forum_user 16.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 PP gratulacje raz jeszcze,Weronika słodka jest bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie przejełam tym faktem, że urodziłaś, że pół nocy śniło mi się że sama jestem w ciązy Moze to był sen proroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 PP gratulacje raz jeszcze,Weronika słodka jest bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie przejełam tym faktem, że urodziłaś, że pół nocy śniło mi się że sama jestem w ciązy Moze to był sen proroczy hej verunia weź mnie nie strasz, ja już mam wszystkie dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 verunia, cieszę sie,ze ciastka smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.06.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 PP gratulacje raz jeszcze,Weronika słodka jest bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie przejełam tym faktem, że urodziłaś, że pół nocy śniło mi się że sama jestem w ciązy Moze to był sen proroczy hej verunia weź mnie nie strasz, ja już mam wszystkie dzieci kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 PP gratulacje raz jeszcze,Weronika słodka jest bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie przejełam tym faktem, że urodziłaś, że pół nocy śniło mi się że sama jestem w ciązy Moze to był sen proroczy hej verunia weź mnie nie strasz, ja już mam wszystkie dzieci Mowi się: nowy domek - nowy potomek Kto wie, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 a mi sie śnił sikający łabędź co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 PP gratulacje raz jeszcze,Weronika słodka jest bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie przejełam tym faktem, że urodziłaś, że pół nocy śniło mi się że sama jestem w ciązy Moze to był sen proroczy hej verunia weź mnie nie strasz, ja już mam wszystkie dzieci kto wie.... A co? Cos o tym wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 a mi sie śnił sikający łabędź co to znaczy? wystrzegaj sie ptactwa zwłaszcza drobiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Pamiętacie Trini? Po roku nieobecności na forum pojawiła się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.06.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 PP gratulacje raz jeszcze,Weronika słodka jest bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie przejełam tym faktem, że urodziłaś, że pół nocy śniło mi się że sama jestem w ciązy Moze to był sen proroczy hej verunia weź mnie nie strasz, ja już mam wszystkie dzieci Mowi się: nowy domek - nowy potomek Kto wie, kto wie A Ty zdaje sie cosik budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 a mi sie śnił sikający łabędź co to znaczy? wystrzegaj sie ptactwa zwłaszcza drobiu uuuu a ja tak lubię ptaszki....ptaki chciałam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 PP gratulacje raz jeszcze,Weronika słodka jest bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie przejełam tym faktem, że urodziłaś, że pół nocy śniło mi się że sama jestem w ciązy Moze to był sen proroczy hej verunia weź mnie nie strasz, ja już mam wszystkie dzieci Mowi się: nowy domek - nowy potomek Kto wie, kto wie A Ty zdaje sie cosik budujesz cenna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Pamiętacie Trini? Po roku nieobecności na forum pojawiła się. Tez ja zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Pamiętacie Trini? Po roku nieobecności na forum pojawiła się. Tez ja zauważyłam nic nie umknie naszej uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 PP gratulacje raz jeszcze,Weronika słodka jest bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie przejełam tym faktem, że urodziłaś, że pół nocy śniło mi się że sama jestem w ciązy Moze to był sen proroczy hej verunia weź mnie nie strasz, ja już mam wszystkie dzieci Mowi się: nowy domek - nowy potomek Kto wie, kto wie A Ty zdaje sie cosik budujesz U mnie to powiedzenie się nie sprawdziło, ale wyjatek potwierdza regułe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Pamiętacie Trini? Po roku nieobecności na forum pojawiła się. Tez ja zauważyłam nic nie umknie naszej uwadze zagadamy do niej?Cos nas omija łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 PP gratulacje raz jeszcze,Weronika słodka jest bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie przejełam tym faktem, że urodziłaś, że pół nocy śniło mi się że sama jestem w ciązy Moze to był sen proroczy hej verunia weź mnie nie strasz, ja już mam wszystkie dzieci Mowi się: nowy domek - nowy potomek Kto wie, kto wie A Ty zdaje sie cosik budujesz U mnie to powiedzenie się nie sprawdziło, ale wyjatek potwierdza regułe a może drugi domek drugi potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 PP gratulacje raz jeszcze,Weronika słodka jest bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie przejełam tym faktem, że urodziłaś, że pół nocy śniło mi się że sama jestem w ciązy Moze to był sen proroczy hej verunia weź mnie nie strasz, ja już mam wszystkie dzieci Mowi się: nowy domek - nowy potomek Kto wie, kto wie A Ty zdaje sie cosik budujesz U mnie to powiedzenie się nie sprawdziło, ale wyjatek potwierdza regułe a może drugi domek drugi potomek Olka, ja cię uduszę chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Pamiętacie Trini? Po roku nieobecności na forum pojawiła się. Tez ja zauważyłam nic nie umknie naszej uwadze zagadamy do niej?Cos nas omija łukiem bankowo do nas zajrzy cześć Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Trini hop hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts