001yp4.jpg zostało coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 To ja też idę sobie ponieużywać bieliznę Papa, miłej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 zmykam, papatki pa andre http://bbarbraa.blox.pl/resource/calus_na_dobranoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 To ja też idę sobie ponieużywać bieliznę Papa, miłej nocki! http://www.papa.org.uk/images/papa_logo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 zostało coś jeszcze zostalo , ale jest zimna podgrzac ci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Cześć Aga wybierasz się na zlot? Na dzień dzisiejszy tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Cześć Aga wybierasz się na zlot? Na dzień dzisiejszy tak jak dzisiaj wyjdziesz to za wczesnie chyba , ze przez Deutschland idziesz , to sie z toba zabiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Froscha jaka nie kumata wszak wyczułam na odległośc że u Ciebie bielizna w szafie więc ja tylko gratki za stronkę moja też w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Froscha jaka nie kumata wszak wyczułam na odległośc że u Ciebie bielizna w szafie więc ja tylko gratki za stronkę moja też w szafie agunia , wlasnie kumata bardzo jestes przynajmniej Frosch w szafie dzis nie bedzie spal tylko ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Cześć Aga wybierasz się na zlot? Na dzień dzisiejszy tak jak dzisiaj wyjdziesz to za wczesnie chyba , ze przez Deutschland idziesz , to sie z toba zabiore Jeszcze nie wyjeżdżam A szkoda U nas maj imprezowy ale mam nadzieje że uda się dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Froscha jaka nie kumata wszak wyczułam na odległośc że u Ciebie bielizna w szafie więc ja tylko gratki za stronkę moja też w szafie agunia , wlasnie kumata bardzo jestes przynajmniej Frosch w szafie dzis nie bedzie spal tylko ze mna Dobrze że nie mam szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Froscha jaka nie kumata wszak wyczułam na odległośc że u Ciebie bielizna w szafie więc ja tylko gratki za stronkę moja też w szafie agunia , wlasnie kumata bardzo jestes przynajmniej Frosch w szafie dzis nie bedzie spal tylko ze mna Dobrze że nie mam szafy chcialabym z Froschkiem jechac , ale plan w maju rownie napiety jak marcu mam jednak nadzieje , ze cos wykombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Kombinujcie, ja już rodzinei zapowiedziałam. Mąż jest na tak a dziewczyny najwyżej zostana u babci Mam tylko nadzieje że nic u niego w firmie się nie wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 zostało coś jeszcze zostalo , ale jest zimna podgrzac ci ? pytanie grzać i mogę z garca coby talerzy nie marasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Jedz z talerza pozmywam nie cierpię jak ktos je z garnków co oczywiście mój Sławuś czyni notorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 To ja też uciekam Dobrej i niegrzecznej nocki życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Jedz z talerza pozmywam nie cierpię jak ktos je z garnków co oczywiście mój Sławuś czyni notorycznie ale ja potem umiem do zmywarki włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 zostało coś jeszcze zostalo , ale jest zimna podgrzac ci ? pytanie grzać i mogę z garca coby talerzy nie marasić z gorka malo yntylygyntnie jest , bier z talyrza , mom spüllmaszyna http://www.krohneonline.de/assets/images/guten_Appetit-jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 zostało coś jeszcze zostalo , ale jest zimna podgrzac ci ? pytanie grzać i mogę z garca coby talerzy nie marasić z gorka malo yntylygyntnie jest , bier z talyrza , mom spüllmaszyna http://www.krohneonline.de/assets/images/guten_Appetit-jpg.jpg ale jo lubia jak łyżka dropie po garcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts