mundzia 15.06.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 jea, gratulki http://img.bonprix.pl/4/vvx805x01_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 15.06.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 witam piatkowo! za duzo czytania zaleglości to nie mam, bo widze ze były wyścigi... no i ze muliło.. ah... nie dobrze sie dzieje Kawusia była????? bo nie widze... http://community.moertel.com/ss/space/espresso/espresso-by-window-small.jpg DZIEŃ DOBRY dziekuje za kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 15.06.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 przepraszam za spostrzezenie, ale przegladajac kilka ostatnich stron zreszta powtarza sie to czesto to przychodzi do glowy tylko jedna mysle: miko i jea zachowujecie sie jakbyscie mieli ADHD to juz nawet nie jest zabawne tylko nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 przepraszam za spostrzezenie, ale przegladajac kilka ostatnich stron zreszta powtarza sie to czesto to przychodzi do glowy tylko jedna mysle: miko i jea zachowujecie sie jakbyscie mieli ADHD to juz nawet nie jest zabawne tylko nudne ja już sie dawno zastanawiałam kogo miko wciągnie w te "puste" posty i wyscigi po stronki bo niewątpliwie ona to zaczęła w takim wydaniu... i długo nikt sie w to nie angażował.... aż jea nie wytrzymał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.06.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 przepraszam za spostrzezenie, ale przegladajac kilka ostatnich stron zreszta powtarza sie to czesto to przychodzi do glowy tylko jedna mysle: miko i jea zachowujecie sie jakbyscie mieli ADHD to juz nawet nie jest zabawne tylko nudne Dzięki za celne spostrzeżenia ale z prawdą, to się minęłaś Witam wszystkich tego upalnego poranka mundzia dzięki za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam wszystkich tego upalnego poranka mundzia dzięki za kawkę hej jea a gaciorki sie podobają??? :>:>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Do Urzędu przychodzi Indianin i prosi o zmianę nazwiska. -Jak się Pan nazywa?-pyta urzędniczka -Czarny Indianin Spadajacy Nagle Z Nienacka Na Głowę Przeciwnika.-odpowiada Indianin. -A jak Pan chciałby sie nazywać?-urzędniczka - Jebudu!-odpowiada Indianin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 to juz nawet nie jest zabawne tylko nudne to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.06.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 iwozelka, to prowokacja neeeeee to niech się ogoli... depilacja jest koniecznościa i to nie tylko nóg z czego to cytat? Nigdy w życiu - mówi Tosia do matki przed randką z niebieskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 hmm, wiosna latem zawsze "mniejszy ruch" na forum, mam nadzieje ze na jesien i zimie bedzie nas tu wiecej musze popracowac, ale bede miała Was na oku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam wszystkich tego upalnego poranka mundzia dzięki za kawkę hej jea a gaciorki sie podobają??? :>:>:> dzięki wszystkim za gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam wszystkich tego upalnego poranka mundzia dzięki za kawkę hej jea a gaciorki sie podobają??? :>:>:> dzięki wszystkim za gacie no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam wszystkich o tak miłej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 to juz nawet nie jest zabawne tylko nudne to fakt również potakuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.06.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 to juz nawet nie jest zabawne tylko nudne to fakt również potakuję... przepraszam , że jestem nudna to...pa i miłego lata ..jesieni i zimy życzę pewnie się ucieszycie.... sylvia wygrałaś masz ostatnie gacie http://farm1.static.flickr.com/191/523662597_b379c0bd9b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.06.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 mikopiko a co z moją odp na pytanko kto to powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.06.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 to juz nawet nie jest zabawne tylko nudne to fakt również potakuję... nie ma jak spotęgować...wtedy jest jakaś reakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 to juz nawet nie jest zabawne tylko nudne to fakt również potakuję... nie ma jak spotęgować...wtedy jest jakaś reakcja Nie przesadzaj jea... Zawsze wolałam kilka Twoich bum pod rząd niz kilka lub kilkanaście buziek... Przynajmniej były to jakieś słowa do przeczytania... Takie jest moje zdanie na ten temat. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 to juz nawet nie jest zabawne tylko nudne to fakt również potakuję... przepraszam , że jestem nudna to...pa i miłego lata ..jesieni i zimy życzę pewnie się ucieszycie.... Ty też nie przesadzaj miko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Była kawa są ciacha http://www.arionpolbak.com.pl/images/ciasta02a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts