mbz 18.06.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Albo mnie sie wydaje, albo napoczelam strone, hmm Moze mnie ktos poinstruowac - ja to pierwyj raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.06.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Wartownik - a gdzie pada? na dzikim zachodzie .... gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.06.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ... iiiii gacie http://www.intymna.bptnet.pl/henderson/bumer3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Mamon Wszystkiego Najlepszego http://www.vivat.pl/pic/sonata0607-235_300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 18.06.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 heloł Andre śliczna sunia napisz coś o niej. Najlepiej to całą waszą historię, jak to się stało,że się zdecydowaliście i dlaczego właśnie na nią. (jeśli była o tym mowa proszę mnie odesłać na stosowną stronę ) Andre, opowiadaj szybko jak tam sunia. Oswoiła się juz z nowym miejscem?Psy ze schroniska zawsze mnie rozczulają. Nie chcę tam chodzić bo zaraz bym się poryczała i chciała wszystkie przygarnąć Moja Hera niestety jest nietowarzyska jeśli chodzi o iine psy. Witajcie Jak wiecie w niedzielę często jedziemy na wycieczkę po okolicy. Raz rowerami, raz samochodem. O adoptowaniu pieska ze schroniska myśleliśmy od dawna. Tydzień temu znów wybieraliśmy się na wycieczkę po okolicy. Postanowiliśmy pojechać do schroniska dla bezdomnych zwierząt w Sochaczewie. Pracownik pokazał nam wszystkie pieski (jest ich tam ok 120), pytał jaki psiak nas interesuje, jakie mamy warunki itp. Odpowiedzieliśmy, że u sąsiada jest owczarek kaukaski i właśnie takiego lub podobnego psa, a najlepiej suczkę chcelibyśmy zaadoptować. Te psy są dobrymi stróżami i bezproblemowo wytrzymują pobyt na dworzu podczas zimy. Poza swoim rewirem nie są agresywne, no i są z nich niesamowite pieszczochy Opiekun pokazał nam tę sunię. Gdy spojrzała nam w oczy, od razu zdecydowaliśmy, że będzie z nami. Jest trochę nieufna, ale bardzo spokojna i piękna. Urzekła nas swoją łagodnością. W poniedziałek nie wytrzymałem i ponownie pojechaliśmy do schroniska przyjrzeć się dokładniej suni oraz "zaklepać" sobie jej adopcję. W środę byliśmy ponownie w schronisku odwiedzić naszą pupilkę. Sunia wyraźnie się ucieszyła naszą wizytą. Umówiliśmy się z pracownikami i wolontariuszką, że po sunię przyjedziemy w sobotę. Wolontariuszka zgodziła się pomóc nam w przewiezieniu suni. Dzięki temu pies był nadzwyczaj spokojny, a podobno nie lubi jazdy samochodem. Po przyjeździe oprowadziłem sunię na smyczy po ogrodzie, aby zapoznała się z terenem. Po zdjeciu smyczy sunia chodziła za mna jak cień, najwyraźniej uznała mnie za przewodnika stada Wolontariuszka była zachwycona postawą suni. Opowiedziała o tym pracownikom schroniska. Noc sunia spędziła zaszyta gdzieś w ogrodzie. Dzisiaj widać, że sunia czuje sie u nas dobrze. Myślę, że szybko przyzwyczai się do nowego domu. Prawdopodobnie będzie miała na imię "Sonia", księżniczka "Sonia" Jest piękna, prawda? http://images22.fotosik.pl/163/756bd26152235aecm.jpg niesamowita a jeszcze bardziej niesamowite jest to, ze postanowiliscie stworzyc jej dom - ze wam zaufala - bo pewnie kiedys ktos ja bardzo skrzywdzil oddajac ja do tego zimnego i obecego miejsca jakim jest schronisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Inżynierze Wszystkiego Dobrego http://www.heineken.co.jp/html/products/images/p_product4.jpg to na urodzinowego grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.06.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Hmm, nikt mi nie chce pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 18.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 witam wlasnie pochlaniam kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.06.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Hmm, nikt mi nie chce pomoc powinnaś streścić poprzednią stronę i wkleić zaktualizowany ranking jak to zrobisz dostaniesz gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Mamoniu wszystkiego najlepszego w dniu Twojego święta http://www.empik.com/covers/5/2/5224469121661.jpghttp://www.dekorama-centrum.com.pl/images/za_30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.06.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Helou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 18.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Helou jak maleństwo się sprawuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 heloł hallo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 idę poczytac co sie tu działo jak mnie te kilka dni nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 kawy jeszcze nie pilem ,ale mam ssanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 18.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 kawy jeszcze nie pilem ,ale mam ssanie ja wlasnie skonczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Helou jak maleństwo się sprawuje?? Odpukać w niemalowane - bez zarzutów Je, śpi, ładuje w pampersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts