Olkalybowa 18.06.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 komu gacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.06.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 jea http://www.intymna.bptnet.pl/feba/bea3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Rankingum Rekordum 1. Jajcek - 326 2. inż. Mamoń - 284 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 162 5. Olkalybowa - 150 6. Joanna i Janusz - 142 7. kze - 134 8. Whisper - 119 9. Mikopiko - 116 10. fizyk - 100 11. kasztanka - 92 12. froszka, jea - 90 14. Majka ,maksiu - 85 16. Ania Wiśniewska - 71 17. teska - 68 18. Sonika - 53 19. badi- 52 20. andre59, pp - 48 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G, ew-ka- 40 26. Moniś, zaba_gonia - 36 28. facio- 35 29. markus_gdynia - 29 30. Jezier - 28 31. Witos , Nefer - 27 33. Maxtorka - 26 34. marcel2000 - 23 35. tola - 21 36. Funia, Trini - 20 39. beti555 -18 39. gaweł , - 17 40. Sylvia1 - 16 41. kaśkamaciej -15 42. Agniesia , Karolka, wartownik - 14 45. joola - 13 46. mundzia -12 47. Jane , Wojty, prymasek , jamles , marjucha, monikach - 10 53. kasia64 , duende , ania - 9 56. stukpuk - 8 57. kolia, Zielonooka, dompodsosnami - 7 60. Januszz, tabaluga1, edzia, mati_sowee - 6 63. lafcadio, Paty, ave!, ewuś - 5 68. Pawson - 4 69. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, kropeczka27- 3 75. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, mayland, , słoneczko - 2 82. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka , arcobaleno, mbz- 1 Mamoń dzisiaj stawia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 a mnie jeszcze pamiętacie? wkrótce do Was wrócę ... A gdzie się podziała "rowerowa" dziewczyna ??? Pozdrówka dla całej rodziny stukaczy zamieniła się z telefonistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.06.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Zjedliście tą żabę ze słoika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.06.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Zjedliście tą żabę ze słoika?? tak i teraz burczy mi w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.06.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 to znaczy....kumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 O , żaba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 hej Byłam w szpitalu....tzn. jestem bo wyszliśmy na tzw. przepustkę. Ktoś, gdzieś powiedział, że budowa uczy cierpliwości............ idźcie do szpitala...tam trzeba cierpliwości ...Byliśmy ok 9 wyszliśmy o 17 ...dodam, że pobrali nam tylko badania..reszte czasu spędziliśmy na czakaniu na anestezjologa (...spotkanie już było w zeszłym tyg)...po to żeby podpisać się... Jednej kobiecie z dzieckiem lekarka powiedziała trzeba czekać...jaka płaca taka praca ..ciekawe czy w szpitalu rządowym też strajkują i też się tak do ludzi odzywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.06.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 O , żaba jest No czas był najwyzszy Jeszcze trochę i do Oławy byśmy jechali Witam wieczornie i przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Wiecie co? To karygodne że Mamoń tak nas trzyma o suchym pysku! Gdzie on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 hej Byłam w szpitalu....tzn. jestem bo wyszliśmy na tzw. przepustkę. Ktoś, gdzieś powiedział, że budowa uczy cierpliwości............ idźcie do szpitala...tam trzeba cierpliwości ...Byliśmy ok 9 wyszliśmy o 17 ...dodam, że pobrali nam tylko badania..reszte czasu spędziliśmy na czakaniu na anestezjologa (...spotkanie już było w zeszłym tyg)...po to żeby podpisać się... Jednej kobiecie z dzieckiem lekarka powiedziała trzeba czekać...jaka płaca taka praca ..ciekawe czy w szpitalu rządowym też strajkują i też się tak do ludzi odzywaja Mnie to az słow brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.06.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 hej Byłam w szpitalu....tzn. jestem bo wyszliśmy na tzw. przepustkę. Ktoś, gdzieś powiedział, że budowa uczy cierpliwości............ idźcie do szpitala...tam trzeba cierpliwości ...Byliśmy ok 9 wyszliśmy o 17 ...dodam, że pobrali nam tylko badania..reszte czasu spędziliśmy na czakaniu na anestezjologa (...spotkanie już było w zeszłym tyg)...po to żeby podpisać się... Jednej kobiecie z dzieckiem lekarka powiedziała trzeba czekać...jaka płaca taka praca ..ciekawe czy w szpitalu rządowym też strajkują i też się tak do ludzi odzywaja Mnie to az słow brakuje A hasło ...jaka płaca taka praca to zwykłe ku.restwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.06.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Wiecie co? To karygodne że Mamoń tak nas trzyma o suchym pysku! Gdzie on jest? Zakupy robi Wie że lekko nie będzie i chce sie dobrze przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 hej Byłam w szpitalu....tzn. jestem bo wyszliśmy na tzw. przepustkę. Ktoś, gdzieś powiedział, że budowa uczy cierpliwości............ idźcie do szpitala...tam trzeba cierpliwości ...Byliśmy ok 9 wyszliśmy o 17 ...dodam, że pobrali nam tylko badania..reszte czasu spędziliśmy na czakaniu na anestezjologa (...spotkanie już było w zeszłym tyg)...po to żeby podpisać się... Jednej kobiecie z dzieckiem lekarka powiedziała trzeba czekać...jaka płaca taka praca ..ciekawe czy w szpitalu rządowym też strajkują i też się tak do ludzi odzywaja Mnie to az słow brakuje a co powiesz na to: potrzebne są nam badania , które są umieszczone w kartach mojego dzicka u różnych specjalistów w poradni... poradnia jest w tym samym szpitalu na 1 piętrze... ja z jęzorem na wierzchu lecę tam bo mimo, że miały być dostarczone do oddziału tak się nie stało ...no więc lecę..czekam 5 minut, bo taka kolejka pytam sie panienki w okienku, czy może mi wyciagnąć te badania...z łaski szuka i mówi nie ma ...to ja na górę i mówię...oni że muszą być ..wię sytuacja sie powtarza.....idę do poradni inna pielegniarka wyjmuje i mówi ...ale o co pani chodzi...przecież są te badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 hej Byłam w szpitalu....tzn. jestem bo wyszliśmy na tzw. przepustkę. Ktoś, gdzieś powiedział, że budowa uczy cierpliwości............ idźcie do szpitala...tam trzeba cierpliwości ...Byliśmy ok 9 wyszliśmy o 17 ...dodam, że pobrali nam tylko badania..reszte czasu spędziliśmy na czakaniu na anestezjologa (...spotkanie już było w zeszłym tyg)...po to żeby podpisać się... Jednej kobiecie z dzieckiem lekarka powiedziała trzeba czekać...jaka płaca taka praca ..ciekawe czy w szpitalu rządowym też strajkują i też się tak do ludzi odzywaja Mnie to az słow brakuje A hasło ...jaka płaca taka praca to zwykłe ku.restwo kobieta się poryczała a ona do niej wie pani, że ja od wczoraj od 5 rano tu pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.06.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 hej Byłam w szpitalu....tzn. jestem bo wyszliśmy na tzw. przepustkę. Ktoś, gdzieś powiedział, że budowa uczy cierpliwości............ idźcie do szpitala...tam trzeba cierpliwości ...Byliśmy ok 9 wyszliśmy o 17 ...dodam, że pobrali nam tylko badania..reszte czasu spędziliśmy na czakaniu na anestezjologa (...spotkanie już było w zeszłym tyg)...po to żeby podpisać się... Jednej kobiecie z dzieckiem lekarka powiedziała trzeba czekać...jaka płaca taka praca ..ciekawe czy w szpitalu rządowym też strajkują i też się tak do ludzi odzywaja Mnie to az słow brakuje A hasło ...jaka płaca taka praca to zwykłe ku.restwo kobieta się poryczała a ona do niej wie pani, że ja od wczoraj od 5 rano tu pracuję Ten cały system jest chory Należałoby wszystko rozpirzyć Ale żaden rząd nie chce tego zrobić bo to jak chodzenie po minach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 a ..mam jeszcze jednego doła ma być zimno nad morzem chyba się pochlastam ...i deszcz ..chyba nie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Wiecie co? To karygodne że Mamoń tak nas trzyma o suchym pysku! Gdzie on jest? pewnikiem z Pierwszymi Bliźniakami pije abo z Rokitą ...... tez mają dzisiaj urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.06.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 a ..mam jeszcze jednego doła ma być zimno nad morzem chyba się pochlastam ...i deszcz ..chyba nie jadę Nie wierz tym prognozom pogody , telewizja kłamie Tak naprawdę nikt sensownie u nas nie przewidzi pogody . Ja lubię http://www.meteo.pl . Co prawda jest krótkoterminowa ale sprawdzalnośc to ponad 90% , niemalże co do godziny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts