alibabka 23.09.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ooo, witaj, Stuk! Jakoś tu dziwnie teraz.... Wszystko takie malutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 23.09.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 A co tam u Kajtusia słychać? Daje Wam trochę pospać w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 24.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 @alibabka ma nową stronkę, trzeba wrócić do starych zwyczajów i dorobić te kilka tyś. stron. Było 17 jest juz 18 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.09.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Kajtek jak to tatuś............rez grzeczny raz daje popalić i ciężkie nocki mamay hehhehehhee ale jak się powiedzieło A trzeba i Byyyyyyyyyyyyyyy powiedzieć.Niedługo stuknie mu pierwszy miesiąc!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 24.09.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 No to chyba trzeba zacząć liczyć od nowa Zadałam sobie trochę trudu i przeliczyłam zdobywców nowych stronek RW (tych osiemnastu). Wyszło mi coś takiego: Rankingum Recordum: 1. alibabka- 5 2.PliP- 4 3.betina 71- 3 4.rafli_rs, stukpuk- 2 5.cieszynianka, Karolka- 1 Streszczenium: Pomieszanie z poplątaniem.Zniknęło ponad 5 tysiecy stron Rekordu wpisów, pojawiło się w to miejsce 17 (sic!) Nawet stali bywalcy RW mieli problem, jak i co tu teraz robić...Nastąpił chwilowy przestój, po czym została podjęta próba reanimacji RW Aby starej tradycji stało się zadość, poproszę teraz o gacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu J 25.09.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Hejkum Kejkum Witam serdecznie tu Ojciec Zalozyciel ( jak mnie ktos kiedys ladnie nazwal ). Co slychac w wielkim swiecie ? ( tak tak gazet nie czytam ) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.09.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Ku chwale RW trzeba stronki nabijać!!!!A ciewkawe co się stało z poprzednimi stronami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu J 25.09.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Wogole cos sie popsulo, nie moge sie zalogowac pod swoim nickiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 dobranoc rekordowcy.......... A gdzie gacie jakieś??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 26.09.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 A jak tutaj można teraz wstawić czyjś cytat??? http://emoty.blox.pl/resource/bezradny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 No włąśnie, mam ten sam problem, bo jak tu...............powielać golizne......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.09.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Idę Kajtka karmić i spać.........ciekawe ile razy się dzisiejszej nocy obudzi?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 A jak tutaj można teraz wstawić czyjś cytat??? http://emoty.blox.pl/resource/bezradny.gif Dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.09.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Idę Kajtka karmić i spać.........ciekawe ile razy się dzisiejszej nocy obudzi?????? TY go karmisz? Zamieniłeś się rolą ze Stukową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.09.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Pięknie ........... nie potrafię wstawiać cytatów, wobec tego idę na łatwiznę ...... alibabka napisała:"Aby starej tradycji stało się zadość, poproszę teraz o gacie... " Mogą być???? Dodatki gratis http://www.powabna.com/UserFiles/Image/Floris%20IImale.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Pięknie ........... nie potrafię wstawiać cytatów Zdaje się , że wpadłam na trop.... ........ale tylko na trop samego cytowania ........ a gdzie autor cytatu????? TMK zapodawaj koło ratunkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 27.09.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Hmmm. Dlaczego na niektórych tematach np. na "Rekordzie Wpisów" i "Skojarzeniach" po dodaniu wpisów nie zmienia sie liczba ilości wpisów ? Czy ktoś wie co się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.09.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Hmmm. Dlaczego na niektórych tematach np. na "Rekordzie Wpisów" i "Skojarzeniach" po dodaniu wpisów nie zmienia sie liczba ilości wpisów ? Czy ktoś wie co się dzieje ? Też to zauważyłam... Pewnie ma to zapobiegać nabijaniu sobie postów na tematach zabawowych... Żeby za szybko nie podnosić sobie rangi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.09.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Podejrzewam, że "Skojarzenia" umrą śmiercią naturalną... A "Rekord wpisów"? To zależy już tylko od nas - nielicznych niedobitków... Betinka, dzięki za gacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.09.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Skrzydła podcięte ........... szybować to my nie będziemy, ............. , ale podreptać dalej możemy. ....... jeszcze sie podzielę ....... na siostrzanym forum powielili schemat RW ......... i gacie są i rekordum i streszczenium ......... wiem , że Murator wyłączności nie ma,....... jakoś tak mi niesmacznie...... i trochę smutno ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts