ila66 12.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 stukpuk napisał: andzik.78 napisał: stukpuk napisał: Dobranoc WSZYSTKIM papappa żartuje.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ila, co Cię tak dzisiaj nosi? Może jednak wrócimy do grzańców? ps. dajcie linka na nk, bardzo ładnie proszę Do północy pilnuje pieca i z przyjemnością pooglądam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.01.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ila66 napisał: ANDZIK ???? ZDJĘCIA POKASOWAŁAS ????? już dawnoo.. teraz sie odchudzam, na siłownię do miasta jeżdżę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 TMK napisał: Ila, co Cię tak dzisiaj nosi? Może jednak wrócimy do grzańców? ps. dajcie linka na nk, bardzo ładnie proszę Do północy pilnuje pieca i z przyjemnością pooglądam forumowiczów DAWAJ SWOJE NAMIARY NA POCZTE MURATORA ZARAZ SIE U CIEBIE POKAZE NA nk HAHAHA, A TAM JUZ ZNAJDZIESZ CAŁA RESZTĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ila, a ja tak chciałam inkognito, a Ty mnie zdradzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 uciekam spać..dobrej nocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Stuk faktycznie poszedł spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ila66 napisał: TMK napisał: Ila, co Cię tak dzisiaj nosi? Może jednak wrócimy do grzańców? ps. dajcie linka na nk, bardzo ładnie proszę Do północy pilnuje pieca i z przyjemnością pooglądam forumowiczów DAWAJ SWOJE NAMIARY NA POCZTE MURATORA ZARAZ SIE U CIEBIE POKAZE NA nk HAHAHA, A TAM JUZ ZNAJDZIESZ CAŁA RESZTĘ a masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 malka napisał: ila, a ja tak chciałam inkognito, a ty mnie zdradzasz przecież jestes nic nie zdradzam stuka to zaraz kazdy pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 tmk napisał: ila66 napisał: tmk napisał: ila, co cię tak dzisiaj nosi? Może jednak wrócimy do grzańców? ps. Dajcie linka na nk, bardzo ładnie proszę do północy pilnuje pieca i z przyjemnością pooglądam forumowiczów dawaj swoje namiary na poczte muratora zaraz sie u ciebie pokaze na nk hahaha, a tam juz znajdziesz cała resztę a masz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ila66 napisał: malka napisał: Ila, a ja tak chciałam inkognito, a Ty mnie zdradzasz PRZECIEŻ JESTES NIC NIE ZDRADZAM STUKA TO ZARAZ KAZDY POZNA no dobra, to zróby z tego zabawę, jak TMK, znajdzie mnie wśród Twoich znajomych to ... co proponujesz tylko bez spisków ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 malka napisał: ila66 napisał: malka napisał: Ila, a ja tak chciałam inkognito, a Ty mnie zdradzasz PRZECIEŻ JESTES NIC NIE ZDRADZAM STUKA TO ZARAZ KAZDY POZNA no dobra, to zróby z tego zabawę, jak TMK, znajdzie mnie wśród Twoich znajomych to ... co proponujesz tylko bez spisków ok ? to tylko kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 malka napisał: ila66 napisał: malka napisał: Ila, a ja tak chciałam inkognito, a Ty mnie zdradzasz PRZECIEŻ JESTES NIC NIE ZDRADZAM STUKA TO ZARAZ KAZDY POZNA no dobra, to zróby z tego zabawę, jak TMK, znajdzie mnie wśród Twoich znajomych to ... co proponujesz tylko bez spisków ok ? CIEBIE CIĘŻKO BEDZIE ZNALEŚĆ BEDZIESZ MUSIAŁA MU COS PODPOWIEDZIEC JA MILCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Spoko Ila ma tylko 234 znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ila66 napisał: CIEBIE CIĘŻKO BEDZIE ZNALEŚĆ BEDZIESZ MUSIAŁA MU COS PODPOWIEDZIEC JA MILCZE zaczynam selekcjonowac górny śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 tmk napisał: malka napisał: ila66 napisał: malka napisał: ila, a ja tak chciałam inkognito, a ty mnie zdradzasz przecież jestes nic nie zdradzam stuka to zaraz kazdy pozna no dobra, to zróby z tego zabawę, jak tmk, znajdzie mnie wśród twoich znajomych to ... Co proponujesz tylko bez spisków ok ? to tylko kwestia czasu sądzę,ze pare osob znajdziesz bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No co Ty nic Mu nie podpowiem Jak odrzuci facetów z Twoich znajomych to niewiele Mu zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 malka napisał: no co ty nic mu nie podpowiem jak odrzuci facetów z twoich znajomych to niewiele mu zostanie chyba jest pół na pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ila66 napisał: malka napisał: No co Ty nic Mu nie podpowiem Jak odrzuci facetów z Twoich znajomych to niewiele Mu zostanie CHYBA JEST PÓŁ NA PÓŁ no to tylko setka z hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A mówiłam Ci już ,że fajowego masz psa ? Pienkny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts