ullerowa 11.10.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 u mnie ze starszym tez był problem z jedzeniem, ale drastycznie ograniczyłam słodycze i juz nie ma, za to sa owoce, soki, uśmiechniete kanapki, nalesniczki, placki z jabłkami, kaszki róznego rodzaju, praktycznie jada wszystko włacznie ze szpinakiem i watróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.10.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a ja mam straszny kłopot ze starszym anoreksja czy co nic nie chce jeść kanapki przynosi ze szkoły śniadania rano nie chce jeść obiad...ledwo dziubnął potem powiedziałam, że był obiad teraz zje kolację bo już po chwili zaczął szukać cirios albo jakieś inne kangus to powiedziałam, że ewent może zjeść jogurt ...to zjadł3 teraz siedzi i ryczy, że nie zje kanapki bo śmierdzi - wędlina z misiem, polędwica dzisiaj kupiona ..już nie wyrabiam a za godzinę ma trening nie wyrabiam z jego jedzeniem zmień rodzaj pieczywa zmień wędlinę, maslo, ser na kolacje rób pitę, grzanki, placki. Przejdzie mu PS Najlepiej weź go sklepu i niech sam wybierze co chce. A w szlole pewnie wpiernicza chipsy pieczywo - to tylko bułki i muszą być białe bo jak nie to już nie zje , toleruje tylko jedną wędlinę...miodową z indyka chipsy oczywiście uwielbia ale ostatnio ma totalny szlaban na to cudo Boże dobrze, że ten mały co mu dasz to wszystko zje i zachwala ...mam nadzieję, że mu nie przejdzie z ostatniej chwili - wędlina została wymieniona na miodową....je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a ja mam straszny kłopot ze starszym anoreksja czy co nic nie chce jeść kanapki przynosi ze szkoły śniadania rano nie chce jeść obiad...ledwo dziubnął potem powiedziałam, że był obiad teraz zje kolację bo już po chwili zaczął szukać cirios albo jakieś inne kangus to powiedziałam, że ewent może zjeść jogurt ...to zjadł3 teraz siedzi i ryczy, że nie zje kanapki bo śmierdzi - wędlina z misiem, polędwica dzisiaj kupiona ..już nie wyrabiam a za godzinę ma trening nie wyrabiam z jego jedzeniem a może weź go do kuchni i niech sam sobie zrobi kanapke bo taka lepiej smakuje, mam znajomych u których taka metoda zdała egzamin i dziecko zaczeło jesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 PS Najlepiej weź go sklepu i niech sam wybierze co chce. A w szlole pewnie wpiernicza chipsy u mnie jak robię ze starszym zakupy w miesnym ion sobie wybiera wedline to zaraz po zapłaceniu jest degustacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 u mnie strszy teraz na angielskim z tata pojechał, a młodszy zasnał, bede musiała go budzic o 8 na leki no chyba że sam wstanie wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 u mnie strszy teraz na angielskim z tata pojechał, a młodszy zasnał, bede musiała go budzic o 8 na leki no chyba że sam wstanie wczesniej To masz luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 u mnie strszy teraz na angielskim z tata pojechał, a młodszy zasnał, bede musiała go budzic o 8 na leki no chyba że sam wstanie wczesniej To masz luzik juz nie, dziecie wstało i marudzi ale dzisiaj musze wszystko zniesc, moze jutro bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witajcie czesc Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Cześć Kasia Cześć AniaAniu, wysłalam na priv. nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Hej, w końcu ktoś przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Hej, w końcu ktoś przyszedł 20 minut temu mówiłam Ci cześć. Futrzak to jednak gościu Cześć Jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No i to z różańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No i to z różańca Jea, Ty też do Komunii idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Hej, w końcu ktoś przyszedł 20 minut temu mówiłam Ci cześć. Futrzak to jednak gościu Cześć Jea No wiem, ale potem widziałyśmy się tylko w komentarzach a jea, tak to jesdnak gościu, chyba na własne oczy żem nie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Hej, w końcu ktoś przyszedł 20 minut temu mówiłam Ci cześć. Futrzak to jednak gościu Cześć Jea No wiem, ale potem widziałyśmy się tylko w komentarzach a jea, tak to jesdnak gościu, chyba na własne oczy żem nie widziała Gościu, to wygląd ma i poważanie ja tego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No i to z różańca na różańcu byłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Hej, w końcu ktoś przyszedł 20 minut temu mówiłam Ci cześć. Futrzak to jednak gościu Cześć Jea No wiem, ale potem widziałyśmy się tylko w komentarzach a jea, tak to jesdnak gościu, chyba na własne oczy żem nie widziała Gościu, to wygląd ma i poważanie ja tego nie mam Twoja skromność Futrzaczku jest powalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 hej różancówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts