Karolka 12.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Helo hello Kochani oj dawno mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 12.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 mam takie pytanko jaki producent okien jest najlepszy jakie okna są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 12.01.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Moja koleżanka dostała tą "poradę" jako już wypróbowaną i z dobrymi efektami Sama ją też wypróbowała na sobie, też z dobrymi efektami. Teraz ja ją wypróbowałam i mogę polecić następnym chętnym na takie eksperymenty..... Zastanawiałyśmy się, na czym polega działanie oliwek i doszłyśmy do wniosku, że tłuszcz zawarty w oliwkach "spala" alkohol. Alkohol jest szybciej przetwarzany i nie zalega w organizmie. Ale to oczywiście tłumaczenie dowolne...... Może ktoś wymyśli lepsze? Wow nie wiedziałam )) a ja bardzo lubię oliwki ) muszę wypróbować ) ja po imprezach jem brokuły oczyszczają wątrobę ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No brokuły mogę jeść, ale oliwek niestety nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.01.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A propo, Brokuły w jakiej postaci?- surowe czy przetworzone, a może nie ma znaczenia?Wiedziałam, że brokuły dobre są przy anemii, ale nie wiedziałam, że oczyszczają wątrobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 13.01.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 O brokułach jeszcze nie słyszałam Jeżeli to wypróbowana metoda, to i ja spróbuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.01.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Oliwki ,brokuły?A gdzie jakieś mięsko? Surowe najlepiej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A propo, Brokuły w jakiej postaci?- surowe czy przetworzone, a może nie ma znaczenia? Wiedziałam, że brokuły dobre są przy anemii, ale nie wiedziałam, że oczyszczają wątrobę. ugotowane najlepiej na parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Oliwki ,brokuły? A gdzie jakieś mięsko? Surowe najlepiej...... a mięsko no cóż może jakaś jagnięcina ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.01.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 .....albo rybie mięsko z wątłusza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 14.01.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jeśli mięsko na surowo to jedynie rybki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 14.01.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 ugotowane najlepiej na parze Masz może swój sprawdzony sposób na przyrządzanie na parze? Przymierzam się do tego od dawna, ale nie wiem jaki sposób jest najlepszy. Byłabym wdzięczna za sugestie w tym względzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 .....albo rybie mięsko z wątłusza...... A byłem ostatnio na wątłuszach..........i 30 bolków złapałem Na miesiąc starczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 14.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Masz może swój sprawdzony sposób na przyrządzanie na parze? Przymierzam się do tego od dawna, ale nie wiem jaki sposób jest najlepszy. Byłabym wdzięczna za sugestie w tym względzie:) jak gotuję na parze to na takim wkładzie do garnka , ale i tak wolą z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.01.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 jak gotuję na parze to na takim wkładzie do garnka , ale i tak wolą z wody Właśnie tego się obawiam, że i tak woleliby z wody, więc po co kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 15.01.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Właśnie tego się obawiam, że i tak woleliby z wody, więc po co kombinować Ja też mam wkład do garnka. I nikogo się nie pytam, co woli, tylko gotuję na parze i już! Niech spróbują grymasić! Zawsze mogą se sami ugotować w wodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 sama już nie wiem...decydować się? czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 16.01.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Gdzie wszystkich wywiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Gdzie wszystkich wywiało? Na sex............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 16.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 niezły pomysł na docieplenie w ten ziąb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts