jea 17.06.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dzień doberek Dopiero wstałeś ? No nieźle , nieźle Cześć Z kościółka wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.06.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam Kochani !!!!Jak tam niedziela minęła ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dzień doberek Dopiero wstałeś ? No nieźle , nieźle Cześć Z kościółka wróciłem A co przeskrobałeś że w domciu spać nie mogłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam Kochani !!!! Jak tam niedziela minęła ????? Wszelki duch ... Karolka , gadaj co u Ciebie słychać , sto lat Cię tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.06.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dzień doberek Dopiero wstałeś ? No nieźle , nieźle Cześć Z kościółka wróciłem A co przeskrobałeś że w domciu spać nie mogłeś ? Modliłem się za Ciebie, żebyś bez gaci do pracy nie chodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dzień doberek Dopiero wstałeś ? No nieźle , nieźle Cześć Z kościółka wróciłem A co przeskrobałeś że w domciu spać nie mogłeś ? Modliłem się za Ciebie, żebyś bez gaci do pracy nie chodziła Podglądałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.06.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam Kochani !!!! Jak tam niedziela minęła ????? Wszelki duch ... Karolka , gadaj co u Ciebie słychać , sto lat Cię tu nie było Cze Kochana a u mnie same zmiany i kłopoty jak to w życiu Zmiana to taka nowina że , spadniesz z krzesła otóż jestem w ciąży (nieplanowanej i wogóle totalne zaskoczenie ) w wieku 31 lat mam już dwie córki -duże, odchowane a teraz aż strach się bać a kłopoty- musimy kupić dom bo się nie zmieścimy ( mieszkam u teściów w jednym pokoju ) i jest problem z kredytem a tak to ok najgorsze mam już za sobą ( mdłości i wymioty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Cze Kochana a u mnie same zmiany i kłopoty jak to w życiu Zmiana to taka nowina że , spadniesz z krzesła otóż jestem w ciąży (nieplanowanej i wogóle totalne zaskoczenie ) w wieku 31 lat mam już dwie córki -duże, odchowane a teraz aż strach się bać a kłopoty- musimy kupić dom bo się nie zmieścimy ( mieszkam u teściów w jednym pokoju ) i jest problem z kredytem a tak to ok najgorsze mam już za sobą ( mdłości i wymioty ) Karolka , moje gratulacje O jakim Ty Kochana wieku mówisz ? To super pora na rodzenie A z kredytem tez sobie poradzicie , spokojnie Będzie dobrze Na Forum jest kilka babeczek w ciąży . A nasza Pepitka niedawno urodziła śliczną córunię Weroniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.06.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 zakończenie roku starszego Miko gatki! http://62.181.0.222/model/1166540140.jpg Nie martw się, będzie dobrze ... Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Cze Kochana a u mnie same zmiany i kłopoty jak to w życiu Zmiana to taka nowina że , spadniesz z krzesła otóż jestem w ciąży (nieplanowanej i wogóle totalne zaskoczenie ) w wieku 31 lat mam już dwie córki -duże, odchowane a teraz aż strach się bać a kłopoty- musimy kupić dom bo się nie zmieścimy ( mieszkam u teściów w jednym pokoju ) i jest problem z kredytem a tak to ok najgorsze mam już za sobą ( mdłości i wymioty ) Karolka , moje gratulacje O jakim Ty Kochana wieku mówisz ? To super pora na rodzenie A z kredytem tez sobie poradzicie , spokojnie Będzie dobrze Na Forum jest kilka babeczek w ciąży . A nasza Pepitka niedawno urodziła śliczną córunię Weroniczkę Dzięki ale i tak mam obawy i jakieś lęki i nie wiem dlaczego mąż uważa że będzie chłopczyk ale córki mówią że nie ma szans i kolejna baba A dla Pepitki ogromne gratulacje dużo zdrówka i żeby szybko rosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam Kochani !!!! Jak tam niedziela minęła ????? Wszelki duch ... Karolka , gadaj co u Ciebie słychać , sto lat Cię tu nie było Cze Kochana a u mnie same zmiany i kłopoty jak to w życiu Zmiana to taka nowina że , spadniesz z krzesła otóż jestem w ciąży (nieplanowanej i wogóle totalne zaskoczenie ) w wieku 31 lat mam już dwie córki -duże, odchowane a teraz aż strach się bać a kłopoty- musimy kupić dom bo się nie zmieścimy ( mieszkam u teściów w jednym pokoju ) i jest problem z kredytem a tak to ok najgorsze mam już za sobą ( mdłości i wymioty ) Siem dołączę do gratulacji!!! Cudowna wiadomość!! Wiek też ....wiem coś o tym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.06.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam Kochani !!!! Jak tam niedziela minęła ????? Wszelki duch ... Karolka , gadaj co u Ciebie słychać , sto lat Cię tu nie było Cze Kochana a u mnie same zmiany i kłopoty jak to w życiu Zmiana to taka nowina że , spadniesz z krzesła otóż jestem w ciąży (nieplanowanej i wogóle totalne zaskoczenie ) w wieku 31 lat mam już dwie córki -duże, odchowane a teraz aż strach się bać a kłopoty- musimy kupić dom bo się nie zmieścimy ( mieszkam u teściów w jednym pokoju ) i jest problem z kredytem a tak to ok najgorsze mam już za sobą ( mdłości i wymioty ) Siem dołączę do gratulacji!!! Cudowna wiadomość!! Wiek też ....wiem coś o tym ... Tak !!! to fajnie choć sama nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.06.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam Kochani !!!! Jak tam niedziela minęła ????? Wszelki duch ... Karolka , gadaj co u Ciebie słychać , sto lat Cię tu nie było Cze Kochana a u mnie same zmiany i kłopoty jak to w życiu Zmiana to taka nowina że , spadniesz z krzesła otóż jestem w ciąży (nieplanowanej i wogóle totalne zaskoczenie ) w wieku 31 lat mam już dwie córki -duże, odchowane a teraz aż strach się bać a kłopoty- musimy kupić dom bo się nie zmieścimy ( mieszkam u teściów w jednym pokoju ) i jest problem z kredytem a tak to ok najgorsze mam już za sobą ( mdłości i wymioty ) Siem dołączę do gratulacji!!! Cudowna wiadomość!! Wiek też ....wiem coś o tym ... Ja też pogratuluję też chciałbym ale stara za stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.06.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 nooo , nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 nooo , nooo Fiuuu fiuuuu , ale rozmowny jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.06.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 nooo , nooo Fiuuu fiuuuu , ale rozmowny jesteś wiem , wiem ... nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 nooo , nooo Fiuuu fiuuuu , ale rozmowny jesteś wiem , wiem ... nie jestem No jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.06.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 To ja pomilczę z wami. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.06.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 miko , aniolki beda czuwac kasia maciej zalatwi juz co trzeba u swoich znajomych http://zerwanakartkazkalendarza.blox.pl/resource/aniolek.gifhttp://www.stygmatyk.wroc.pl/jpg/aniolekTOten.gifhttp://www.dzieci.katolicki.net/images/aniolek-dziecko.gifhttp://www.zanie.republika.pl/foto_home/aniolek_2.gif prosze, to na szcezscie http://img187.imageshack.us/img187/1663/treflepi6.png i dla olusia od cioci frosi maly cicicici... http://de.geocities.com/liboriklause/Hund-Katze.jpg jasne, mój aniołek już wie co ma robić nic się nie bój, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.06.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ja też pogratuluję :Dteż chciałbym ale stara za stara Jea, coś ściemniasz chyba z tą starością weź ty się lepiej porządnie do roboty ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts