Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

ale pogoda :o znów świeci słońce :-?

a teraz spadam do pracy - musze sprawdzić co myszy robia jak kota nie ma :wink:

Chciałaś powiedzieć "Kociczki" chyba :wink: Miłego popołudnia :D

dobrze napisałam -KOTA ,czyli szefa czyli mojego H :wink: ....który sobie na żaglach pływa ...mnie sie nikt nie boi :lol:

dobrze napisałam -KOTA ,czyli szefa czyli mojego H :wink: ....który sobie na żaglach pływa ...mnie sie nikt nie boi :lol:

Może to tylko Tobie tak się wydaje :wink: A Hausband to ma dobrze :D Trochę Go wywieje :-?

właśnie zadzwonił ,że w słońcu maja 30 stopni !!!! :o

a u mnie jest 14 :(

czyli prognozy pogody są niesprawdzalne bo zapowiadali strasznie zimny tydzień na Mazurach ,a tam super warunki do żeglowania :lol:

Melduję, że córa z zerówy odebrana...cała szczęśliwa 8) :D i nikogo nie objechała :o :wink: :lol: ...

Braza kawka akuraśna ...o tej porze właśnie pijam...a to słonko od ullerki i u mnie zza chmurek wyziera :)

u mnie ponuro :( ....jeszcze 2 godziny :roll: .... chyba jestem porypana :roll: ale jak zobaczę, że już ok to mi ulży :roll: ...mama nadzieję, że bedzie ok :roll:

Melduję, że córa z zerówy odebrana...cała szczęśliwa 8) :D i nikogo nie objechała :o :wink: :lol: ...

Braza kawka akuraśna ...o tej porze właśnie pijam...a to słonko od ullerki i u mnie zza chmurek wyziera :)

Gratulki dla córuni, że wytrzymała :D

Kawę to pijam na okrągło :-? Lubię i potrzebuję, bo bez - to jestem jak średniointeligentny szympans :wink: