Sloneczko 14.06.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ale się mój Oluś ucieszy - będzie mówił ciciciccici Dobrze, że powiedziałaś o Olusiu, bo już miałam wstawić takiego gifa z kotkiem..., że mógłby powiedzieć co innego :D dawaj nie pokażę mu.. Daję, ale zaraz zabieram Ale jest coś w zamian: http://www.fnuky.com/pictures/Mutant%20Animals/categgs.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 14.06.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ale się mój Oluś ucieszy - będzie mówił ciciciccici Dobrze, że powiedziałaś o Olusiu, bo już miałam wstawić takiego gifa z kotkiem..., że mógłby powiedzieć co innego :D dawaj nie pokażę mu.. Daję, ale zaraz zabieram http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kotka_papuzka.gifJak wszystkie to wszystkie http://images2.fotosik.pl/72/9ec940a90034088f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.06.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.06.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ale się mój Oluś ucieszy - będzie mówił ciciciccici Dobrze, że powiedziałaś o Olusiu, bo już miałam wstawić takiego gifa z kotkiem..., że mógłby powiedzieć co innego :D dawaj nie pokażę mu.. Daję, ale zaraz zabieram Ale jest coś w zamian: http://www.fnuky.com/pictures/Mutant%20Animals/categgs.gif Ten kot, to zęby ostrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2007 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 jea jeszcze trzy stronki i bedziesz z frosią ciekawe co na to frosch2 jea , gaciorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.06.2007 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Frosch, co robisz o tej porze na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2007 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Frosch, co robisz o tej porze na forum? czesc tomek przegladam co sie tutaj dzieje zaraz mykam spac na 6-ta do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam. Widzę, że Froschka pociągneła nieźle tej nocy Jak poranek? Ja zaczynam znów przejscia z bankami Jak pomyśle co mnie czeka...ech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 witam piatkowo! za duzo czytania zaleglości to nie mam, bo widze ze były wyścigi... no i ze muliło.. ah... nie dobrze sie dzieje Kawusia była????? bo nie widze... http://community.moertel.com/ss/space/espresso/espresso-by-window-small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 helołmundzia jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.06.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Cześć poranne dziewczyny :D Kawki sie chętnie napiję , widzę że mundzia zrobiła taką jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 heloł mundzia jak zdrówko? oj Olka, jest niby lepiej, ale to jeszcze nie to. mowie nadal jak pijak po przejsciach, kaszel, katar i boląca głowa... ale dziękuje... mam nadzieje ze najgorsze mam za soba a jak tam u Ciebie? jak Tomeczek? Musze CI powiedzieć, ze moj maż wreszcie sie wziął za robienie tarasu pomału sie coś zaczyna dziac mam nadzieje ze niebawem bedziemy mogły na nim usiąść i wypic kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Cześć poranne dziewczyny :D Kawki sie chętnie napiję , widzę że mundzia zrobiła taką jak lubię no ba... inaczej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.06.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 mundzia , mam nadzieję że w domku siedzisz i sie po żadnych pracach nie szwendasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 mundzia , mam nadzieję że w domku siedzisz i sie po żadnych pracach nie szwendasz ? porzućcie wszelka nadzieje niestety cały tydzien w pracy i w dodatku w niedziele musze isc ah... ja zawsze tak mam... jak wali to sie wali i wszystko na raz! ale sie nie poddaje i twardo działam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.06.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 I należne gaciorki dla Królika http://www.chinadaily.com.cn/entertainment/2006-04/05/xin_47040305144738612991.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 mundzia , mam nadzieję że w domku siedzisz i sie po żadnych pracach nie szwendasz ? porzućcie wszelka nadzieje niestety cały tydzien w pracy i w dodatku w niedziele musze isc ah... ja zawsze tak mam... jak wali to sie wali i wszystko na raz! ale sie nie poddaje i twardo działam Z drugiej strony jak sie tak wszystko na raz zwali to potem jest dłużej błogi spokoj I tego sie trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 mundzia , mam nadzieję że w domku siedzisz i sie po żadnych pracach nie szwendasz ? porzućcie wszelka nadzieje niestety cały tydzien w pracy i w dodatku w niedziele musze isc ah... ja zawsze tak mam... jak wali to sie wali i wszystko na raz! ale sie nie poddaje i twardo działam Z drugiej strony jak sie tak wszystko na raz zwali to potem jest dłużej błogi spokoj I tego sie trzymaj no właśnie, masz racje... tego będę sie trzymała... i byle do urlopu a ten juz 16 lipca :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.06.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 mundzia , mam nadzieję że w domku siedzisz i sie po żadnych pracach nie szwendasz ? porzućcie wszelka nadzieje niestety cały tydzien w pracy i w dodatku w niedziele musze isc ah... ja zawsze tak mam... jak wali to sie wali i wszystko na raz! ale sie nie poddaje i twardo działam Z drugiej strony jak sie tak wszystko na raz zwali to potem jest dłużej błogi spokoj I tego sie trzymaj no właśnie, masz racje... tego będę sie trzymała... i byle do urlopu a ten juz 16 lipca :D:D:D:D Ja juz pod koniec czerwca robię sobie wolne i do 10 lipca będę sie po Bieszczadach włóczyła Jeszcze tylko dwa tygodnie Spadam do pracy , może jeszcze później zajrzę . mundzia nie przemęczaj się , musisz przecież zdrowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Maxi, to miłej pracy!! no i ta myśl o urlopie mnie na przykład zawsze bardzo rozleniwia... :> wiec sie dzis nie przemeczę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts