Trini 19.06.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Właśnie przestało padać... taras pod koniec deszczu wyglądał tak - byłam odważna, zmokłam ale cyknęłam http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/IMGP1387.jpg po deszczu - szklanka zostawiona na tarasie napełniła się tak: http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/IMGP1391.jpg a kot własnie wrócił... suchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.06.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 TRINI gdzies ty byla jak cie nie bylo Jajcek Słońce! A tu i tam, raczej tu, ale jestem bo żem się okrutnie stęskniła sto lat Cie tu nie widzialem no wiem, wiem taki los... przepraszam, że sie nie odzywałam, ale tyle się narobiło w tym przeprowadzka, remont który trwa do tej pory bo z braku kasy sami robimy dosłownie wszystko. Zresztą zobacz sam do tego juz zaczęliśmy drugie pomieszczenie w którym będzie wiatrołap kuchnia i salonik, już są podzielone pomieszczenia z dużego garażu, no i oczywiście zlikwidowany podjazd, zbudowany mur oporowy, i schody, zbudowana ściana z oknem i drzwiami, uzbrojona, otynkowana. Jeszcze kupa roboty, a to wszystko idzie tak wolno, bo robimy to naprawdę z małżem sami, żeby było jak najtaniej, ale idzie nieźle. Acha jak mówię sami to znaczy, że szafa i półki łącznie z malowaniem (no szafa nie ale półki tak ) też samodzielnie wykonane. W zasadzie wszystko po najdrobniejszy drobiazg bo drzwi też są w całości moim dziełem, prócz konstrukcji... Także roboty kupa, ale są perspektywy na bliskie zakończenie uff... ale napłodziłam w twoje manualne zdolnosci nigdy nie watpilem, a napisz cos wiecej o tej przeprowadzce, cos wybudowaliscie, adoptujecie kupione czy cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.06.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 oto jak powstaja lody http://republika.pl/blog_hg_497180/869813/tr/wloskie_lody.jpg O rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 dobra zmienmy temat wiecie , ze widzialam wczoraj kangury? ich male sa przesliczne gdzie?? w parku i 2 Zubry aaaa już wiem , piwko wiedzialam , ze to napiszesz zubry byly prawdziwe (niezbyt ladnie pachna ) piwko bylo troche pozniej aaa...to bylo przedwczoraj ..ale ten czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 dobra zmienmy temat wiecie , ze widzialam wczoraj kangury? ich male sa przesliczne gdzie?? w parku i 2 Zubry w puszce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 a kot własnie wrócił... suchy mial parasol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 dobra zmienmy temat wiecie , ze widzialam wczoraj kangury? ich male sa przesliczne Odrzutowcem do Australii i z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 [wiedzialam , ze to napiszesz zubry byly prawdziwe (niezbyt ladnie pachna ) piwko bylo troche pozniej aaa...to bylo przedwczoraj ..ale ten czas szybko leci Ty to mnie frosia znasz Co ja moge za to że po wizytach w KK żubr to mi sie juz tylko z piwkiem kojarzy Szukałam zdjęć małych kangurzątek ale nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 a kot własnie wrócił... suchy mial parasol ? Może jakiś inny kot go... osłaniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.06.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 a kot własnie wrócił... suchy mial parasol ? Może jakiś inny kot go... osłaniał? albo trzymał parasol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 19.06.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 w jakim parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 19.06.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 taka beznadziejna pogoda, ze zasypiam na stojaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.06.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 w jakim parku maszyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 19.06.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ooo, widze ze pykacie do nastepnej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.06.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 a kot własnie wrócił... suchy mial parasol ? Może jakiś inny kot go... osłaniał? albo trzymał parasol... A kot był z miasta Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 19.06.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 w jakim parku maszyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 19.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ciekawe komu sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 taka beznadziejna pogoda, ze zasypiam na stojaco u mnie słonko i zefirek wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 w jakim parku maszyn... budowlanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 19.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 a kot własnie wrócił... suchy mial parasol ? Może jakiś inny kot go... osłaniał? albo trzymał parasol... A kot był z miasta Łodzi a to inna sprawa w takim razie jak z Łodzi to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts