braza 11.10.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Przybyłam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ... poczekałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ... i wybyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dzien dobry Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla twego meza Ew-ka na twe ręce składam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ale miałam dzien. Mały mi zachorował, złapał jakiegos wirusa i ma taka chrype, że panowie po całonocnej imprezie by sie jej niepowstydzili. Na szczeście na razie bez antybiotyku. Ale musze bacznie obserwowac żeby w co gorszego nie przeszło. Tylko jak on te piguły będzie łykał? , niby mam rozgniatac i podawac ale to istny koszmar bo większość jest wypluta Moze ma ktos jakis sposób jak takie paskudztwa podawać dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Czść Ullerciu Ja podawałam rozpouszczone w łyżeczce słodkiej herbaty. Lecę z psem, później zajrzę i pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 co tak smutnie???????? gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dzieki Braza chyba spróbuje wieczorem, wczesniej dałam z herbata ale gorzka (ja nie słodze) a wieczorem posłodze i moze jakos sie uda. Dużo tego na raz do wzięcia ma chyba bede dzielic i podawac co 15 min żeby nie zwymiotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ila gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ale miałam dzien. Mały mi zachorował, złapał jakiegos wirusa i ma taka chrype, że panowie po całonocnej imprezie by sie jej niepowstydzili. Na szczeście na razie bez antybiotyku. Ale musze bacznie obserwowac żeby w co gorszego nie przeszło. Tylko jak on te piguły będzie łykał? , niby mam rozgniatac i podawac ale to istny koszmar bo większość jest wypluta Moze ma ktos jakis sposób jak takie paskudztwa podawać dziecku ja swojemu podawalam rozgniecione w zelku no bo on je uwielbial......( byly takie nieduze kawalki i je wciskalam, znajoma dawala w mambie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ale miałam dzien. Mały mi zachorował, złapał jakiegos wirusa i ma taka chrype, że panowie po całonocnej imprezie by sie jej niepowstydzili. Na szczeście na razie bez antybiotyku. Ale musze bacznie obserwowac żeby w co gorszego nie przeszło. Tylko jak on te piguły będzie łykał? , niby mam rozgniatac i podawac ale to istny koszmar bo większość jest wypluta Moze ma ktos jakis sposób jak takie paskudztwa podawać dziecku ja swojemu podawalam rozgniecione w zelku no bo on je uwielbial......( byly takie nieduze kawalki i je wciskalam, znajoma dawala w mambie takie cos nie przejdzie bo mały nie ma jeszcze zebów i narazie tylko papki, zupki, kaszki i takie tam zajada oprócz cyca , on ma 8 miesiecy, ze starszym to nie ma problemów wszystko przełknie a tran to specjalnie rozgryza bo go uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ojej, ullerowa Ja nie pomogę, bo mój mały wszystkie lekarstwa uwielbia i jeszcze nie trafiło nam się takie, które by wypluł. Na hasło "a teraz lekarstwo" buzia mu się śmieje i sama rozdziawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.10.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ale miałam dzien. Mały mi zachorował, złapał jakiegos wirusa i ma taka chrype, że panowie po całonocnej imprezie by sie jej niepowstydzili. Na szczeście na razie bez antybiotyku. Ale musze bacznie obserwowac żeby w co gorszego nie przeszło. Tylko jak on te piguły będzie łykał? , niby mam rozgniatac i podawac ale to istny koszmar bo większość jest wypluta Moze ma ktos jakis sposób jak takie paskudztwa podawać dziecku ja swojemu podawalam rozgniecione w zelku no bo on je uwielbial......( byly takie nieduze kawalki i je wciskalam, znajoma dawala w mambie takie cos nie przejdzie bo mały nie ma jeszcze zebów i narazie tylko papki, zupki, kaszki i takie tam zajada oprócz cyca , on ma 8 miesiecy, ze starszym to nie ma problemów wszystko przełknie a tran to specjalnie rozgryza bo go uwielbia ja mojemu daje codziennie leki w proszku to mogę ci poradzić wrzucam tabletkę , rozgniatam, dolewam trochę wody i dużo herbatki w proszku hippa, mieszam , do strzykawki i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.10.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 co tak smutnie???????? gratki Teska co ty na tego hajduka najeżdżałaś 4 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.10.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a i cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ale miałam dzien. Mały mi zachorował, złapał jakiegos wirusa i ma taka chrype, że panowie po całonocnej imprezie by sie jej niepowstydzili. Na szczeście na razie bez antybiotyku. Ale musze bacznie obserwowac żeby w co gorszego nie przeszło. Tylko jak on te piguły będzie łykał? , niby mam rozgniatac i podawac ale to istny koszmar bo większość jest wypluta Moze ma ktos jakis sposób jak takie paskudztwa podawać dziecku ja swojemu podawalam rozgniecione w zelku no bo on je uwielbial......( byly takie nieduze kawalki i je wciskalam, znajoma dawala w mambie takie cos nie przejdzie bo mały nie ma jeszcze zebów i narazie tylko papki, zupki, kaszki i takie tam zajada oprócz cyca , on ma 8 miesiecy, ze starszym to nie ma problemów wszystko przełknie a tran to specjalnie rozgryza bo go uwielbia ja mojemu daje codziennie leki w proszku to mogę ci poradzić wrzucam tabletkę , rozgniatam, dolewam trochę wody i dużo herbatki w proszku hippa, mieszam , do strzykawki i już to jest najlepsza metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.10.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ale miałam dzien. Mały mi zachorował, złapał jakiegos wirusa i ma taka chrype, że panowie po całonocnej imprezie by sie jej niepowstydzili. Na szczeście na razie bez antybiotyku. Ale musze bacznie obserwowac żeby w co gorszego nie przeszło. Tylko jak on te piguły będzie łykał? , niby mam rozgniatac i podawac ale to istny koszmar bo większość jest wypluta Moze ma ktos jakis sposób jak takie paskudztwa podawać dziecku ja swojemu podawalam rozgniecione w zelku no bo on je uwielbial......( byly takie nieduze kawalki i je wciskalam, znajoma dawala w mambie takie cos nie przejdzie bo mały nie ma jeszcze zebów i narazie tylko papki, zupki, kaszki i takie tam zajada oprócz cyca , on ma 8 miesiecy, ze starszym to nie ma problemów wszystko przełknie a tran to specjalnie rozgryza bo go uwielbia ja mojemu daje codziennie leki w proszku to mogę ci poradzić wrzucam tabletkę , rozgniatam, dolewam trochę wody i dużo herbatki w proszku hippa, mieszam , do strzykawki i już to jest najlepsza metoda i chyba jedyna do przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Jedyna to nie, łyżeczka z herbatą też jest dobra, szczególnie przy takich maluchach. Ullercia, wypróbuj wszystko i będziesz wiedziała. Witam wszystkich. z którymi jeszcze się nie witałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.10.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a ja mam straszny kłopot ze starszym anoreksja czy co nic nie chce jeść kanapki przynosi ze szkoły śniadania rano nie chce jeść obiad...ledwo dziubnął potem powiedziałam, że był obiad teraz zje kolację bo już po chwili zaczął szukać cirios albo jakieś inne kangus to powiedziałam, że ewent może zjeść jogurt ...to zjadł3 teraz siedzi i ryczy, że nie zje kanapki bo śmierdzi - wędlina z misiem, polędwica dzisiaj kupiona ..już nie wyrabiam a za godzinę ma trening nie wyrabiam z jego jedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a ja mam straszny kłopot ze starszym anoreksja czy co nic nie chce jeść kanapki przynosi ze szkoły śniadania rano nie chce jeść obiad...ledwo dziubnął potem powiedziałam, że był obiad teraz zje kolację bo już po chwili zaczął szukać cirios albo jakieś inne kangus to powiedziałam, że ewent może zjeść jogurt ...to zjadł3 teraz siedzi i ryczy, że nie zje kanapki bo śmierdzi - wędlina z misiem, polędwica dzisiaj kupiona ..już nie wyrabiam a za godzinę ma trening nie wyrabiam z jego jedzeniem zmień rodzaj pieczywa zmień wędlinę, maslo, ser na kolacje rób pitę, grzanki, placki. Przejdzie mu PS Najlepiej weź go sklepu i niech sam wybierze co chce. A w szlole pewnie wpiernicza chipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts