Ew-ka 17.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 kurka wodna ...gdzie spojrzę -tam chrabąszcze fuj......u mnie tego mnogo ....Dora łapie je w locie i wcina jak chipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Właśnie skończyłam prasowanie Chyba mnie zupełnie pogięło Muszę sobie drinka zrobić bo mi w gardle zaschło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.06.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 u mnie nie ma takich guw.. cos tam , nie widzialem ani jednego , nikt nie widzial.....sprawdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.06.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Muszę sobie drinka zrobić bo mi w gardle zaschło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.06.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 na czata to ktoś jeszcze chodzi???? tez tak mam , wchodze i wychodze , szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Bry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Bry wieczor dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 poszperałam nieco w necie i wiecie co? To nie są chrabąszcze majowe tylko guniak czerwczyk http://www.nuzban.scholaris.pl/zwierz/g/guniacze/guc_01.jpg Żerują na drzewach iglastych i liściastych. umnie tez to cholrestwo grasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 na czata to ktoś jeszcze chodzi???? no wlasni, nikt juz tam nie zaglada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.06.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Właśnie skończyłam prasowanie Chyba mnie zupełnie pogięło Muszę sobie drinka zrobić bo mi w gardle zaschło w niedzielę ......napewno sie pogniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.06.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 poszperałam nieco w necie i wiecie co? To nie są chrabąszcze majowe tylko guniak czerwczyk http://www.nuzban.scholaris.pl/zwierz/g/guniacze/guc_01.jpg Żerują na drzewach iglastych i liściastych. umnie tez to cholrestwo grasuje likwidujcie coby do mnie nie doleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Właśnie skończyłam prasowanie Chyba mnie zupełnie pogięło Muszę sobie drinka zrobić bo mi w gardle zaschło w niedzielę ......napewno sie pogniecie w gardle sie pogniecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 poszperałam nieco w necie i wiecie co? To nie są chrabąszcze majowe tylko guniak czerwczyk http://www.nuzban.scholaris.pl/zwierz/g/guniacze/guc_01.jpg Żerują na drzewach iglastych i liściastych. umnie tez to cholrestwo grasuje likwidujcie coby do mnie nie doleciały zeby z likwidowac wszystkie to nalezy je przegonic w jedno miejsce i to zrobimy, a ty je potem wszystkie za jhednym zamachem z likwidujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Właśnie skończyłam prasowanie Chyba mnie zupełnie pogięło Muszę sobie drinka zrobić bo mi w gardle zaschło w niedzielę ......napewno sie pogniecie Taaa , nawet specjalnie nie będe sie musiała starać , po włozeniu do szafy bedzie wyglądać jak przed prasowaniem Są rzeczy ważne i ważniejsze , garderoby muszą poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.06.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Właśnie skończyłam prasowanie Chyba mnie zupełnie pogięło Muszę sobie drinka zrobić bo mi w gardle zaschło tez skonczylam..... bo mi sie zelazko spalilo chyba sie napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Właśnie skończyłam prasowanie Chyba mnie zupełnie pogięło Muszę sobie drinka zrobić bo mi w gardle zaschło w niedzielę ......napewno sie pogniecie w gardle sie pogniecie ? Nie zdąży , mam niezłe tempo Lata praktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Właśnie skończyłam prasowanie Chyba mnie zupełnie pogięło Muszę sobie drinka zrobić bo mi w gardle zaschło tez skonczylam..... bo mi sie zelazko spalilo chyba sie napije Jak to mowią - robota w rękach Ci sie pali Na frasunek dobry trunek W KK polewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.06.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Właśnie skończyłam prasowanie Chyba mnie zupełnie pogięło Muszę sobie drinka zrobić bo mi w gardle zaschło tez skonczylam..... bo mi sie zelazko spalilo chyba sie napije to musiało być jakoś niemiecko szajsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Właśnie skończyłam prasowanie Chyba mnie zupełnie pogięło Muszę sobie drinka zrobić bo mi w gardle zaschło tez skonczylam..... bo mi sie zelazko spalilo chyba sie napije Jak to mowią - robota w rękach Ci sie pali Na frasunek dobry trunek W KK polewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Dzień dobry wszystkim z rana! Wstawać, śpiochy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts