stukpuk 01.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to kiedy wreszcie zacznie się ten rozruch na RW? Tylko dyżurny , poczciwy Stuczek tu zagląda? Zwary i gotowy do wszelkich zabaw terenowych Np. kopanie rowów, szukanie kluczy w trawie itd. Raczej myślałem o przejściu się z wykrywaczem do metalu po plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to kiedy wreszcie zacznie się ten rozruch na RW? Tylko dyżurny , poczciwy Stuczek tu zagląda? Zwary i gotowy do wszelkich zabaw terenowych Np. kopanie rowów, szukanie kluczy w trawie itd. Raczej myślałem o przejściu się z wykrywaczem do metalu po plaży Przy takiej pogodzie, w śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to kiedy wreszcie zacznie się ten rozruch na RW? Tylko dyżurny , poczciwy Stuczek tu zagląda? Zwary i gotowy do wszelkich zabaw terenowych Np. kopanie rowów, szukanie kluczy w trawie itd. Raczej myślałem o przejściu się z wykrywaczem do metalu po plaży Przy takiej pogodzie, w śniegu Czy już wszystkim ten śnieg i mróz przeszkadza? Gdzie............przygoda, wiatr we włosach i kanapki z czarnym salcesonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to kiedy wreszcie zacznie się ten rozruch na RW? Tylko dyżurny , poczciwy Stuczek tu zagląda? Zwary i gotowy do wszelkich zabaw terenowych Np. kopanie rowów, szukanie kluczy w trawie itd. Raczej myślałem o przejściu się z wykrywaczem do metalu po plaży Przy takiej pogodzie, w śniegu Czy już wszystkim ten śnieg i mróz przeszkadza? Gdzie............przygoda, wiatr we włosach i kanapki z czarnym salcesonem? Wszystko na tak, za wyjątkiem śniegu i mrozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to kiedy wreszcie zacznie się ten rozruch na RW? Tylko dyżurny , poczciwy Stuczek tu zagląda? Zwary i gotowy do wszelkich zabaw terenowych Np. kopanie rowów, szukanie kluczy w trawie itd. Raczej myślałem o przejściu się z wykrywaczem do metalu po plaży Przy takiej pogodzie, w śniegu Czy już wszystkim ten śnieg i mróz przeszkadza? Gdzie............przygoda, wiatr we włosach i kanapki z czarnym salcesonem? Wszystko na tak, za wyjątkiem śniegu i mrozu A także oprócz salcesonu ! Ostatnio salceson kupiłem tylko dla kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to kiedy wreszcie zacznie się ten rozruch na RW? Tylko dyżurny , poczciwy Stuczek tu zagląda? Zwary i gotowy do wszelkich zabaw terenowych Np. kopanie rowów, szukanie kluczy w trawie itd. Raczej myślałem o przejściu się z wykrywaczem do metalu po plaży Przy takiej pogodzie, w śniegu Czy już wszystkim ten śnieg i mróz przeszkadza? Gdzie............przygoda, wiatr we włosach i kanapki z czarnym salcesonem? Wszystko na tak, za wyjątkiem śniegu i mrozu I wszystko zepsułaś........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie chciałam A dobry salceson nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie chciałam A dobry salceson nie jest zły A dobry salcesonik lubi pływać....... My za małolata na salceson mówiliśmy "szynka z obrazkami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie chciałam A dobry salceson nie jest zły A dobry salcesonik lubi pływać....... My za małolata na salceson mówiliśmy "szynka z obrazkami" U nas to było "lastriko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie chciałam A dobry salceson nie jest zły A dobry salcesonik lubi pływać....... My za małolata na salceson mówiliśmy "szynka z obrazkami" U nas to było "lastriko" dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie chciałam A dobry salceson nie jest zły A dobry salcesonik lubi pływać....... My za małolata na salceson mówiliśmy "szynka z obrazkami" U nas to było "lastriko" dobre Jak było domowe, to było pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja potrzeć na salceson nie mogę. Niedobrze mi się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie chciałam A dobry salceson nie jest zły A dobry salcesonik lubi pływać....... My za małolata na salceson mówiliśmy "szynka z obrazkami" U nas to było "lastriko" dobre Jak było domowe, to było pyszne Nie ma to jak świnka przeroboina w domowe przetwory kiełbaśnicze PS.Spadam po żonę........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja potrzeć na salceson nie mogę. Niedobrze mi się robi. Pewnie nigdy nie jadłeś pysznego domowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja potrzeć na salceson nie mogę. Niedobrze mi się robi. Pewnie nigdy nie jadłeś pysznego domowego To prawda. Nie miałem okazji. właściwie mógłbym spróbować pod warunkiem żeby ciemno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.02.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja też zawsze lubiłam. Ale nie kupuję, bo nikt w domu nie chce tego jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja potrzeć na salceson nie mogę. Niedobrze mi się robi. Pewnie nigdy nie jadłeś pysznego domowego To prawda. Nie miałem okazji. właściwie mógłbym spróbować pod warunkiem żeby ciemno było Niektórzy jedzą flaczki z zamkniętymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 http://us.123rf.com/400wm/400/400/dolgachov/dolgachov0906/dolgachov090600105/4970150.jpg Kurcze........ona goła jest? Stuk, Ty masz naprawdę koci wzrok! Wszystko musisz wypatrzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja potrzeć na salceson nie mogę. Niedobrze mi się robi. Pewnie nigdy nie jadłeś pysznego domowego To prawda. Nie miałem okazji. właściwie mógłbym spróbować pod warunkiem żeby ciemno było Niektórzy jedzą flaczki z zamkniętymi oczami A co im to pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.02.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja potrzeć na salceson nie mogę. Niedobrze mi się robi. Pewnie nigdy nie jadłeś pysznego domowego To prawda. Nie miałem okazji. właściwie mógłbym spróbować pod warunkiem żeby ciemno było Niektórzy jedzą flaczki z zamkniętymi oczami A co im to pomoże? Kiedyś, w dzieciństwie, nie było u mnie światła z powodu jakiejś awarii. Dostałem kaszę mannę na mleku z robakami, których nie było widać po ciemku. Wniosek - jak człowiek nie widzi to wszystko zje ! Nawiasem mówiąc moja Mama miała potężne wyrzuty sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts