wartownik 17.06.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.06.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 karolka , gratuluje nie martw sie ...wszystko sie ulozy jak bedziesz miala jakies zalamki zawsze mozesz do nas wpasc wszystkich pozdrawiam przelotnie ide prasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.06.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 wlasnie hej wartownik słuchaj, a może on już zapomniał jak sie to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.06.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 wlasnie hej wartownik słuchaj, a może on już zapomniał jak sie to robi to mu moze .... .... Google pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 ide prasowac Poczekaj , widzę że baaaardzo to lubisz , to bym Ci moją kupkę podrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 ide prasowac Poczekaj , widzę że baaaardzo to lubisz , to bym Ci moją kupkę podrzuciła Feee Maxi- kupkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 miko , aniolki beda czuwac kasia maciej zalatwi juz co trzeba u swoich znajomych http://zerwanakartkazkalendarza.blox.pl/resource/aniolek.gifhttp://www.stygmatyk.wroc.pl/jpg/aniolekTOten.gifhttp://www.dzieci.katolicki.net/images/aniolek-dziecko.gifhttp://www.zanie.republika.pl/foto_home/aniolek_2.gif prosze, to na szcezscie http://img187.imageshack.us/img187/1663/treflepi6.png i dla olusia od cioci frosi maly cicicici... http://de.geocities.com/liboriklause/Hund-Katze.jpg jasne, mój aniołek już wie co ma robić nic się nie bój, będzie dobrze skoro tak mówisz....to dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.06.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 ide prasowac Poczekaj , widzę że baaaardzo to lubisz , to bym Ci moją kupkę podrzuciła podrzuc byle czysta normalnie lubie wiem , zboczona jestem ale jakos dzisiaj wolalabym z wami posiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Długonogie laseczki -piękne te wasze niemowlaki Andre-ten psiak to wielka kupa miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 karolka , gratuluje nie martw sie ...wszystko sie ulozy jak bedziesz miala jakies zalamki zawsze mozesz do nas wpasc wszystkich pozdrawiam przelotnie ide prasowac ja dziś prasowałam od 7 do 9 współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 wlasnie hej wartownik słuchaj, a może on już zapomniał jak sie to robi to mu moze .... .... Google pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Miko- będę trzymac kciuki, na pewno bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 To ja pomilczę z wami. ..... to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Miko- będę trzymac kciuki, na pewno bedzie dobrze dzięki ...zaraz idę się przygotować spakować i.....pomedytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 ide prasowac Poczekaj , widzę że baaaardzo to lubisz , to bym Ci moją kupkę podrzuciła podrzuc byle czysta normalnie lubie wiem , zboczona jestem ale jakos dzisiaj wolalabym z wami posiedziec Czysta a jakże.....prosto z ......suszarki Chyba w ramach solidarności z Kobiet pracująca tez się z moim żelazkiem dziś zbratam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 skoro tak mówisz....to dzięki tak mówię, a jak mówię to wiem!!! będzie dobrze, za jakiś czas będziesz to wspominać z lekkim uśmiechem na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Miko- będę trzymac kciuki, na pewno bedzie dobrze dzięki ...zaraz idę się przygotować spakować i.....pomedytować Będziemy słać dobre myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 skoro tak mówisz....to dzięki tak mówię, a jak mówię to wiem!!! będzie dobrze, za jakiś czas będziesz to wspominać z lekkim uśmiechem na twarzy oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.06.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 wlasnie hej wartownik słuchaj, a może on już zapomniał jak sie to robi to mu moze .... .... Google pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 dobra idę ...pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts